K
kamm
Guest
Már az emailes gorcsoles is sokat elarul.Nem akarok a magyar biztpolba kommentálni, de @Flexus felvetésével egyetértve, a Korvó színvonala az átszervezés óta folyamatosan zuhan, kb p2w lett az egész, normális oktató-diák menekül onnan. Legújabb pletykaként felmerült, hogy csakis angol nyelvű mesterszakok legyenek, mondhatom gg wp, basszunk csak ki még jobban a magyar hallgatósággal. Nálam is hiába volt tisztán angol a nemzetközi tanulmányok mester, Dél-Amerika meg Mexikó foggyosait sikerült összekurkászni, ugyanazon magyar tanári gárdával horribilis angol akcentus mellett. A diákat nem voltak képesek rendesre átfordítani, avagy Second World háború volt a legkisebb gixer. Nem is csoda, hogy kattintottam fél év után. Attól még, hogy lecserélték a logót egy döglött zsugás varjúra a Blaháról és minden fancy lett, plusz nagy kegyesen felújították a férfi klozetokat is pár év után (ugyanis a nőit a legenda szerint az influenszer posztok miatt alakították ki ilyen csicsásra 2-3 éve) a minőség a béka segge alatt. Momentán februártól tilos lesz az emailjeid átirányítása a senki által nem használt egyetemi fiókból sajátba mert csak. Mikor átnyergeltem ELTE-re csodálkoztam azon, hogy kapok Neptun üzenetekről értesítést emailben, a szutyok korvós arra se volt képes. Na ennyit arról a tanulmányról is, fancy meg dizájn az bezzeg meg, de mikor minőség kéne azt kereshetjük
Összehasonlításnak: egy harvardos emailt (mert kapsz, amikor elkezded), ami alapvetően egy csöves Gmail, csak rebranded, általában büszkén használnak (jó, mastersnel azért logikusan már teszel rá, de ahogy hallottam, az undergrad fiatalok elég büszkék rá.)