Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 742
26 371
113
dudi stílusa annyira ismerős volt, de ma reggel a T-90 topic-ot nézve beugrott...

Van egy másik oldalon egy csávó aki 5+ éve azt irkálta a gyógyszeriparban dolgozik, meg milyen jól keres, mennyi mindent tud.
Rengeteg témában tényleg hozta a nyilvánosan elérhető maximumot.
Utána kiderült a Richter-Gedeon-nál van.
Aztán jött a covid és ő bizony nem veszi fel az oltást, inkább rúgják ki (WTF).
Végül ~1 éve elszólta magát, hogy a kollégája milyen mocskosan hagyta neki ott a portásfülkét...

Tehát szerinted @dudi egy oltatlan portás a Richternél? Nebaaasssssz! Azért a konteóknak is van határa! :D

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113

Elhunyt Sólyom László​

Meghalt Sólyom László volt köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság első elnöke, akadémikus, egyetemi tanár vasárnap – tudatta a volt köztársasági elnök titkársága az MTI-vel.
Sólyom László „óriási erővel, tevékenyen és derűvel viselt hosszú betegség után” hunyt el
– áll a Landi Balázs által jegyzett közleményben.
A volt köztársasági elnök 81 éves volt.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 764
17 703
113
A gyanakvó elme egészséges elme!
Csak bizonyos fokik.
Olyan ez mint egy tengelyt aminek egyik vége az őrület amikor mindent megkérdőjelez az ember, minden mögött konteót lát, a másik végèn pedig a bolond áll aki mindent elhisz. Az egészséges elme ezen a tengelyen egyensúlyoz.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 056
37 533
113
Busho miért lett felfüggesztve a hozzászólási jogom a közel-kelet topikhoz ?

Emlékeim szerint senkivel sem balhéztam és olyan minőségben sem szóltam hozzá a témához, ami ezt indokolná.
Megmentették átmenetileg egy komolyabb pihenőtől, ahogy engem is...fogd fel így. :D

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 742
26 371
113
Úgy látom ez az izraeli helyzet legalább annyi indulatot gerjeszt, mint az ukrán. El is szabadult a Ban hammer.
b76dd622eed1caf97855d378acb43548.gif

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 595
62 222
113

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 072
62 587
113
Szia!
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy mindenenkívül folyamatos személyeskedése másokkal szemben, mennyire fér bele a fórum kereteibe? Mai termése:

És ezt folyamatosan nyomja nap nap után. Mi az álláspontotok ez ügyben?
Azért ez egy nagyon àltalànos megállapitàs, amit nehezen lehet szemelyeskedésnek nevezni.
Persze, ha magadra veszed....:)

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 666
22 203
113
Azért ez egy nagyon àltalànos megállapitàs, amit nehezen lehet szemelyeskedésnek nevezni.
Valahol igaza van,mert inkább magán,mint mindenen kívül. Valami frusztrált forma lehet,ugyanazok a panelek,legfeljebb néha felcserél jelzőket,és borzasztó egyszerű. Olyan,mint egy rossz papagáj.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 595
62 222
113

Magyarán ha én azt írom, hogy rajtam kívül mindenki kretén és egy vízelet ívó alantas lény, akkor az nem sért fórum szabályzatot?
És ha minden nap ilyeneket írok az amúgy rendben van? o_O
Én komolyan kérdezem. Mert minden napos a csávónál ez a stílus, hogy aki nem ért vele egyet, az bizony valami alantas élőlény, és közli is.
Azt meg lehet nézni mások meg miért kaptak 2 hónapokat.... ;)