Ahha, Doglegy for prezident.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahha, Doglegy for prezident.
Néha az Ultrahang stúdióban össze szoktunk futni majd megkérdezem ha elcsípemDopeman! Ő volt már alternatív![]()
Én nagyon sajnálom, hogy Novák lemondott, de jól döntött, hogy lemondott.Amúgy az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve, a ner fan klub által FOS médiának akkor kijár a vállveregetés, mert nyilvánosságra hoztak egy ilyen gusztustalan történetet vagy rohadjanak meg, mert le kellett mondania a köztársasági elnöknek?
Ezt a tények cáfolják. Az LMBTQ propi hatása a fiatalokra.
![]()
Sztem le fog mondani, csak nem valtották le. Viszont felkérték gondolja át a szerepét maradhat-e.Mekkora jellem:
Balog Zoltán beismerte a tévedését, de nem mond le
![]()
Balog Zoltán beismerte, hogy hibázott, de nem mond le | 24.hu
Akitől kellett, bocsánatot kért és kér – mondta a volt emberierőforrás-miniszter.24.hu
Én adnám! Ganxsta Döglégy Zolee kegyelmes úr.Ahha, Doglegy for prezident.
5. cikkely felrúgásokkal óvatosan, mert NATO széthullás esetén a volt kisantant úgy húzza f*szra a zrínyi utáni honvédséget is, mint a sicc.Én itt nem az autonóm szót használnám.
Egyszerűen olyan elnök kell aki a magyar érdekeket nézni. Pl. a NATO 5. cikkely esetén sem küld katonákat külföldre.
Elmegy nyugdíjba. Az mégse ugyanaz.Sztem le fog mondani, csak nem valtották le. Viszont felkérték gondolja át a szerepét maradhat-e.
Ne aggódj, az LMBTQRST a pedofília előszobája. Hogy magyarázod meg jogilag, hogy egy 10 évesnek joga van dönteni a testéről, amikor a hormonkezelést választja, de nincs joga, amikor arról dönt, h kinek adja a testét. "Természetesen az erőszakot büntetni kell, de a gyerekeknek is joguk van a testi szerelemhez!" És mielőtt begőzöltök, szó szerint ez volt a Zöldek választási programja Németországban a '80as években.Én nagyon sajnálom, hogy Novák lemondott, de jól döntött, hogy lemondott.
A lincselő ballib csürhe, ahogy nekiment az jó emlékeztető volt, miért utálom őket.
Aki számomra egyértelműen negatív az Balog.
Az ügy margóján ahogy az elbocsátott Úrigyerek csapkod és ahogy újabb megváltóként ünnepli a balliberális influenszer hálózat az is jó tükör. Igazából semmi olyat nem mind, amit nem tudtunk. Igen, ez a rendszer fonákja, Ahogy engem, őt sem zavarta. Csak akkor kezdte el zavarni, amikor kiesett a jól fizető posztokrol. Most más jól fizetett influenszerekkel akarnak rendszert váltani olyan irányba, amit a Nyugatból utálok.Ahol a gyerekek szexualizálása éppen követendő trend, amit ők is népszerűsítenek. A pedofíliát nem vagy csak tényleg a legvadabb nyugati progresszív hajtások, de magát az LMBTQ propit igen. És ez látszik is az új generáció szexuálitásának torzulásàban.
Hát először megvárjuk, amíg mindenüket odaadják Ukrajnának.5. cikkely felrúgásokkal óvatosan, mert NATO széthullás esetén a volt kisantant úgy húzza f*szra a zrínyi utáni honvédséget is, mint a sicc.
Novákért nem kár. Kérdés, hogy magától vagy Balog miatt adott kegyelmet.
Na ez az 1millió forintos kérdés!!!Feltűnt valakinek, hogy a felfüggesztett kapott nevelőtanár nevét nem ismerjük?
Annyit találtam róla, hogy K. Béla
Ilyenkor derül ki, hogy ki az az újságíró aki tud is valamit, meg ki a politkai szopógép, akit orbán farzsebéből kézivezérelnek. Nézzen fel a tiktokra akinek erre van igénye, láthatja majd az egész Megafon bocs megaFOS társaságot, ahogy szó szerint split screenben bólogatnak egy orbán videóra miközben kussolnak, mert tónitól parancsot kaptak, hogy meg ne szólaljanak, csak orbánt lehet követni.Amúgy az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve, a ner fan klub által FOS médiának akkor kijár a vállveregetés, mert nyilvánosságra hoztak egy ilyen gusztustalan történetet vagy rohadjanak meg, mert le kellett mondania a köztársasági elnöknek?
Én nem értem ezt a Balogh-féle hisztériát. És ha lemond, akkor mi van? Nem kormányzati szereplő, a lelkészi feladatait továbbra is folytathatja.Sztem le fog mondani, csak nem valtották le. Viszont felkérték gondolja át a szerepét maradhat-e.
Igen, de nagy felelőssége van az ügyben. Ha nem működik közre, Novák nem írja alá. Balogh sokat pátyolgatta Novák útját és a végén ő pecsételte meg.Én nem értem ezt a Balogh-féle hisztériát. És ha lemond, akkor mi van? Nem kormányzati szereplő, a lelkészi feladatait továbbra is folytathatja.
Leírom 101-szer is. Hátha átmegy.Igen, de nagy felelőssége van az ügyben. Ha nem működik közre, Novák nem írja alá. Balogh sokat pátyolgatta Novák útját és a végén ő pecsételte meg.
(persze tudjuk hogy a posztjaidhoz magyar érdeknek köze sincs)
Mondd meg neki rakasson be már egy rendes aranyfogat, mert ezzel a fehér agyarral igen furi.Néha az Ultrahang stúdióban össze szoktunk futni majd megkérdezem ha elcsípem![]()
Csak van a neten abból az othonbol fent tablokep.Na ez az 1millió forintos kérdés!!!
Ki lehet ez?
Az a kemény, hogy nála itt sincs név!Csak van a neten abból az othonbol fent tablokep.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..