Visszakaptam....Jedem das Seine kispajtás, Jedem das Seine!![]()
![Frown :( :(](/data/assets/smilies/frown.png)
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Visszakaptam....Jedem das Seine kispajtás, Jedem das Seine!![]()
Nem bírod ki, hogy ne írj nekem…Visszakaptam....Innentől azért se válaszolok senkinek...neked se Te gúnyolódó kamerad....
![]()
Mindenkinek ami jár???Jedem das Seine kispajtás, Jedem das Seine!![]()
Ugye, hogy nem bírod ki és írsz?!Mindenkinek ami jár???OK
akkor beveheted drága cimbim
![]()
Mer a kövi tíltás sztem mint mondottam volt megyek valami büntetőtelepre... esetleg jó esetben a naprendszer vmelyik bolygójára, rosszabb esetben megnézetik velem merre jár a Voyager 1Nem bírod ki, hogy ne írj nekem…
Amúgy biztos csak anomália és tévedés lehetett. Mostanában valóban nagyon konszolidált és visszafogott vagy.
Már visszakaptam de kb 1 óráig nem volt lehetőségem idézetre, válaszra...lehet hogy anomália?@sixtus
Nem látlak az aktív topikletiltások között.
Már visszakaptam de kb 1 óráig nem volt lehetőségem idézetre, válaszra...lehet hogy anomália?
Olyan nekem is volt! Bünti lehetett volna?! Túl sok volt az ÖKM?Már visszakaptam de kb 1 óráig nem volt lehetőségem idézetre, válaszra...lehet hogy anomália?
de akkor miért az ukrán topikban?Olyan nekem is volt! Bünti lehetett volna?! Túl sok volt az ÖKM?![]()
Te figyelj már Sixtus.... 2 órás limit van, 19:13-kor írtad ott az utolsó hozzászólásod.Már visszakaptam de kb 1 óráig nem volt lehetőségem idézetre, válaszra...lehet hogy anomália?
Néhány éven keresztül volt egy olyan kollégám, aki kiváló volt mint pap és szónok, nem utolsó sorban ember, de neki is kisiklott párszor az életútja a pia és pin@, valamint a hite miatt.Sajnos a papok között is vannak/voltak alkalmatlanok, mert félig-meddig ez is felfogható egy szakmaként. Van aki mintaszerűen csinálja, és van, aki nem annyira... Ők is csak ugyanolyan gyarló emberek, mint egy laikus hívő. Ez mondjuk baromira lehangaló tud lenni, ha tényleg ennyire nem sikerül megugrani a lécet.
ÓÓÓÓ ne haragudj basszus! Azt elfelejtettemTe figyelj már Sixtus.... 2 órás limit van, 19:13-kor írtad ott az utolsó hozzászólásod.
Ha 21:13 előtt tudtál volna írni, na az lenne az anomália![]()
Engem nem igazán zavar amit írsz. Az sem, hogy egy részével nem tudok egyetérteni. Még az sem, hogy ilyen formán személyeskedsz és degradálsz embereket. Ami viszont piszkosul nem tetszetős számomra az az, hogy egy ilyenért sixtus, ogre és mások élből 2 hónapra kispadoznának.
Jaaah és amúgy a 32 és 65 meg volt, de a 232-t én sem ismertem, jó sokáig röhögtem, köszi!![]()
@reich_und_roll én inkább itt válaszolok kameradÉn ilyenért meg amit esetleg miki, meg dudi személyeskedik néha, már 6 hónapost, vagy öriharit, esetleg piros lapot kapnék. Mit gondolsz? Néha nem forr a vérem??? Ismersz...dehogynem. De nyelek, nem hármat, hanem nyolcat, mert figyelmeztetést, hogy " Jól viselkedj már" én nem kaptam soha. Úgy meg nehéz tíltakozni bárkinél is ha már csak név nélküli külső olvasóként olvasod, hogy bann
Úgyhogy nem szólok semmit. Én egy olyanért hogy "szefos", kaptam 3 hónap All Inn-t...
@reich_und_roll én inkább itt válaszolok kameradÉn ilyenért meg amit esetleg miki, meg dudi személyeskedik néha, már 6 hónapost, vagy öriharit, esetleg piros lapot kapnék. Mit gondolsz? Néha nem forr a vérem??? Ismersz...dehogynem. De nyelek, nem hármat, hanem nyolcat, mert figyelmeztetést, hogy " Jól viselkedj már" én nem kaptam soha. Úgy meg nehéz tíltakozni bárkinél is ha már csak név nélküli külső olvasóként olvasod, hogy bann
Úgyhogy nem szólok semmit. Én egy olyanért hogy "szefos", kaptam 3 hónap All Inn-t...
Világos, csak nagyon hiányzik nekem a régi sixtus!Szarni bele, magukat minősítik.
Drága barim @reich_und_roll Hidd el, én is nagyon hiányzok magamnakTudom Tesa, teljesen igazad van. Mindenesetre én rendkívül büszke vagyok rád, amiért ilyen konszolidált kommunikációt produkálsz.
Világos, csak nagyon hiányzik nekem a régi sixtus!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..