Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdemes "készülődni", felkészülni, hogy ha valamilyen zavar keletkezik az ellátó rendszerekben.Nem vagyok lapos föld hívő, de egyre inkább azt gondolom, hogy egy ici-pici készülődés nem árthat meg!
Ki mit tenne még meg, mint esetleges óvintézkedés a család érdekében, HA ne adja az ég, elkezd itt ott pukkani ez meg az ?!
Köszi minden építő választ!
Tipikus....
Ez a kommentet nem értem főleg az idézetet.Tipikus....
Amikor a baj okozója minél jobban akarja megoldani a bajt....
" Az ember- és állati ürüléket tartalmazó vizeket TILOS:
-talajba szivárogtatni;
- bármilyen tisztítási folyamatnak alávetni;
- talajra kiönteni;
-élővizekbe engedni; - még "tisztítás" után sem!
Dr. Országh József A viz és gazdája c. könyv VI fejezet A vízgazda tudományának 2. főtétele. 237- oldal.
Valahova mennie kell.Tipikus....
Amikor a baj okozója minél jobban akarja megoldani a bajt....
" Az ember- és állati ürüléket tartalmazó vizeket TILOS:
-talajba szivárogtatni;
- bármilyen tisztítási folyamatnak alávetni;
- talajra kiönteni;
-élővizekbe engedni; - még "tisztítás" után sem!
Dr. Országh József A viz és gazdája c. könyv VI fejezet A vízgazda tudományának 2. főtétele. 237- oldal.
Ez a tipikus csővégi megoldás pénzt nem kímélő reszelése.Valahova mennie kell.
Jahogyja, érteni vélem. Tehát ha már létrejött a szennyvíz onnantól majdnem mindegy, mert csak a probléma van vele, a megoldás az lenne, ha azonnal biológiailag aktív lebontó közegbe (élő talajba) kerülne.Ez a tipikus csővégi megoldás pénzt nem kímélő reszelése.
A megoldás a cső elején van. Csak abba nincs annyi pénz....
Ugye???Ez a kommentet nem értem főleg az idézetet.
Ellentmondás van csak benne,
Pontosan. Idézett műben a Prof. úr levezeti tudományosan, hogy az ürüléket azonnal celluóztartalmú "alom" -ra kell juttatni, és ott megindulnak a komposztálódási folyamatok, ami a növények számára alkalmas formába alakítja a nitrogént foszfort, stb.Jahogyja, érteni vélem. Tehát ha már létrejött a szennyvíz onnantól majdnem mindegy, mert csak a probléma van vele, a megoldás az lenne, ha azonnal biológiailag aktív lebontó közegbe (élő talajba) kerülne.
Itt röviden átveszem a Vízgazda alapelveit:Ez a kommentet nem értem főleg az idézetet.
Ellentmondás van csak benne,
Ne haragudj, de egy egyszerű rövid válaszért nincs időm sok órás videót végighallgatni.Itt röviden átveszem a Vízgazda alapelveit:
A második részben megvalósított rendszer bemutatása.
Ui.: Ez az általad ajánlott füles első bevetése!
Ne haragudj, de egy egyszerű rövid válaszért nincs időm sok órás videót végighallgatni.
Nem megkövezni szeretnélek, csak annyit tennék hozzá, hogy a hippi mozgalon és a többi tüncizés a 60as években gondolni sem mert olyan széles nyílvánosságra mint a mai"social media". A gyerekek "fertőzèse" már sokkal fiatalabb korban megkezdődik! Még a hetvenes évek vége, nyolcvanas eleje, amikor én gyerek voltam nem volt ilyen szabad hozzáférés a médiához. Sajnos a kilencvenes években már kezdődött, de akkor még a woke nem volt divat. Internet világa sajnos beteges melegágya ennek. Igyekszem a gyerekeimet úgy nevelni, hogy ha valamit tudni akar a világról akkor a z én segítségemet kérje, ne rögtön a gúgli legyen az egyetlen megoldás.Ez az állandó woke mozgalom pejoratív hangon felemlegetése azért faszság, mert az 1960-as évek végi Hippi mozgalom is hasonló volt, mégsem lett a világból az utána következő évtizedekben buzik, virágosfiúk és szipusok gyülekezete. Sokan mindent erre kenne. Én is látok benne igazságot, hogy ne a kissebbségek szabják meg a többségnek az életét, ugyanakkor a kisebbségek (akik közül többen nekem és mások számára is nem is nagyon érthető nézeteket vallanak, vagy éppen teljesen értelmetlen orientációban hisznek, ameddig ezt nem erőszakosan terjesztik nincs baj). Ismétlem ahogy nem lett belőle semmi 50 éve most sem ezért áll így a világ.. (tessék lehet megkövezni)
Miért, te igen?
Semmi összefüggés nincs a kettő között.Puzsér csaja. Ez azért elég sokmindent elmond.
Ez alapján, amit ezekben olvastál?Visszajelzések és javaslatok
Olyan reakciót akarok, amiből épülni tudok. Ehhez részletek kellenek. Sokszor megesik, hogy valaki több érvet/szempontot/véleményt közöl egy hozzászólásban, amiből 1(2-3)-al egyetértek, egyet-többet értékelnék különböző hangulat-jelekkel, de ezt egyszerűen nem lehet most megoldani. Van...forum.htka.hu
A kommentjeidet manapság csak simán átgörgetem...
Semmi összefüggés nincs a kettő között.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..