Nem akarok a magyar biztpolba kommentálni, de
@Flexus felvetésével egyetértve, a Korvó színvonala az átszervezés óta folyamatosan zuhan, kb p2w lett az egész, normális oktató-diák menekül onnan. Legújabb pletykaként felmerült, hogy csakis angol nyelvű mesterszakok legyenek, mondhatom gg wp, basszunk csak ki még jobban a magyar hallgatósággal. Nálam is hiába volt tisztán angol a nemzetközi tanulmányok mester, Dél-Amerika meg Mexikó foggyosait sikerült összekurkászni, ugyanazon magyar tanári gárdával horribilis angol akcentus mellett. A diákat nem voltak képesek rendesre átfordítani, avagy Second World háború volt a legkisebb gixer. Nem is csoda, hogy kattintottam fél év után. Attól még, hogy lecserélték a logót egy döglött zsugás varjúra a Blaháról és minden fancy lett, plusz nagy kegyesen felújították a férfi klozetokat is pár év után (ugyanis a nőit a legenda szerint az influenszer posztok miatt alakították ki ilyen csicsásra 2-3 éve) a minőség a béka segge alatt. Momentán februártól tilos lesz az emailjeid átirányítása a senki által nem használt egyetemi fiókból sajátba mert csak. Mikor átnyergeltem ELTE-re csodálkoztam azon, hogy kapok Neptun üzenetekről értesítést emailben, a szutyok korvós arra se volt képes. Na ennyit arról a tanulmányról is, fancy meg dizájn az bezzeg meg, de mikor minőség kéne azt kereshetjük