Nekem meg 2 gyerekem. De azok még problémásabbak…Ezért van nekem papagájom, az csak visít meg összesz*rja a falat.
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem meg 2 gyerekem. De azok még problémásabbak…Ezért van nekem papagájom, az csak visít meg összesz*rja a falat.
Tragédia két részletben:Ezért van nekem papagájom, az csak visít meg összesz*rja a falat.
Tacskós vagy? Ez sok dolgot megmagyarázTragédia két részletben:
Első felvonás (2015-17 környéke)
A Leonyid Iljics Brezsnyev nevű tacskóm miután az események nem az ő kedve szerint alakultak dacból kétszer is ugyanabba a fűnyírózásra használt cipőmbe szarik bele
Második felvonás (2023)
Frissen hozott társa, Pepsi Béla (igen, az alábbi Pepsi Béla volt a névadó, és igen ez az autista fasz képes volt így a második tacskót is elnevezni) hasonló indíttatásnál fogva előbb széttépi az említett cipőt, majd a munka örömeként mellé is szarik. További kiegészítésként a későbbiekben pedig elrágta a függönysúly ólomlapját is
Ide orvosi papír nem kell, asszonyt idézve ugyanolyan bolond vagyok mint a PepsiTacskós vagy? Ez sok dolgot megmagyaráz![]()
Tacskós vagy? Ez sok dolgot megmagyaráz![]()
Köszönöm a kiegészítést. Olyan példát szerettem volna írni, ami érzékelteti a két népcsoport között.Khhhmm - Winettou apacs (azon belul is meszkalero) volt, ami ugyan preri, de joval delebbre eltek, mint a sziu torzsszovetseg. Legismertebb sziuk : Sitting Bull, Crazy Horse. Az altalaban a westernfilmekben abrazolt indianok *(nagy tollakkal) a sziukrol lettek mintazva.
A labikkal annyi gond szokott lenni, hogy mindent összezabálnak. A vizslák a rövid szőr miatt hajlamosabbak a bőrbetegségekre, bőrallergiára.Nekünk 2 kutyánk is van, egy labrador-vizsla keverék (14 éves) és egy vizsla (2 éves). Szerintem nem egy nagy dolog normálisan tartani őket, az öreg szerencsére nem volt soha beteges az alap dolgokat kapta oltás és tabletták terén a kicsi eddig dettó. Kiképezni meg az alapokra az ncoreról kölcsönözhető csendőrkutya kiképző könyvből volt és a fiatalabb van tanítva.
Étkeztetés meg konzerv, száraz és maradék.
Jutalomfalat pedig a freshnapfból nyúlfül, száraz hengeres, szárított disznófül.
A vizsla makacs, de kezelhető, játékos. Az öreg valószínűleg a labrador része miatt könnyebben kezelhető volt fiatalon.
Csak hogy @PavolR kolléga nyugodtan hajthassa fejecskéjét álomra...A Magyar Honvédség Gripenjei vigyáznak Szlovákia légterére is.
![]()
1,2 E megtekintés · 219 reakció | Mi magyarok számtalanszor bizonyítottuk már, hogy szomszédaink számíthatnak a segítségünkre. A Magyar Honvédség Gripenjei vigyáznak Szlovákia légterére... | By Szalay-Bobrovniczky Kristóf | Facebook
Mi magyarok számtalanszor bizonyítottuk már, hogy szomszédaink számíthatnak a segítségünkre. A Magyar Honvédség Gripenjei vigyáznak Szlovákia légterére...www.facebook.com
Veszek neki egy
Nahát, a Habsburg Birodalom egyik tagállama.Veszek neki egy
![]()
mintás párnát.
Mega like![]()
Itt önmagad lehetsz, az állatok nem ítélkeznek
Az Egyesült Királyságban egyre több iskolai farm működik, amelyek a britek szerint nemcsak magabiztossá teszik a gyerekeket, de az ország társadalmi mobilitásához is hozzájárulhatnak. A cél az, hogy a diákok megismerjék a gazdálkodást, az állattartást, mindazt, ami egykor triviális volt, de mára...telex.hu
Itthon is lenne értelme hasonló létesítményeknek. A legtöbb gyerek még azt se tudja, hogy néz ki egy disznó vagy egy pulyka, nem hogy azt, hogy hogyan kell őket etetni, gondozni. (Megjegyzem a felnőttekre is ráférne hasonló edukáció, mert a minőségi háztáji hús, tojás, stb nem ott kezdődik, hogy "önts elé kukoricát-búzát oszt jól van", ez csak a minőségi éheztetés belépő szintje...)Mega like
Azért a youtube korában azért nem egy ördöngösség 10 perc alatt egy alapozást letudni, és belevágni. Halat, csirkét, nyulat onnan simán meg lehet tanulni. (amíg le nem tiltják a témát, mert állatkínzó, vagy valami hasonló bullshit)Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbb felnőtt azt sem tudja, hogyan kell egy csirkét levágni vagy egy halat megpucolni.
Holnap reggel érkezik is a KimszkanderSzolgálati közlemény: valszeg a következő Pergőtűz valamikor jövő hét elejére fog csúszni, mert egyszerűen falhoz vert lófasz állapotban vagyok annyi felvétel jött a héten, és nem volt időm a saját projekten dolgozzak (basz is miatta az ideg rendesen). Ahogy mondtam, az észak-koreai KN-23 rokettyák és azok Iszkanderrel való rokonsága lesz középpontban, script az alakul, még meglátom az iráni vonalat beleveszem-e. Bár tény is való, hogy rendesen sötétben tapogatózás Kim elvtárs vonala, hogy nagyjából pontos, nem egymással ellentmondásban lévő adatokat tudjak beszerezni, de csak lesz valami.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..