Egy jó kis toxoplazmózis?nemkell.
Itthon van az enyém, meg anyáméké. Meg egy, akit nem tudok lerázni, pedig ezek gyűlölik.
Melóban van egy harmadik, ma meg még hozzá csapódott egy negyedik is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy jó kis toxoplazmózis?nemkell.
Itthon van az enyém, meg anyáméké. Meg egy, akit nem tudok lerázni, pedig ezek gyűlölik.
Melóban van egy harmadik, ma meg még hozzá csapódott egy negyedik is.
Nem zavarja a Szőrt az ilyesmi, ahogy általában az ennyi macskát tartó 70-80 éves özvegy öregasszonyokat sem igazán szokta.Egy jó kis toxoplazmózis?
Oh crapEgy jó kis toxoplazmózis?
Ne kezdjük újra ennek az álhírnek a terjesztését légyszi. Avagy a DÁP is meg fog szűnni. Majd valamikor. Jenelgleg határozatlan ideig üzemben marad a DÁP is és az Ügyfélkapu+ is.Félve súgom meg az ügyfélkapu+ is meg fog szűnni
Ajánlom mindenkinek a dap-ot az lesz a “ajánlott” meg azelőtt hogy tömött sorok lennének majd a kormányablak elott
Jo akkor majd mondom nálam magasabb pozícióban lévő felelős vezetőknek hogy ne terjesszenek alhirtNe kezdjük újra ennek az álhírnek a terjesztését légyszi. Avagy a DÁP is meg fog szűnni. Majd valamikor. Jlenelgleg határozatlan ideig üzemben marad a DÁP is és az Ügyfélkapu+ is.
Helyes, mondjad is, vagy hiteles forrást linkelj légyszíves.Jo akkor majd mondom nálam magasabb pozícióban lévő felelős vezetőknek hogy ne terjesszenek alhirt
Nem most fog..fogd fel de az ugyfelkapu+ is ideiglenes megoldas.Helyes, mondjad is, vagy hiteles forrást linkelj légyszíves.
Semmi sem örök, csak az emberi hülyeség.Nem most fog..fogd fel de az ugyfelkapu+ is ideiglenes megoldas.
persze a te kedvedért minden eligazítást le jegyzetelek es kiszivarogtatom a netre es be fogom neked linkelni.Helyes, mondjad is, vagy hiteles forrást linkelj légyszíves.
egyszer minden, és mindenki meghal (én nem )Félve súgom meg az ügyfélkapu+ is meg fog szűnni
Ajánlom mindenkinek a dap-ot az lesz a “ajánlott” meg azelőtt hogy tömött sorok lennének majd a kormányablak elott
Profeta szoljon beloled!egyszer minden, és mindenki meghal (én nem )
az Ü+ a fejlesztő srác szerint még egy pár évig megmarad a terveik szerint
DÁP felejtős
mindenesetre ma bármilyen időtávra jósólni nagy bátorság kell.Profeta szoljon beloled!
ahogy hallottam fut hozzá egy nagy fejlesztés csomag
Áh, hidd el, voltam fejlesztési oldalon, hasonlóan mélytorkos csinálni is, nem csak használni.De ha megyek a falugazdászhoz, akkor mindig be kellett lépni, vigyem magammal? Bár valamit beszéltünk ott, lehet, hogy nem kell? Van valami okos telefonom, de az csak "játékszer" zenehallgatás, meg ezermegegyben navi. Sehova nem hordom és nem is akarom.
Nem is értem, nem is érdekel, nekem eddig is nyűg volt és érezni is csak azt érzem, hogy biztonsági kockázatra hivatkozva csak szopatást és elő nem készített rendszert kapok, amit mellesleg ugyan úgy fel lehet törni; legalább az a lehetőség lenne adott, hogy eldöntsem, akarom e vagy sem.
(Amúgy regisztráltam, de a fenntieket fenntartom.)
Nem kötelezhetőek a polgárok az okos t használatára.
Mindig is ukrán voltA cikk felvezetőben kiderül, hogy a kapitány orosz volt. Lehet ez véletlen, vagy a tudatalatti megdolgozása?
https://index.hu/belfold/2025/01/15/hableany-viking-sigyn-hajobaleset-fovarosi-torvenyszek-itelet/
Persze, de a cikkíró mást ír.Mindig is ukrán volt
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..