szerintem elkefélték és még mindig nem elérhető:Segítséget szeretnék kérni!
Árulja el nekem valaki, hogy a francba lehet regisztálni az ügyfélkapu+ ra e-mailes megoldással.
Mert ezek a patkányok egy napot adtak erre, én meg nem fogok élni az összes többi idióta megoldásukkal, ott rohadjanak meg vele ahol vannak!
Szóval, szeretném az eddig jól működő ügyfélkapumat, ügyfélkapu+ á változtatni, e-mail kódküldéses megoldással.
Mik ennek a lépései? Mire kell rányomnom?
A segítséget előre is köszönöm!
A velem kapcsolatos kritikákat meg tartsa meg mindenki magának![]()
A Telex ma reggel számolt be arról, hogy azok a felhasználók, akik még nem állították be az Ügyfélkapu+-t, kaptak egy emailt a megoldást fejlesztő IdomSofttól, amelyben a cég a váltásra ösztönözi őket, és egyúttal az e-mailes kódkérés élesítését is megígérte még a mai napra:
Figyelem! 2025. január 14-től már nemcsak okostelefonos vagy webes hitelesítő alkalmazások használatával, hanem e-mailes visszaigazoló kóddal is megtörténhet az Ügyfélkapu+-azonosítás.
Cikkünk megjelenéséig még nem élesedett az e-mailes faktor. Ezzel kapcsolatban megkerestük az Idomsoftot, lapunknak azt nyilatkozták:
Az Ügyfélkapu+ bejelentkezési szolgáltatáshoz használható e-mailes azonosítás a mai napon kerül élesítésre. Köszönjük a megértésüket!

Már csak pár óra, és megszűnik az Ãgyfélkapu azonosÃtás - Mutatjuk, mit kell tenned, ha még nem léptél!
CsütörtöktÅl megszűnik az Ãgyfélkapu azonosÃtási mód, az eddig megszokott Ãgyfélkapu belépés helyett biztonságosabb azonosÃtás válik kötelezÅvé. Az Ãgyfélkapu változás lényege, hogy az Ãgyfélkapu Pluszt (Ãgyfélkapu +) és a Digitális Ãllampolgárság appot (DÃP)...

Tudom nem ezt kérdezted, de pl a google authenticator -os megoldás miért nem jó? Tök egyszerű.