Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Esetleg tudja valaki, hogy szabad-e már kötetlen beszélgetésben részt venni, ahogy @Tcat nyitó hozzászólásában szerepel, vagy kell várni valami jelet (hol? itt a fórumon? az országos napilapokban? a szívembe tekintve?), amikortól újra érvényes lesz a topikra a létrehozó magas rangú - és általam mélyen tisztelt - felhasználó által előirányzott cél?
Nem tudom, láttad-e, de tegnap törölve lett innen a kötetlen beszélgetés (több felhasználó összefüggő - és összefüggéstelen - hozzászólása). Az ember nehezen igazodik a szabályokhoz, ha törlik a topikból azt, amire a topik létre lett hozva, vagy ha figyelmeztetés nélkül végleg kitiltják egy topikból. Utóbbi azért is kellemetlen, mert @Busho3301 bevallotta (részben ez lett innen törölve tegnap...), hogy "k**vára" (ezt a kifejezést tőle idéztem tegnapról, nem öncélúan trágárkodok) ideges lesz annak kapcsán, hogy @dudi a kifogástalannak nem nevezhető jelleme és szelleme miatt rendszeresen személyes jellegű-, illetve az értelmi gyarapodását elősegíteni kívánó kommenteket vonz magára.Simán amúgy is Tcat itt messze a legkorrektebb modi.
-írja ezt egy '22 márciusi profil aki nem tud túllépni azon, hogy a trollkodásnak vége és nem tudja elképzelni a világát az ukrán topik nélkül.Nem tudom, láttad-e, de tegnap törölve lett innen a kötetlen beszélgetés (több felhasználó összefüggő - és összefüggéstelen - hozzászólása). Az ember nehezen igazodik a szabályokhoz, ha törlik a topikból azt, amire a topik létre lett hozva, vagy ha figyelmeztetés nélkül végleg kitiltják egy topikból. Utóbbi azért is kellemetlen, mert @Busho3301 bevallotta (részben ez lett innen törölve tegnap...), hogy "k**vára" (ezt a kifejezést tőle idéztem tegnapról, nem öncélúan trágárkodok) ideges lesz annak kapcsán, hogy @dudi a kifogástalannak nem nevezhető jelleme és szelleme miatt rendszeresen személyes jellegű-, illetve az értelmi gyarapodását elősegíteni kívánó kommenteket vonz magára.
Csak egy tanács: kevesebbet járj szoláriumba!Látom valaki innen is ki akarja rakatni magát.
Nem tudom, láttad-e, de tegnap törölve lett innen a kötetlen beszélgetés (több felhasználó összefüggő - és összefüggéstelen - hozzászólása). Az ember nehezen igazodik a szabályokhoz, ha törlik a topikból azt, amire a topik létre lett hozva, vagy ha figyelmeztetés nélkül végleg kitiltják egy topikból. Utóbbi azért is kellemetlen, mert @Busho3301 bevallotta (részben ez lett innen törölve tegnap...), hogy "k**vára" (ezt a kifejezést tőle idéztem tegnapról, nem öncélúan trágárkodok) ideges lesz annak kapcsán, hogy @dudi a kifogástalannak nem nevezhető jelleme és szelleme miatt rendszeresen személyes jellegű-, illetve az értelmi gyarapodását elősegíteni kívánó kommenteket vonz magára.
Én vagyok a képen csak az ő pigmentjeit kaptam meg.Csak egy tanács: kevesebbet járj szoláriumba!
Én vagyok a képen csak az ő pigmentjeit kaptam meg.
Miért ne tudnék túllépni rajta? Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok. Kérdéses, hogy akarok-e, vagy hogy megtettem-e már, vagy hogy eleve ez-e az a másik profil.-írja ezt egy '22 márciusi profil aki nem tud túllépni azon, hogy a trollkodásnak vége és nem tudja elképzelni a világát az ukrán topik nélkül.
Szerintem szempillantás alatt vége lesz, ha olyan gyors leszel, mint az ágyban szoktál. A kis köcsögöd meg tovább majszolhatja a pattogatott kukoricát.Gyorsan menni fog a rendes bann is.
Úgy több gyerek fért a gatyájába.Én mondjuk mai napig nem értem miért akarta kifehéríteni magát...
Szerintem szempillantás alatt vége lesz, ha olyan gyors leszel, mint az ágyban szoktál. A kis köcsögöd meg tovább majszolhatja a pattogatott kukoricát.
Gondolom leesett neki, hogy az ember színe az…Én mondjuk mai napig nem értem miért akarta kifehéríteni magát...
Narrátor: "Móricka ekkor még nem tudta...."Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok.
Most, hogy így elbúcsúztál, igazán elárulhatnád, hogy mit jelent az account neved!Miért ne tudnék túllépni rajta? Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok. Kérdéses, hogy akarok-e, vagy hogy megtettem-e már, vagy hogy eleve ez-e az a másik profil.
Szerintem szempillantás alatt vége lesz, ha olyan gyors leszel, mint az ágyban szoktál. A kis köcsögöd meg tovább majszolhatja a pattogatott kukoricát.
Isten áldjon mindenkit!
Miért ne tudnék túllépni rajta? Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok. Kérdéses, hogy akarok-e, vagy hogy megtettem-e már, vagy hogy eleve ez-e az a másik profil.
Isten áldjon mindenkit!
Tudtommal a regisztráció le van tiltva.Bármikor regisztrálhatok új profilt, ha akarok.
Tudtommal a regisztráció le van tiltva.
Én is akkor futottam ebbe bele, amikor a 4. tartalék accountomat akartam regisztrálni....
16 accountom van. A Darkweben árulom…