Pedig úgy tűnt mintha értenél a témához de akkor semmi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig úgy tűnt mintha értenél a témához de akkor semmi
Nem, abszolut nem értek a telefonokhoz. Én csak előírásról beszéltem.Pedig úgy tűnt mintha értenél a témához de akkor semmi
Vannak magyar orvosok, a nyelv nem lehet akadály.Nekem is sok ismerősöm hazajár inkább! Mert nem beszélik a nyelvet úgy, hogy megértsék amit beteg-orvos szinten kell! Mert nem értik, hogy miért nem lehet hetekig, hónapokig táppénzezni! Mert nem értik, hogy miért nem a magszokott gyógykezelést kapják! Mert kint drága az orvos!!!!!! Ha indokolatlanul hívsz ügyeletek fizetsz! Ha indokolatlanul hívsz mentőt fizetsz! Ha nem a migránsok közt akarsz ülni a váróban fizetsz! Stb stb …..
Ismerősnél ilyen nyelvi problémáról szó sincs. Gyerek kora óta kint él Németországban, majd pár éve Ausztriában, férje echte német (magyarul se tud) és olyan a munkaköre is, ahol csak németül kell kommunikálni, de ott elég sokat és igencsak választékosan. Szóval se nyelvi, se "kulturális" oka nincs, hogy ha lehet, akkor inkább hazajön a bajával.Nekem is sok ismerősöm hazajár inkább! Mert nem beszélik a nyelvet úgy, hogy megértsék amit beteg-orvos szinten kell! Mert nem értik, hogy miért nem lehet hetekig, hónapokig táppénzezni! Mert nem értik, hogy miért nem a magszokott gyógykezelést kapják! Mert kint drága az orvos!!!!!! Ha indokolatlanul hívsz ügyeletek fizetsz! Ha indokolatlanul hívsz mentőt fizetsz! Ha nem a migránsok közt akarsz ülni a váróban fizetsz! Stb stb …..
Ismerősék Svájcban magyar orvosokhoz járnak. Nem feltétlen a nyelvismeret miatt.Vannak magyar orvosok, a nyelv nem lehet akadály.
Minin én is gondolkodtam, de msot már szokatlanul kcisinek tűnik, öreg szememim lehet, hogy nem bírnák már a hangyamozit (a nagy telefonok is utálom)Ezeket leírnád?
Jövőre cserélném a telefont és eddig az Iphone mini a befutó, de lehet még változtatok rajta.
Minin én is gondolkodtam, de msot már szokatlanul kcisinek tűnik, öreg szememim lehet, hogy nem bírnák már a hangyamozit (a nagy telefonok is utálom)
Tök jó lenne, hogy elfér a zsebben, de annyi infót próbálnak a képernyőre zsúfolni ma már, amihez túl kicsi az a képernyő, azt érzem.Nem csak te vagy ezzel, sok helyen láttam már, hogy eléggé bukó lett az Almának, ezért a 13-assal meg is szűnik...
És lássuk be, a funkciók 80%-a teljesen felesleges... Nekem is iPhone-om van 10 éve, de van egy csomó program, amiről azt sem tudom, hogy mire szolgál...Tök jó lenne, hogy elfér a zsebben, de annyi infót próbálnak a képernyőre zsúfolni ma már, amihez túl kicsi az a képernyő, azt érzem.
Tök jó lenne, hogy elfér a zsebben, de annyi infót próbálnak a képernyőre zsúfolni ma már, amihez túl kicsi az a képernyő, azt érzem.
Nekem is SE-m van, mert ez volt a legolcsóbb almás telefon (ezt az ökoszisztémát szoktam meg, megszokásból).5.4”-es ami szerintem bőven elég, a mostani SE-m 4,7”-es de a külső méretben nagyobb, mert még a régi klasszikus design (kávák, touchID).
A 13 mini egy totál jó telefon lehetne, kb akkora mint a régi 5/5S/SE1, ami a legideálisabb, egykezes méret, csak jóval nagyobb kijelzővel. Viszont az ára nagyon elszállt az egyszerű SE2-höz képest, majdnem egy 100-assal drágább és a kompakt mérethez nagy kijelzőn túl nem igazán tud a gyakorlatban többet. Ha kb ugyannyiert lenne, szaladnék megvenni.
A sima SE mellé ugyanennyi pénzből viszont belefér egy alap iPad, ami így sokkal jobb kombó.
– mondta Jason Baker, a Peta Asia állatvédő szervezet alelnöke.Bármely állatot kozmetikai eljárásnak alávetni, a fülmetszéstől kezdve a karomtalanításon és szarvtalanításon át a töltőinjekciókig, rettenetesen kegyetlen, és az ilyen taktikát alkalmazó emberekről ez rendkívül ocsmány képet is fest
Migráns. Wakandából.Rendőrség: Valódi a felvétel, fekete párduc kóborolhatott Kiskunhalasnál
Megtalálták a nagymacska nyomát a rendőrök.hvg.hu
Na ugye, hogy van klímaváltozás! Megjelennek nálunk a trópusi fajok!Rendőrség: Valódi a felvétel, fekete párduc kóborolhatott Kiskunhalasnál
Megtalálták a nagymacska nyomát a rendőrök.hvg.hu
A BBC információi szerint a kritikusok szemében a hosszú, lógó ajkak, a nagy orr és a formás púp tartozik a legfontosabb tulajdonságok közé.
Igazat adok neked nagyon nem mindegy azoknak a bizonyos púpoknak a "földrajzi elhelyezkedése".Nem csak a tevéknél
jó, a formás púpok helye azért nem mindegy.