Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 345
14 748
113
Félve súgom meg az ügyfélkapu+ is meg fog szűnni :p
Ajánlom mindenkinek a dap-ot az lesz a “ajánlott” :D meg azelőtt hogy tömött sorok lennének majd a kormányablak elott

• Szomorú
Reactions: embersarkany

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 684
26 643
113
Egy jó kis toxoplazmózis?
Oh crap

Ugyanakkor felmerült a gyanú, hogy szerepe lehet néhány gyakori pszichés betegség, mint például a skizofrénia és a depresszió kialakulásában. Néhány esetben azonban veszélyes, akut fertőzést okozhat. Így például tragikus következményekkel jár a magzat számára, ha egy korábban nem fertőződött nő éppen terhessége korai szakaszában esik át élete első fertőzésén.

Nna, mindegy ezeket a veszélyeket vállalom.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 480
20 765
113
Ajánlom mindenkinek a dap-ot az lesz a “ajánlott” :D meg azelőtt hogy tömött sorok lennének majd a kormányablak elott
Ne kezdjük újra ennek az álhírnek a terjesztését légyszi. Avagy a DÁP is meg fog szűnni. Majd valamikor. Jenelgleg határozatlan ideig üzemben marad a DÁP is és az Ügyfélkapu+ is.

Így is unalmas már a hiszti ami ment körülötte, meg az is, hogy a kormány kihátrált a viszonylag biztonságos TOTP alapú megoldásból, és már ott tartunk, hogy email meg sms második faktorok lehetnek, amik tipikusan gyengébb védelmet nyújtanak a legtöbb nem biztonságtudatos felhasználónál.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 345
14 748
113
Ne kezdjük újra ennek az álhírnek a terjesztését légyszi. Avagy a DÁP is meg fog szűnni. Majd valamikor. Jlenelgleg határozatlan ideig üzemben marad a DÁP is és az Ügyfélkapu+ is.
Jo akkor majd mondom nálam magasabb pozícióban lévő felelős vezetőknek hogy ne terjesszenek alhirt :)

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 480
20 765
113
Nem most fog..fogd fel de az ugyfelkapu+ is ideiglenes megoldas.
Semmi sem örök, csak az emberi hülyeség.

Annyiban nem aktuálisak mér ezek a hírek, hogy az Ügyfélkapu+ regisztrációt is meghosszabbították a legutóbbi hírek szerint.

De tessék, akkor légy szíves most te adj forrást. Addig maradsz rémhírt terjesztő sötétben bujkáló ellenforradalmár.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 345
14 748
113
Persze a te kedve
Helyes, mondjad is, vagy hiteles forrást linkelj légyszíves.
persze a te kedvedért minden eligazítást le jegyzetelek es kiszivarogtatom a netre es be fogom neked linkelni.
Hidd el előbb tudunk dolgokat hogy mi lesz egy jo tanacsnak szantam aki nem akar dupla kort futni egy szopni.

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
1 161
6 940
113
egyszer minden, és mindenki meghal (én nem ;) )
az Ü+ a fejlesztő srác szerint még egy pár évig megmarad a terveik szerint
DÁP felejtős

• Tetszik
Reactions: Kávé

winter

Active Member
2011. november 19.
119
228
43
De ha megyek a falugazdászhoz, akkor mindig be kellett lépni, vigyem magammal? Bár valamit beszéltünk ott, lehet, hogy nem kell? Van valami okos telefonom, de az csak "játékszer" zenehallgatás, meg ezermegegyben navi. Sehova nem hordom és nem is akarom.
Nem is értem, nem is érdekel, nekem eddig is nyűg volt és érezni is csak azt érzem, hogy biztonsági kockázatra hivatkozva csak szopatást és elő nem készített rendszert kapok, amit mellesleg ugyan úgy fel lehet törni; legalább az a lehetőség lenne adott, hogy eldöntsem, akarom e vagy sem.

(Amúgy regisztráltam, de a fenntieket fenntartom.)
Áh, hidd el, voltam fejlesztési oldalon, hasonlóan mélytorkos csinálni is, nem csak használni.
Mindig utolsó előtti nap kéne valami új funkció, és mindig akkor jut eszükbe valami, amire nem gondoltak (de lehessen má' sms-ben is, tudom, hogy nem mondtuk elejétől fogva, de biztos meg lehet csinálni). Meg hát a fejlesztők az elsők, akik ugyanúgy végigszinvedik a "mi a pékért nem tudok belépni, ezt a kódot biztos jól írtam meg" meg a "ki volt az a hülye aki 30 másodpercet adott erre?!" loop-ot százszor és százszor :D