A fiatalok a mi következményeink. A generációk döntéseinek a folytatásai. Mondhatnám, hogy a ti döntéseiteké, mert aligha mondok nekik olyat, hogy a német vagy amerikai alázása az demokratikusan simogató és a napi 25 óra munka a vegetálásra természetes és a kötelességük felmondani a felszínes alapprogramot amit aztán kineveztek általános műveltségnek. De ti ezt mondtátok nekik, én meg bár végig igyekeztem a környezetemnek elmondani bárhol, hogy mi a szar az egészben ami van, méginkább abban ami jön, egyszemélyben akadályt nem képezhettem. Hát így a mi hibánk, mindannyiunké, hogy nem vertük agyon se a kommunista mocsadékokat, sem az szdsz szardarabjait, sem a szockók gennyedékeit, ahogy a mi hibánk, minadannyiunké, hogy továbbra is szutyok polgárok vagyunk a hazánkban ahol bárkivel ugyanígy összemoshatnak, nem emberek, nem nemzet a hazánkban.
Ha figyeltél volna, akkor elsőre észrevetted volna a tartalmat az eskü mögött. A vérszerződés eredeti szellemét megújítva. Az járna az esküvel, csak akkor, ha alanyi jogon a nemzet tagja biztos lakhatással bírna, szabadon az érdeklődése szerint képezné magát, egyből rinyálnátok, hogy nem nyugatos hanem magyar. Hogy az élősködő matok nem tudna fiktív gdp-t markolni ezen, hogy azzal lenne gazdag a nemzet hogy gazdag, nem azzal a szöveggel enné a sosemvolt az övé gazdagságot hogy az államnak ami rendőrrel vereti a polgárt, annak vettek luxusrepülőt a polgár pénzén, meg van neki elit rétege.
Mindenki a nemzet teljes jogú tagja lenne aki a vérére esküszik amíg megtartja azt. Így a katonája. A dolgozója. A nevelője. A tapasztalója és annak átadója. A jogosultja. A fejlesztője. A feltalálója. A termelője. A természetvédője. A határőre....
Nem lesütött szemű polgá akit az adott évben x adónemmel dosztanak meg az élete ideje alatt megszerzett vagyon jelentős részétől,.majd még külön végtelen szabály valamelyikével büntetik szintén az élete működtetésére alapul vett pénzt megvonva tőle. A bűn bűn lenne, a tétele komoly. Nem lenne gátlástalanul visszataszítóan ítélkező bíró, mert az ítéletéért felelős lenne, a nemzettel szemben is. Nem lenne koszlott tómai jog hanem természetes emberi jog.
Működhetne ez modern köntösben bizony, csak el kell kezdeni csinálni és bizony ennek a kezdete a turulos templom, azt üst, a vér és az eskü. Ha mást nem, ezt megpróbálom összehozni, egy idő után kényszerítő ereje lesz.