Nálunk ez úgy szokás, hogy segítjük egymást. Visszük egymás gyerekét is. Meg segítenek a nagyszülők is. Hogy mi lesz 12 év múlva valóban nem tudom. Az gondolom nekem akkor már egyedül fog járni a gyerek de lehet hogy tévedek. Én nem gondolom, hogy mindenhez is értek. Még a gyerek neveléshez is. De engem mindig meglep a határozott véleményed ebben a témában, tudván hogy még nincs gyereked. Én is sok mindent gondoltam erről a dologról mielőtt fiaim megszülettek volna, azóta rájöttem, hogy köze nem volt a valósághoz az elképzeléseimnek. A közbiztonság meg szar. Ez van.
Véleménye mindenkinek lehet.
Meg az is, hogy mit lát Bp nagyfaluban.
Azt is tudom, hogy nem mindenki él itt.
De ezek után felmerül a kérdés, hogy minek épül a körvasút, a légkondis bekamerázott szerelvényekkel?
Bár az aggódást nézve a 18+ éves nőt sem engedné el ez alapján az ember sehova, mert matematikai valószínűsége mindig van, hogy egy erősebb és rosszándékú bárkivel sodorja össze a sors.
Min alapszik, hogy a közbiztonság szar?
A 90-es években bombákat robbantottak, az autót úgy lopták, mint a cukrot máshoz képest stb.
Mi a viszonyítási alap és min alapszik?
Nekem anyám most 66, apám nem él, meg hát hárman vagyunk tesók és nem is Bp. nagyfaluban lakik.
Szóval én akárhogy matekozok, ez a vigyük mindenhova a csemetét egy szép elv, csak nem való élet kompatibilis.
Pl. teljesen esélytelen, hogy csak simán iskola végére odaérjen az ember. És mivel az emberek többsége ugyanabban a sávban dolgozik vagy ha éjszaka, akkor még akár alszik más sem fog. Kivéve, ha ez a munkája és ezért fizetik.