Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
teespring-gel van valakinek tapasztalata?

Még novemberben rendeltem tőlük egy sárga Life of Boris pulcsit, de eleve hazugsággal indult a történet (US & EU posta) aztán USA-ból jön a cucc, 8€ drágább postázási költséggel (nem sok, de irritáló az átbaszás, meg így meg is vámolják ami miatt kb. dupla árat kellene fizetni a cuccért).
Mikor a support-nál kérdőre vontam őket akkor jött a kamu duma, hogy nem is hirdetik EU postával és már gyártásban van a cucc, ezért nem lemondható (lol).
Most ott tartok, hogy rég meg kellett volna jönnie, 1 hónapja "gyártják", úgyhogy összeszedtem minden dokumentumot és visszatérítési igényt adtam be paypal-nál...
És neked az ASUS-sal? Fizettel átutalással a Bilingo-s díjbekérőt, számlát azóta sem kaptam a fizetésről.
A rendelésnél csak annyit látok, hogy folyamatban, szállítással kapcsolatban nem is kerestek.
[email protected] is írtam, se kép, se hang.

És ez nem egy pulcsi...

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
343
891
93
És neked az ASUS-sal? Fizettel átutalással a Bilingo-s díjbekérőt, számlát azóta sem kaptam a fizetésről.
A rendelésnél csak annyit látok, hogy folyamatban, szállítással kapcsolatban nem is kerestek.
[email protected] is írtam, se kép, se hang.

És ez nem egy pulcsi...

Egyik barátunk innen vett laptopot 2 hónapja, minden probléma nélkül megkapta 1-2 hét alatt. Az ASUS nem a sarki "Pityuka GSM", meg fog az jönni, csak azt is bele kell kalkulálni, hogy december van.

M

molnibalage

Guest
Egyik barátunk innen vett laptopot 2 hónapja, minden probléma nélkül megkapta 1-2 hét alatt. Az ASUS nem a sarki "Pityuka GSM", meg fog az jönni, csak azt is bele kell kalkulálni, hogy december van.
A bibi az, hogy ez nem az AUSUS, hanem Europeer Kft. -nak fizettem. Tőlük jött a díjbekérő.
Ők lehet, hogy az ASUS-szal vannak szerződésben, de akkor sem az ASUS.
És 3 napos szállítást írtak. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
343
891
93
A bibi az, hogy ez nem az AUSUS, hanem Europeer Kft. -nak fizettem. Tőlük jött a díjbekérő.
Ugyanonnan rendelte ő is, szóval gondolom a eladó is azonos.
A 3 nap lehet csúszni fog, december van.

• Tetszik
Reactions: molnibalage

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 297
10 985
113
Nem baszok el neked egy 2 órás szünetet.
Saját instagramján is fent van az a kép:
"Vagy ugye nem photoshopozni tetszik és rágalmazni vkit?"
Ha a googlet sem tudod használni teljesen értelmetlen a munkád :(

680e7a9f5fad5c4733bc6a20872d57eb.png
zsír, de egy éve is volt ekkora a csöcse

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 967
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Táváris ...csak hogy jobb kedvetek legyen :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 967
113

T

Törölt tag

Guest

Nekem 2 nap volt a kiszállítás, fogalmam sincs ki volt az eladó, garancia lejártakor minden papírt kidobtam a dobozzal együtt.

Nekem kamatmentes hitelre ment az OTP felé a fizetés (mondjuk ezzel nagyon jól kalkuláltam, hogy mire lejárt a 2 év a havi 17.000 ft már lófaszt se ért).

M

molnibalage

Guest
Nekem 2 nap volt a kiszállítás, fogalmam sincs ki volt az eladó, garancia lejártakor minden papírt kidobtam a dobozzal együtt.

Nekem kamatmentes hitelre ment az OTP felé a fizetés (mondjuk ezzel nagyon jól kalkuláltam, hogy mire lejárt a 2 év a havi 17.000 ft már lófaszt se ért).
Nekem nem a kiszállítás a fő bajom egyelőre.
A rendeléstől a díjbekérő megjött 10 perc nagyságrendben.
Utaltam majd kb.1 nappal később sem látszik semmi visszajelzés arról, hogy fizettem és vették a túoldalt a pénzt.
Nem látni, hogy akkor amiatt nem halad az egész, mert a pénzre várnak vagy ott a pénz, csak más a helyzet.

A számla és a jóváírási értesítés emailben kerül elküldésre
Fizettem, de jóváírás sehol...

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 742
26 384
113
Gyeeerekek, elkepeszto milyen kis szolid lett az ukran topic! Talaltam csomo jo gif-et, csinaltam mokas memeket es rendesen nem tudom hol felhasznalni oly hatalmas volt a konszolidacio! :D :D

• Imádom
Reactions: LMzek 2.0

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
764
1 926
93

• Tetszik
Reactions: fip7

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
A komcsi Sorosista tanárok szégyenei megpróbálták leugatni Pintért érkeztében. Egy komment:
"A 2010-es Fidesz-kormány még nem volt az igazi, a Bilderberges Martonyi is ott kavart még, és Pintérnek is voltak ugye korábban ügyei. Ha még emlékeztek voltak a korkedvezményes nyugdíj miatt rendvédelmi dolgozóknak tüntetéseik. Ezt az akkori még radikális Jobbik meglovagolta, én is kinn voltam a rendvédelmisek mellett tüntetni, elég paprikás volt a hangulat. Egyszercsak megjelent Pintér és felment a színpadra. Én személyesen próbáltam velős megjegyzésekkel megzavarni, de úgy lehűtötte a kedélyeket a fellépésével és a határozottságával, hogy mire befejezte kissé elszégyeltem magam. Akkor megtanultam tisztelni és többet nem mentem. A tüntetéssorozat is véget ért nem sokra rá. Úgy voltam vele, hogy lehet nem értünk egyet, de aki így ki mer állni a dühös rendvédelmisek elé az érveivel az elég fasza csávó."

Giskard

Well-Known Member
2021. szeptember 25.
4 212
13 728
113
múltkor volt itt egy magasröptű vita a milyen gyenge a magyar népzene és rossz nézni.
Csak érdekességként pl nemrég voltam bemutatón (arról még nincs videó de megtaláltam) érdemes megnézni lassan indul !
u.i. nem a 10 éves búj búj zöldágot kell alapul venni.

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 887
12 049
113
A komcsi Sorosista tanárok szégyenei megpróbálták leugatni Pintért érkeztében. Egy komment:
"A 2010-es Fidesz-kormány még nem volt az igazi, a Bilderberges Martonyi is ott kavart még, és Pintérnek is voltak ugye korábban ügyei. Ha még emlékeztek voltak a korkedvezményes nyugdíj miatt rendvédelmi dolgozóknak tüntetéseik. Ezt az akkori még radikális Jobbik meglovagolta, én is kinn voltam a rendvédelmisek mellett tüntetni, elég paprikás volt a hangulat. Egyszercsak megjelent Pintér és felment a színpadra. Én személyesen próbáltam velős megjegyzésekkel megzavarni, de úgy lehűtötte a kedélyeket a fellépésével és a határozottságával, hogy mire befejezte kissé elszégyeltem magam. Akkor megtanultam tisztelni és többet nem mentem. A tüntetéssorozat is véget ért nem sokra rá. Úgy voltam vele, hogy lehet nem értünk egyet, de aki így ki mer állni a dühös rendvédelmisek elé az érveivel az elég fasza csávó."
Mi lenne, ha ezt a sok faszságot a PestiSrácok kommentszekciójában nyomatnád és nem itt szemetelnél vele?