Hát nézd, egyrészt persze újra kell tanulnia az embereknek, másrészt én még legeltettem kecskét, tehenet, kapáltam kacsákért krumplit munka után, építettem istállót, a szerszámnyeleket magamnak készítettem, mert nem esek kétségbe ha elémtesznek egy hántológyalut, tudok vasvillázni (mindenki azt hiszi, hogy tud amíg meg nem tanítja egy ősparaszt), vágtam kukoricaszárat, ..., na ez mind olyan dolog, amit a zseniális arrogáns pógárító politikával együttműködésben a zseniális arrogáns egyetemi légkörben kinevelt nagyképű faszok szupertudományosan lenézve nevettek ki, miközben ugyanezen suttyó arroganciával végzett észosztás közben melldöngetve büszkék rá, hogy mit vesztett mindenki, ami alatt kiszorították az életet, állatokat, alkotókészséget, de még a földet tápláló 'zöldhulladékot' is az életterükből és mindenki máséból is, akiknek a környezetébe odaköltöztek hogy elbaszott selejtté változtassanak ott is mindent. Mindezt a hiányos, összefüggések feldolgozására képtelen agyukhoz párosított szemét szar gőggel. Mindezt úgy, hogy mindenkit a suttyótól a náciig bélyegeztek meg aki nem ilyen retardált szar. És most nem azt kellene hagyni meg eltanulni az élenjáró ostoba állat kreténektől, akik hamarabb baszták el teljesen hülyén, majd ránk kényszerítették a mi belvárosi típusú fostalicska hülyéinken keresztül a baromságukat, hogy megmondják megint a tutit. Szólva volt, elbasztátok, náciztatok, mindezt a tudományos mindentudó gőggel, hát az ilyenek kotródjanak a kurva anyjukba, adják vissza a parasztnak még alkalmas embereknek a lehetőséget és ne pofázzanak megint bele, hiszen egyértelmű a bolsevik szakértelmük, több évtized minden terű elbaszása a bizonyíték. És ez a finom hozzáállásom kb.