Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

u9k6N5vF

Well-Known Member
2022. március 24.
314
2 565
93
Esetleg tudja valaki, hogy szabad-e már kötetlen beszélgetésben részt venni, ahogy @Tcat nyitó hozzászólásában szerepel, vagy kell várni valami jelet (hol? itt a fórumon? az országos napilapokban? a szívembe tekintve?), amikortól újra érvényes lesz a topikra a létrehozó magas rangú - és általam mélyen tisztelt - felhasználó által előirányzott cél?

• Tetszik
Reactions: Pogány
T

Törölt tag 1711

Guest
Esetleg tudja valaki, hogy szabad-e már kötetlen beszélgetésben részt venni, ahogy @Tcat nyitó hozzászólásában szerepel, vagy kell várni valami jelet (hol? itt a fórumon? az országos napilapokban? a szívembe tekintve?), amikortól újra érvényes lesz a topikra a létrehozó magas rangú - és általam mélyen tisztelt - felhasználó által előirányzott cél?

Simán amúgy is Tcat itt messze a legkorrektebb modi.

• Tetszik
Reactions: Pogány and enzo

u9k6N5vF

Well-Known Member
2022. március 24.
314
2 565
93
Simán amúgy is Tcat itt messze a legkorrektebb modi.
Nem tudom, láttad-e, de tegnap törölve lett innen a kötetlen beszélgetés (több felhasználó összefüggő - és összefüggéstelen - hozzászólása). Az ember nehezen igazodik a szabályokhoz, ha törlik a topikból azt, amire a topik létre lett hozva, vagy ha figyelmeztetés nélkül végleg kitiltják egy topikból. Utóbbi azért is kellemetlen, mert @Busho3301 bevallotta (részben ez lett innen törölve tegnap...), hogy "k**vára" (ezt a kifejezést tőle idéztem tegnapról, nem öncélúan trágárkodok) ideges lesz annak kapcsán, hogy @dudi a kifogástalannak nem nevezhető jelleme és szelleme miatt rendszeresen személyes jellegű-, illetve az értelmi gyarapodását elősegíteni kívánó kommenteket vonz magára.

• Tetszik
Reactions: Pogány and megazez

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
50 940
85 543
113
Látom valaki innen is ki akarja rakatni magát.

Michael-Jackson-Popcorn-GIF-Meme-Eating-Popcorn-Featured-Studio-Binder.jpg

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 938
12 766
113
Nem tudom, láttad-e, de tegnap törölve lett innen a kötetlen beszélgetés (több felhasználó összefüggő - és összefüggéstelen - hozzászólása). Az ember nehezen igazodik a szabályokhoz, ha törlik a topikból azt, amire a topik létre lett hozva, vagy ha figyelmeztetés nélkül végleg kitiltják egy topikból. Utóbbi azért is kellemetlen, mert @Busho3301 bevallotta (részben ez lett innen törölve tegnap...), hogy "k**vára" (ezt a kifejezést tőle idéztem tegnapról, nem öncélúan trágárkodok) ideges lesz annak kapcsán, hogy @dudi a kifogástalannak nem nevezhető jelleme és szelleme miatt rendszeresen személyes jellegű-, illetve az értelmi gyarapodását elősegíteni kívánó kommenteket vonz magára.
-írja ezt egy '22 márciusi profil aki nem tud túllépni azon, hogy a trollkodásnak vége és nem tudja elképzelni a világát az ukrán topik nélkül.
Gyorsan menni fog a rendes bann is.

T

Törölt tag 1711

Guest

Ja hát ő egy phallosz. Engem már rég nem érdekel, ha tiltanak hát tiltanak, magasról teszek rá.

u9k6N5vF

Well-Known Member
2022. március 24.
314
2 565
93
-írja ezt egy '22 márciusi profil aki nem tud túllépni azon, hogy a trollkodásnak vége és nem tudja elképzelni a világát az ukrán topik nélkül.
Miért ne tudnék túllépni rajta? Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok. Kérdéses, hogy akarok-e, vagy hogy megtettem-e már, vagy hogy eleve ez-e az a másik profil.

Gyorsan menni fog a rendes bann is.
Szerintem szempillantás alatt vége lesz, ha olyan gyors leszel, mint az ágyban szoktál. A kis köcsögöd meg tovább majszolhatja a pattogatott kukoricát.

Isten áldjon mindenkit!

• Vicces
Reactions: pöcshuszár

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 819
47 123
113
Miért ne tudnék túllépni rajta? Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok. Kérdéses, hogy akarok-e, vagy hogy megtettem-e már, vagy hogy eleve ez-e az a másik profil.

Szerintem szempillantás alatt vége lesz, ha olyan gyors leszel, mint az ágyban szoktál. A kis köcsögöd meg tovább majszolhatja a pattogatott kukoricát.

Isten áldjon mindenkit!
Most, hogy így elbúcsúztál, igazán elárulhatnád, hogy mit jelent az account neved! :cool:

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 537
25 414
113

Isten áldjon mindenkit!
200w.gif

Nem kellene ezt ennyire komolyan venni srácok. Chill. Relax.