Beszélgető

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tipikus....
Amikor a baj okozója minél jobban akarja megoldani a bajt....

" Az ember- és állati ürüléket tartalmazó vizeket TILOS:
  • bármilyen tisztítási folyamatnak alávetni;
  • talajra kiönteni;
-talajba szivárogtatni;
-élővizekbe engedni; - még "tisztítás" után sem!

Dr. Országh József A viz és gazdája c. könyv VI fejezet A vízgazda tudományának 2. főtétele. 237- oldal.

Tipikus....

• talajra kiönteni;
-talajba szivárogtatni;

Dr. Országh József A viz és gazdája c. könyv VI fejezet A vízgazda tudományának 2. főtétele. 237- oldal.
Ez a kommentet nem értem főleg az idézetet.
Ellentmondás van csak benne,

• Tetszik
Reactions: alali77
Tipikus....

• talajra kiönteni;
-talajba szivárogtatni;

Valahova mennie kell.

Ez a tipikus csővégi megoldás pénzt nem kímélő reszelése.
A megoldás a cső elején van. Csak abba nincs annyi pénz....
Jahogyja, érteni vélem. Tehát ha már létrejött a szennyvíz onnantól majdnem mindegy, mert csak a probléma van vele, a megoldás az lenne, ha azonnal biológiailag aktív lebontó közegbe (élő talajba) kerülne.

Jahogyja, érteni vélem. Tehát ha már létrejött a szennyvíz onnantól majdnem mindegy, mert csak a probléma van vele, a megoldás az lenne, ha azonnal biológiailag aktív lebontó közegbe (élő talajba) kerülne.
Pontosan. Idézett műben a Prof. úr levezeti tudományosan, hogy az ürüléket azonnal celluóztartalmú "alom" -ra kell juttatni, és ott megindulnak a komposztálódási folyamatok, ami a növények számára alkalmas formába alakítja a nitrogént foszfort, stb.
Így nem vész el az értékes szerves anyag, pl. a foszfor se, hanem visszakerül a legrövidebb úton, veszteség nélkül a természetes körforgásába!
Továbbá nem szennyeződik el rengeteg víz, ami amúgy napokon belül elhagyja az országot!

Részletek:

www.eautarcie.org/hu

youtubon rengeteg videó Dr. Országh József

Ez a kommentet nem értem főleg az idézetet.
Ellentmondás van csak benne,
Itt röviden átveszem a Vízgazda alapelveit:

A második részben megvalósított rendszer bemutatása.

Ui.: Ez az általad ajánlott füles első bevetése! :)

Itt röviden átveszem a Vízgazda alapelveit:

A második részben megvalósított rendszer bemutatása.

Ui.: Ez az általad ajánlott füles első bevetése! :)
Ne haragudj, de egy egyszerű rövid válaszért nincs időm sok órás videót végighallgatni.

Ez az állandó woke mozgalom pejoratív hangon felemlegetése azért faszság, mert az 1960-as évek végi Hippi mozgalom is hasonló volt, mégsem lett a világból az utána következő évtizedekben buzik, virágosfiúk és szipusok gyülekezete. Sokan mindent erre kenne. Én is látok benne igazságot, hogy ne a kissebbségek szabják meg a többségnek az életét, ugyanakkor a kisebbségek (akik közül többen nekem és mások számára is nem is nagyon érthető nézeteket vallanak, vagy éppen teljesen értelmetlen orientációban hisznek, ameddig ezt nem erőszakosan terjesztik nincs baj). Ismétlem ahogy nem lett belőle semmi 50 éve most sem ezért áll így a világ.. (tessék lehet megkövezni)
Nem megkövezni szeretnélek, csak annyit tennék hozzá, hogy a hippi mozgalon és a többi tüncizés a 60as években gondolni sem mert olyan széles nyílvánosságra mint a mai"social media". A gyerekek "fertőzèse" már sokkal fiatalabb korban megkezdődik! Még a hetvenes évek vége, nyolcvanas eleje, amikor én gyerek voltam nem volt ilyen szabad hozzáférés a médiához. Sajnos a kilencvenes években már kezdődött, de akkor még a woke nem volt divat. Internet világa sajnos beteges melegágya ennek. Igyekszem a gyerekeimet úgy nevelni, hogy ha valamit tudni akar a világról akkor a z én segítségemet kérje, ne rögtön a gúgli legyen az egyetlen megoldás.
Bocsánat az ömlengésért, de ez nem ellened szól @kelepisti csak most kitört belőlem az elmúlt napok feszültségei miatt.

Ez alapján, amit ezekben olvastál?
A kommentjeidet manapság csak simán átgörgetem...
Puzsér csaja. Ez azért elég sokmindent elmond.
Semmi összefüggés nincs a kettő között.

De hát olyan cuki módon minősítgetik látatlanban egymást az emberek.
Ennyi erővel a fél HTKA kommentelő tábort lekretrénezhetném n+1 témában akkor tényszerű ÉS illogikus faszságokat hánynak ide.
De én ezt már elengedtem....

Ez alapján, amit ezekben olvastál?
A kommentjeidet manapság csak simán átgörgetem...

Szorgalmas vagy. Nem ugyanaz.

Semmi összefüggés nincs a kettő között.

Azért ezt gondold át...

@Nemerson olvtárs rakta be az USA topikba de talán itt többen megnézik/hallgatják/olvassák ! Nagyon komoly történelmi párhuzam !
@Roni -nak külön ajánlom ! És azoknak is akik nem értették miért nem releváns a GDP arányos katonai költségvetés összehasonlítás !

Beszélgetés a háborús propagandáról:

• Tetszik
Reactions: zeal and aquarell
Érdeklődnék a tisztelt kollektívától hátha tudja valaki, hogy a szankciózással elértek valaha is valamit? Volt olyan az elmúlt 100 évben, hogy a bevezetett szankciók miatt egy ország azt mondta, hogy jó, kivonom a csapataimat vagy felhagyok a valamilyen fegyverfejlesztéssel, elismerem a valamilyen népcsoport valamihez való jogát stb? Nekem nem nagyon jut eszembe semmi. Talán a Dél-Afrikai Köztársaság a szankciók miatt hagyott fel az apardheid-el?
Vagy ez csak pótcselekvés és a fingfűrészelés szintjén van?

1953 USA, ukrán étterem

275353917_488079609487677_188664576965660591_n.jpg