Te minden olyan alternatív értelmezést kifogásolsz, ami nem egyezik a narratíváddal. A covid-diktatúra idején is láthatta mindenki.Egy fórumtag alternatív értelmezéseit kifogásoltam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te minden olyan alternatív értelmezést kifogásolsz, ami nem egyezik a narratíváddal. A covid-diktatúra idején is láthatta mindenki.Egy fórumtag alternatív értelmezéseit kifogásoltam.
Vannak a tudományosan elfogadott tények, amiket némelyek nem képesek elfogadni. Arról nem tehetek, hogy ti csak alternatív valóságban tudtok létezni...Te minden olyan alternatív értelmezést kifogásolsz, ami nem egyezik a narratíváddal.
Ahogy azt is, hogy te meg a társaid bőszen hoztátok a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket, álhíreket, konteókat. Amelyeket többször, több helyen megcáfoltak, de ez ugye titeket nem hozott zavarba, azóta is hozzátok a baromságaitokat különösebb retorzió nélkül - sajnos.A covid-diktatúra idején is láthatta mindenki.
Vannak a tudományosan elfogadott tények, amiket némelyek nem képesek elfogadni. Arról nem tehetek, hogy ti csak alternatív valóságban tudtok létezni...
Ahogy azt is, hogy te meg a társaid bőszen hoztátok a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket, álhíreket, konteókat. Amelyeket többször, több helyen megcáfoltak, de ez ugye titeket nem hozott zavarba, azóta is hozzátok a baromságaitokat különösebb retorzió nélkül - sajnos.
Voltak itt víziók milliónyi magyar oltáskárosultról, felkelésekről, titkos összeesküvésekről, vélt vagy valós mellékhatásokról, stb, amivel csak magatokat röhögtettétek ki. Nem baj, ez nem az én problémám.
Akkor és azt jelzek a moderátoroknak, amit és amikor csak szeretnék.Csak jelezni szerettem volna, hogy elég gáz, hogy a vélt igazadnak állandóan úgy próbálsz érvényt szerezni, hogy rákattintasz a "moderátor értesítése" gombra. Ennél csak az volt kínosabb, amikor Leonidas írkált a "visszajelzések" topikba, hogy kiknek a bannolását kéri.
Ez a fajta viselkedés igen rossz időket idéz a magyar történelemből, szerintem jobban járnál ha visszavennél ebből a tempóból.
Nyugodtan tartsd meg magadnak.De ez csak egy baráti jótanács volt.
Történelmi tény bzmg, tudod az mi?Csak jelezni szerettem volna, hogy elég gáz, hogy a vélt igazadnak állandóan úgy próbálsz érvényt szerezni, hogy rákattintasz a "moderátor értesítése" gombra. Ennél csak az volt kínosabb, amikor Leonidas írkált a "visszajelzések" topikba, hogy kiknek a bannolását kéri.
Ez a fajta viselkedés igen rossz időket idéz a magyar történelemből, szerintem jobban járnál ha visszavennél ebből a tempóból. De ez csak egy baráti jótanács volt.
Történelmi tény bzmg, tudod az mi?
Ne menjünk már át tényleg vmi nőklapja fórumba fszmat már.
Kezd már súlyos lenni ez az elharapódzó konteós hisztéria.
Vannak olyan témák, amik nem szubjektíve verik ki a biztosítékot, hanem objektíveA kommentem nem arra vonatkozik amiről a vita ment, hanem néhány fórumtársunk "házmester" mentalitására, topiktól függetlenül.
Nem láttam, hogy milyen vita folyt itt, ehhez tényleg nem tudok hozzászólni. Én csak azt kifogásoltam, hogy a moderátor arra való, hogy moderálja a feleket, nem pedig arra, hogy elkussoltassunk másokat egy jó kis véleménydiktatúra keretében. A fenti kollegánál ez egy visszatérő elem, teljesen mindegy miről van szó.Vannak olyan témák, amik nem szubjektíve verik ki a biztosítékot, hanem objektíve
Szvsz meg az oldalakon átívelő hitvitáknál és anyázásnál még mindig jobb ha moderátorra bízza az ember.
