T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Menj már óraátalítás volt?Faxom az óraátállításba.
Most én vagyok hülye vagy komolyan nem elérhető itthon 92401-2Y5 LH cikkszámú külső bal hátsó lámpa egy facelift utáni (2014-es) Hyundai ix35-höz? Csak polák, csehszlovák, orosz meg ukrán találatokat dob ki a google, ami fura nekem. Vicces kedvű sarjabbak kővel csúzlizva betörték a búráját, aztán persze csak egészben lehet cserélni
Szerintem patkány az...a nutriának más a pofája...Szerintem a képen látható álat nem patkány, hanem egy Nutria. Ugy néz ki mind egy patkány csak joval nagyob 7-10 kiló is lehet a súlya. Nálunk is élnek, rendszeresen szokom oket látni, tobnyire kozel élnek a vízhez, néha betéved egy peldány a városba is.
Da ha már rágcsálóknál tartunk íme egy életkép a lovészárakbol:
Figyelj, 45 vagyok… ennyire komolyMennyire komolyak a szándékaid?KTM Ratchet kerékpárteszt: a pénztárca barát DH romboló | Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
A KTM bizonyára ismerősen csengő név a kétkerekű sportok megszállottjai számára. A motorsporton kívül a kerékpár iparban is méltán népszerű az ausztriai márka. Jó minőségű, megbízható kerékpárokatbikemag.hu
Nekem egy Cannondale Lefty az álmom, de a fullyt sose veszem meg, mert nem DHzom, max. egy merev farú CCt.
A Canyon is jó márka...szerintem a közép kategóriáikon belül a legtöbb márka váza ugyan azt tudja. A felszereltség a lényeg. Villa, rugós tag, hajtásrendszer, fékek (!).Cannondale Scalpel Carbon SE2 29 Új Fully MTB 1x12 RS SID apróhirdetés
CANNONDALE SCALPEL Carbon SE2 29 Fully MTBL-es,48cm vázméret(Karbon)-felsőcső vízszintes vetített hossz: 62.5cm,fejcső: 11.5cm, 29”-os kerekek,1x12 fokozat,120mm rugóútGyári méretajánlás: 172-182cm testmagassághoz (ez egyénenként eltérhet +/- irányban pár cm-t)Váz: 120mm...bolha.testbike.hu
Karbont akkor ne vegyél. Rugóstag/villa Fox a legjobb, a Rock Shox is az övék tudtommal. Shimano/SRAM ízlés kérdése, mondjuk fékben talán az Avid jobb, az ugye a SRAM fékmárkája...
Soha...@Kim Philby ajánlottak ma egy bringát. Specialized Stumpjumper Carbon Fully. Erről esetleg tudsz valamit? Láttál már ilyen drótszamarat?
Augusztus végén szervízelték, kapott két új Schwable Anonymus gumit számlával és igazolást állított ki a szerviz, hogy a karbon teljesen rendben van.
A külső a legkevesebb...a Fox jó...hiszen uralja a piacot...Buzi telefon bele javított. Schwable Nobby-t természetesen. Ahogy néztem full Fox a bringa tulajdonképpen.
Soha...
A speci nagyon jó...a rugóstag/villa a drága az egészben. A karbon...én nem vennék...de mikori a váz? Ki használta? Használt karbon elég necces. Inkább akkor alu/titánium....de jobban bírja az ütést. A karbon utálja.Stumpjumper 15
From seasoned pros and weekend warriors to kids and commuters, if you ride, we’re here for you. We believe that bikes have the power to change lives, and this simple truth drives us to be and do better.www.specialized.com
A karbon állásában is öregszik...az alu meg rezeg és a hegesztéseknél elválik, főleg, ha tele van ötvözetekkel. Nekem még a 90es években volt egy Hagan tiatanal bringám, rohadt könnyű ragasztott MTB váz, de a középcsapágyház elkezdte ledobni a festéket hólyagosan...eladtam, szóltsam a srácnak róla nyilván. Egy pillekönnyű az ját CNC villa volt benne...de még akkor a Shimano LX black volt a csúcs. Tárcsa még a fasorban sem volt.