Budaházy üdvözli a döntést, de reméli, hogy Novák Katalin újragondolja az ügyet
Forrás: https://kuruc.info/r/2/253221/
Forrás: https://kuruc.info/r/2/253221/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel azért vitàba szàllnék, bàr van igazsàgod. Még réges rég..., Vampire szerepjàtszottunk fiatalon és a vilàgàhoz írt 13 részes klànregénysorozat elsô négy része kiràly volt. Mind màs màs író tollàból és úgy volt kiràly, hogy egymàs utàn egyre emelték a szintet. Majd eljött az ötödik rész. Gangrel. A legunalmasabb klàn egy megintcsak új író tollàból. Kurrrva, de tényleg kibaszottul kurva szar volt olvasni. Szenvedés az addigiak utàn, de önmagàban is. 50 oldal, na majd biztos beindul. 100 oldal, Jézusom mi ez gennyes unalmas fostaliga szar?! 150 oldal, na abbahagyom, hogy lehetett ilyen szart írni? De mivel eddig àtràgtam magam rajta, egy nap múlva erôt vettem és folytattam. 200 oldal, hogy lehettem ekkora hülye, hàt ez még szarabb mint eddig volt. 250 oldal, vége, aztarohadtmocskoskurvaélet, ez volt a legkibaszottabb, valaha a legjobban megkomponàlt leghatalmasabb katarzist okozó könyv az (addigi és làthatóan maradandóan) életemben. Megfogta ennek a kurva unalmas klànnak a kurva unalmassàgàt mintha ô sem tudna mit kezdeni vele és olyat alkotott vele ami nemcsak az addigi négy rész kiràlysàgérzetét húzta le a vécén, de az uràna következô összes többi sem tudott felnôni hozzà. Szóval na, van olyan, hogy tévesen ítél az ember.Ha elkezdek egy könyvet az első 5%-nál elválik , hogy érdemes e az időmet fecsérelni rá !
A pomádé egyáltalán nem újhullámos
Szvsz ennyi kényeztetés jár.
Nekem a bajusz része még a véleményes, ritka hülyén érzem magam ha elkezd nőni: Petőfis :d
Bár lehet ha alakul már a szakáll, akkor összességében a bajusz is máshogy tetszik.
OMG!Előre megyünk, nem hátra.
![]()
Ettől még a többi termék árába beárazzák az ársapkás termékeken lévő bukót. Sokszorosan!No, de miért is lókötők?
Mert nem akarnak bukni?
Én is minimalizálnám az anyagi veszteséget annyira, amennyire lehet.
Függetlenül attól ez a véleményem, hogy rühellem a kereskedelmi láncokat úgy általában.
Olyan mint a tánctöri, zenetöri, művészettöri.OMG!
Drámatöri? Azmiaz?
Tessék mondani azt tétre, helyre, vagy befutóra érdemes megtenni?
és azokat milyen odds-szal adják?Olyan mint a tánctöri, zenetöri, művészettöri.
Az adott művészeti ág története.
Szerintem fontos pedig. A kultúra alapja, hogy el tudd helyezni időben és térben az alkotásokat. Persze ehhez kell némi gazdaságtöri, társadalomtöri, hadtöri, vallástöri...és azokat milyen odds-szal adják?
Meg a kérdésem, hogy ezek valami extra felvételi pontot jelentenek a Burger Kinges felvételinél?
(Bocs, hogy az előbb lemaradt a smile!)
Mondjuk egy Pap Gábor, aki azért elég szép munkásságot rakott össze.Szerintem fontos pedig. A kultúra alapja, hogy el tudd helyezni időben és térben az alkotásokat. Persze ehhez kell némi gazdaságtöri, társadalomtöri, hadtöri, vallástöri...![]()
OMG!
Drámatöri? Azmiaz?
Tessék mondani azt tétre, helyre, vagy befutóra érdemes megtenni?
Egészen megéheztem ezektől a magas tudományoktól. Megyek, betolok egy jó kis marhapörit, utána meg legurítok egy pohár hideg sörit.Szerintem fontos pedig. A kultúra alapja, hogy el tudd helyezni időben és térben az alkotásokat. Persze ehhez kell némi gazdaságtöri, társadalomtöri, hadtöri, vallástöri...![]()
Egészen megéheztem ezektől a magas tudományoktól. Megyek, betolok egy jó kis marhapörit, utána meg legurítok egy pohár hideg sörit.
Arra a kérdésünkre, adtak-e ki nemzetközi elfogatóparancsot, azt írták: a bíróság, ha ennek feltételei fennállnak, a rendőrség erre vonatkozó információját követően bocsáthat ki nemzetközi elfogatóparancsot. Az adott személy vonatkozásában azonban ilyen hivatalos tájékoztatás még nem érkezett.Öt év fegyházbüntetésre ítélte kémkedés miatt a Kúria a volt jobbikos Kovács Bélát
Jelentősen súlyosbította a Kovács Béla volt jobbikos európai parlamenti képviselőre másodfokon kiszabott büntetést ma meghozott, jogerős ítéletében a Kúria. A legfőbb bírói fórum bűnösnek mondta ki Kovács Bélát az Európai Unió Intézményei elleni kémkedés és költségvetési csalás bűntettében valamint magánokirat-hamisítás vétségében, ezért öt év fegyházbüntetésre valamint tíz év közügyektől eltiltásra ítélte.
Híjj, ez akkor is igaz, ha behelyettesítjük a nyugati világ helyére a Fideszt és Oroszorság helyére az EU-t a nyersanyag helyére meg az EUs pénzt... Szerintem.Igen, a nyugati világ sajtos értelemben gondol a világra, benne Oroszországra is. Aki nincs a klubban, nem fogadja el annak szabályait, azt másodrendűnek tekintik, lenézik, gúnyolják, ellenségnek tekintik, stb.
Oroszország addig jó partner, ameddig szállítja az olcsó energiahordozókat, nyersanyagokat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..