Mert a pár moderátornak/adminnak 24 órában, váltásokban kell figyelnie a fórumot...
(a többieknek: beta felvetette, hogy igazából Oroszország talán nem is érdemli meg az erőforrásait)Mit számít az Oo megítélésében a többi ország?
Mutass bármilyen, Vatikánnál nagyobb kiterjedésű mai országot, amely nem terjeszkedett a történelme során.Másrészt általában nem nagyon van közünk más országok erőforrásaihoz. Oo azért kivétel, mert:
1. Másoktól vette el az erőforrásokat:
Ezmiez, hogy az "ország mégis kuka"? Tudnál valami értelmeset is ideírni, esetleg valami konkrétumot?2. Saját maga számára sem használja fel értelmesen. Az egy főre jutó erőforrások tekintetében világelsők, az egész ország mégis kuka.
Hát persze, véletlenül sem a 20. század eleji események miatt "nem fejlődtek eléggé".Az erőforrásbőség miatt nem fejlődtek eléggé, mert nem voltak rákényszerítve.
Ide most nem írom le, amit szívem szerint leírnék. De egy picit náci gondolat ez (a szó szoros értelmében), ugye te is érzed?Lehet hogy jó lett volna nekik egy nyugati megszállás egy ideig.
Putyin rángatta ki az országukat a szarból, amibe a magasságos nYuGaT lökte, Jelcin hathatós segítségével.És ez a fejletlenség döntően máig jellemző rájuk. Emiatt is kritizáltam Putyint.
Senki nem akar lakóparkokat mutogatni. Aki követte az elmúlt 30 év eseményeit Oroszországban, pontosan tisztában van azzal, honnan indultak, és hol tartanak most - szemmel láthatólag te nem.És ne legyen senki olyan buta, hogy egy-egy - nyugat-európai szemmel átlagos - lakóparkot mutogat, mint a fejlettség bizonyítékát.
Milyen balfékség??Na de saját maguk irányába vett balfékségük miatt még nem szólná meg az ember őket, max csóválná a fejét. De nem csak magukra volt ez hatással.
A szovjet megszállás közvetlenül a világháború után kezdődött, egy teljesen szétbombázott, társadalmilag megbomlott országban. Kicsit más volt a kiindulópont, mint 1848 után.3. A fejletlenebb kultúrájukat (ami itt nem a művészetet, tudományt stb jelenti, hanem a munkamorált, értékrendet, szervezettséget stb) terjesztették, épp az erőforrásbőség adta lehetőségek segítségével. Magyarország volt nyugati (osztrák) és orosz (szovjet-orosz) megszállás alatt is. Az egyiknél fejlődtünk, a másiknál visszafejlődtünk-lemaradtunk.
Durván megindult, ja. Nekem erről más jutott az eszembe:A balti államok felszabadultak az oroszok alól, egyből durván megindult a fejlődésük.
A fejlettség relatív.Oroszország érdekszférájában nincsenek fejlett országok.
Miért "húzná fel" őket? A Szovjetunió idejében komoly iparosítás ment a térségben, prosperáló gazdaságokkal, volt miből, és volt honnan megindulni: képzeld, az átlagembernek többnyire megvolt mindene, jól érezte magát - főleg ahhoz képest (és ez a lényeg), ahonnan indultak.Mivel Oo maga se fejlett eléggé, hogy felhúzza őket.
A mi? Valóban volt, még most is tart. A sötétség diktatúrájaTe minden olyan alternatív értelmezést kifogásolsz, ami nem egyezik a narratíváddal. A covid-diktatúra idején is láthatta mindenki.
A mi? Valóban volt, még most is tart. A sötétség diktatúrája
Aztán de jól járt vele mindenki, hogy öntudatra ébredtek...Nem szivem csücske a volt SzU. Mégis szerintem képes volt pl sok arab/muzlim országot felhúzni egy olyan szintre gazdaságilag és kultúrálisan, amit sok ország a mai napig nem ért megint el. (Arab szocializmus a jelszó.)
A "nők lapja" topikban?Mindjárt megfogalmazom, hogy mi feszes és érdekes...