Beszélgető

Azok folyton ott vannak,egy orosz teherszállitó cég bázisa.AN124,Il76ok majd mindig vannak a reptéren.Ott tolattam be lerakáshoz az 124-be,kamionnal-jó nagy dög.
Jaja....
feszt pakolnak, mint az őrültek.
Viszont azt nem értem hogy miért van minden gépnek más hajtómű elrendezése? Javítják is ott őket?
Van amelyiken 4 turbina van , aztán van amikor csak 3, de láttam gurulni 2-el is csöppséget.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Na ezt nem is tudtam, hogy a tűzoltók (katasztrófavédelem) is kapnak, de akkor nézd meg, hogy az egyik kollégád hogyan viszonyul a mostani helyzethez. Az ő narratívája alapján nálatok az 5 fő részére több, mint 10 ezer Ft egy hideg vacsora, ebből is látszik, hogy vannak akiket nem lehet meggyőzni a hathavival se.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez nem panaszkodik, hanem dicsekszik. :D

Na ezt nem is tudtam, hogy a tűzoltók (katasztrófavédelem) is kapnak, de akkor nézd meg, hogy az egyik kollégád hogyan viszonyul a mostani helyzethez. Az ő narratívája alapján nálatok az 5 fő részére több, mint 10 ezer Ft egy hideg vacsora, ebből is látszik, hogy vannak akiket nem lehet meggyőzni a hathavival se.

De úgy őszíntén: én ha nagyon nagyon éhes vagyok két olyan zsemlét meg egy fél pástétomot ha meg tudok enni. Szó se róla tényleg komoly az infláció, de azért basszus, 2600 Ftból már rendelek sztrapacskát sörrel.

De úgy őszíntén: én ha nagyon nagyon éhes vagyok két olyan zsemlét meg egy fél pástétomot ha meg tudok enni. Szó se róla tényleg komoly az infláció, de azért basszus, 2600 Ftból már rendelek sztrapacskát sörrel.
Infláció.....
Tegnap hajnalban láttam átpörögni az árakat a benzinkutakon....
Starassbourg-Stuttgart viszonylatban 1.95-2.2 euro a gázolaj literje.
0.75 euro egy zsemle.
egy virslis szendvics, 3.99-től indul, KV 3 deci 6 euro.

Infláció.....
Tegnap hajnalban láttam átpörögni az árakat a benzinkutakon....
Starassbourg-Stuttgart viszonylatban 1.95-2.2 euro a gázolaj literje.
0.75 euro egy zsemle.
egy virslis szendvics, 3.99-től indul, KV 3 deci 6 euro.
Ez van, ha egy olyan gazdasági rendszert üzemeltetsz, ahol a folyamatos JIT miatt már az is meglátszik a világgazdaságban, ha Józsi defektet kap.

Páromnak gyerekkori ismerőse, nemrég mutatta, a fickó FB-on is megosztotta a menüjét. Röhejes. Amúgy lehet, hogy a macskáinak veszi a tonhalas pástétomokat, merthogy egyedülálló, két macskával él. :D

Csudaszép...

Ha ezek után messzire elhajítod magadtól az új építésű ház vételének gondolatát is, meg tudom érteni. Két éve még 50% volt az eltanácsolt új építésű ingatlanok aránya, most a 90%-nál tartunk. A vicc az egészben, hogy sokszor a hirdetési fotók és dokumentációk alapján megbukik az épület, helyszíni szemle nélkül.

Csudaszép...

Ha ezek után messzire elhajítod magadtól az új építésű ház vételének gondolatát is, meg tudom érteni. Két éve még 50% volt az eltanácsolt új építésű ingatlanok aránya, most a 90%-nál tartunk. A vicc az egészben, hogy sokszor a hirdetési fotók és dokumentációk alapján megbukik az épület, helyszíni szemle nélkül.
Arra jó a poszt, hogy megnyugodjak, hogy nem csinálgatom a házunkat (melléképületi részt) rosszabbul, mint egy "szaki". Pedig sokszor 100+ évnyi "hozott" helyzetet kell megoldani, nem a tiszta lapból kiindulni.
Én hülye egy éve -na jó nem minden napos gondolatom- azon gondolkodom, hogy ajtó-nyílás magasításnál, hogy oldjam meg a nyomott övet, mikor kevés hely van rá. Más meg csilliókért sokkal rosszabbat kapnak. Úgy, hogy tisztában sincsenek vele.
Másrészt meg szomorú ez az igénytelenség; mert sokszor igazából nem is a pénzen, vagy legalábbis nem olyan nagy összegekről van szó, hogy azon fog bárki is meggazdagodni. (Szerintem.)

Valentin napi leánykérés orosz módra (feb 14 helyett 13-án)

Természetesen az ukrán határnál, 1 nappal a támadás előtt. :)
Ps: Szép pár.

Arra jó a poszt, hogy megnyugodjak, hogy nem csinálgatom a házunkat (melléképületi részt) rosszabbul, mint egy "szaki". Pedig sokszor 100+ évnyi "hozott" helyzetet kell megoldani, nem a tiszta lapból kiindulni.
Én hülye egy éve -na jó nem minden napos gondolatom- azon gondolkodom, hogy ajtó-nyílás magasításnál, hogy oldjam meg a nyomott övet, mikor kevés hely van rá. Más meg csilliókért sokkal rosszabbat kapnak. Úgy, hogy tisztában sincsenek vele.
Másrészt meg szomorú ez az igénytelenség; mert sokszor igazából nem is a pénzen, vagy legalábbis nem olyan nagy összegekről van szó, hogy azon fog bárki is meggazdagodni. (Szerintem.)
"Kedvenc" kőműves szlogen: mi így szoktuk csinálni. Hiába van ott a rajz, hiába beszéled át velük, ha nem vagy ott jön a reflex. Ha humor topic lenne, leírnám a dolgaikat, hidd el még örülnél is, h Te csinálod. Kolléga szava járása meg az: ha a kőműves meg tudja csinálni, akkor mi is :)

:rolleyes:
..

Csak úgy megjegyzem,hogy hadtörténelmi kutatásokban igen fontossak a nyelvészek és filológusok is.Középkori szövegek forditása,meg egyáltalán eldöntése,hogy ténylegesen mikor iródott,az ő feladatuk.
Mindenkire szükség van.Kell az is,ki megtervezi,az is ki legyártja és beépiti-de az is,ki elháritja a dugulását és kipucolja a WC-t......

Csak úgy megjegyzem,hogy hadtörténelmi kutatásokban igen fontossak a nyelvészek és filológusok is.Középkori szövegek forditása,meg egyáltalán eldöntése,hogy ténylegesen mikor iródott,az ő feladatuk.
Mindenkire szükség van.Kell az is,ki megtervezi,az is ki legyártja és beépiti-de az is,ki elháritja a dugulását és kipucolja a WC-t......
Meg arra is aki megállapítja csíkos sállal a nyakában starbucks lattét kortyolgatva, hogy a világ egy hatalmas wc csésze.

Meg arra is aki megállapítja csíkos sállal a nyakában starbucks lattét kortyolgatva, hogy a világ egy hatalmas wc csésze.
Vagy hidkorlátra támaszkodva,de abbol a végén rendór lesz....