Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 550
18 872
113
Elnézést szeretnék kérni @Busho3301 -tól, @Tcat -től, vagy bárkitől de nekem törölte valaki a válasz vagy idézet lehetőséget az ukrán topikból :( Nem követtem el semmit...nem is nagyon válaszolgattam ott senkinek...nem voltak obszcén tartalmaim, nem szóltam be senkinek... tulajdonképpen jó ha hetente 3szor hozzászólok :( nem értem...mivel szúrom valakinek a szemét??? Nem tettem semmit...külön vigyázok... Tudom hogy vannak akik csak arra várnak mikor követek el egy hibát, ezért próbálom is minden ilyen dolognak az elejét venni... Ennél rendesebb fórumozó már nem lehetek. Másokkal ellentétben még csak trágárság sincs a nagy ritkán megjelenő kommentjeimben. :(

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 386
24 727
113
Elnézést szeretnék kérni @Busho3301 -tól, @Tcat -től, vagy bárkitől de nekem törölte valaki a válasz vagy idézet lehetőséget az ukrán topikból :( Nem követtem el semmit...nem is nagyon válaszolgattam ott senkinek...nem voltak obszcén tartalmaim, nem szóltam be senkinek... tulajdonképpen jó ha hetente 3szor hozzászólok :( nem értem...mivel szúrom valakinek a szemét??? Nem tettem semmit...külön vigyázok... Tudom hogy vannak akik csak arra várnak mikor követek el egy hibát, ezért próbálom is minden ilyen dolognak az elejét venni... Ennél rendesebb fórumozó már nem lehetek. Másokkal ellentétben még csak trágárság sincs a nagy ritkán megjelenő kommentjeimben. :(
Jedem das Seine kispajtás, Jedem das Seine! :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 550
18 872
113
Nem bírod ki, hogy ne írj nekem… :D
Amúgy biztos csak anomália és tévedés lehetett. Mostanában valóban nagyon konszolidált és visszafogott vagy.
Mer a kövi tíltás sztem mint mondottam volt megyek valami büntetőtelepre... esetleg jó esetben a naprendszer vmelyik bolygójára, rosszabb esetben megnézetik velem merre jár a Voyager 1 :( Ezért nagyon nagyon kedvelek és tisztelek mindenkit, továbbá minden nap olvasom az alábbiakat is! : 444, Index, Telex, Portfólió. Továbbá lemondtam a Telekomnál az alábbi csatikat, illetve kódoltattam. M1, Hír Tv, TV2... stb... a fejlődésem érdekében elsősorban a DIKH TV-re, és az ATV-re támaszkodom, mert tudom, hogy ez az ami előrevisz. (na jó ezt túltoltam, bocs) :)

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 386
24 727
113
Már visszakaptam de kb 1 óráig nem volt lehetőségem idézetre, válaszra...lehet hogy anomália?
source.gif

Legközelebb használd ezt! :D

• Vicces
Reactions: BiancoGasto

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 442
19 815
113
Sajnos a papok között is vannak/voltak alkalmatlanok, mert félig-meddig ez is felfogható egy szakmaként. Van aki mintaszerűen csinálja, és van, aki nem annyira... Ők is csak ugyanolyan gyarló emberek, mint egy laikus hívő. Ez mondjuk baromira lehangaló tud lenni, ha tényleg ennyire nem sikerül megugrani a lécet.
Néhány éven keresztül volt egy olyan kollégám, aki kiváló volt mint pap és szónok, nem utolsó sorban ember, de neki is kisiklott párszor az életútja a pia és pin@, valamint a hite miatt.
Ebből kifolyólag már 16 évesen megszökött a zárt bentlakásos papneveldéből és kihasználva a 1945 ös rendszerváltást és a szónoki képességeit, katonatiszti pályára lépett. Jött 1956, akkor a hite miatt került bajba, mert hitt 56 eszméiben, és parancsnokként a rábízott tartalék repülőtér területét felparcellázta a nép között, mondván az úgy sem kell már többet.. Ezért kapott vagy 3,5 év letöltendőt, ahol időtöltésként kitanult egy szakmát, amiben valójában egy napot sem dolgozott. A cégünknél viszont ragyogóan hasznosította magát mint lelki pásztor - művezetőként tartotta egybe a munkásgárda nyáját.
A cégünknél névadót, valamint temetési beszédeket tartott (munkahelyi baleset esetén..)
Emlékszem, halálos baleset történt a cégünk felelőssége egyértelmű volt, egy vidéki munkánál. A falu közönsége eléggé felzaklatott állapotban volt, már úgy mentek ki a helyszinre, lincselés szaga úszott a levegőben. Kollégám kezébe vette a bibliát és az ügyet, olyan temetési beszédet tartott fejből, hogy egy óra múlva minden volt rokon, falu népe maga alá roskadva könnyek között remegő térdekkel hagyta el a helyszínt..

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 550
18 872
113
Te figyelj már Sixtus.... 2 órás limit van, 19:13-kor írtad ott az utolsó hozzászólásod.
Ha 21:13 előtt tudtál volna írni, na az lenne az anomália :D
ÓÓÓÓ ne haragudj basszus! Azt elfelejtettem :D Skizofrén lettem....mindenhol Modit látok! :) Na ez beégés :D Bocs hogy lefoglaltam az idődet... Jájjjjjjjjjj.... de lehetek ennyire hülye :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 550
18 872
113
Engem nem igazán zavar amit írsz. Az sem, hogy egy részével nem tudok egyetérteni. Még az sem, hogy ilyen formán személyeskedsz és degradálsz embereket. Ami viszont piszkosul nem tetszetős számomra az az, hogy egy ilyenért sixtus, ogre és mások élből 2 hónapra kispadoznának.

Jaaah és amúgy a 32 és 65 meg volt, de a 232-t én sem ismertem, jó sokáig röhögtem, köszi! ;)

@reich_und_roll én inkább itt válaszolok kamerad :) Én ilyenért meg amit esetleg miki, meg dudi személyeskedik néha, már 6 hónapost, vagy öriharit, esetleg piros lapot kapnék. Mit gondolsz? Néha nem forr a vérem??? Ismersz...dehogynem. De nyelek, nem hármat, hanem nyolcat, mert figyelmeztetést, hogy " Jól viselkedj már" én nem kaptam soha. Úgy meg nehéz tíltakozni bárkinél is ha már csak név nélküli külső olvasóként olvasod, hogy bann :( Úgyhogy nem szólok semmit. Én egy olyanért hogy "szefos", kaptam 3 hónap All Inn-t...