szerintem elkefélték és még mindig nem elérhető:
A Telex ma reggel számolt be arról, hogy azok a felhasználók, akik még nem állították be az Ügyfélkapu+-t, kaptak egy emailt a megoldást fejlesztő IdomSofttól, amelyben a cég a váltásra ösztönözi őket, és egyúttal az e-mailes kódkérés élesítését is megígérte még a mai napra:
Figyelem! 2025. január 14-től már nemcsak okostelefonos vagy webes hitelesítő alkalmazások használatával, hanem e-mailes visszaigazoló kóddal is megtörténhet az Ügyfélkapu+-azonosítás.
Cikkünk megjelenéséig még nem élesedett az e-mailes faktor. Ezzel kapcsolatban megkerestük az Idomsoftot, lapunknak azt nyilatkozták:
Az Ügyfélkapu+ bejelentkezési szolgáltatáshoz használható e-mailes azonosítás a mai napon kerül élesítésre. Köszönjük a megértésüket!
![]()
Már csak pár óra, és megszűnik az Ãgyfélkapu azonosÃtás - Mutatjuk, mit kell tenned, ha még nem léptél!
CsütörtöktÅl megszűnik az Ãgyfélkapu azonosÃtási mód, az eddig megszokott Ãgyfélkapu belépés helyett biztonságosabb azonosÃtás válik kötelezÅvé. Az Ãgyfélkapu változás lényege, hogy az Ãgyfélkapu Pluszt (Ãgyfélkapu +) és a Digitális Ãllampolgárság appot (DÃP)...www.portfolio.hu
Tudom nem ezt kérdezted, de pl a google authenticator -os megoldás miért nem jó? Tök egyszerű.
Semmilyen e-mailt nem kaptam ezektől a b*ziktól

És nem, semmilyen más megoldásra nem vagyok hajlandó. Ha ez egy normális ország lenne, ez lenne az alap megoldás!
A bankom is így tolta föl az agyamat, azoknál is mobil aplikáció kell egy rohadt utaláshoz meg bankkártyás fizetéshez....
Hát nem is tartom azóta a számlán a pénzemet.... Tényleg, sokkal biztonságosabb, mint az SMS-s rendszer volt. Jah nem XD
Hogy b*szódnának meg azok is

Nem tudom, hogy az összes informatikus agya helyén mosogató lé van-e vagy a főnökeik ilyen g*cik, de pl. egy 70-80 éves idős ember ezeket hogy oldja meg?

Nem is értem, hogy miért játszik ebben az országban mindenki arra, hogy a lehető legjobban kibasszon másokkal és megnehezítse az életüket. Egyszerűen gyűlölöm már ezt az egészet!
Faék egyszerű és biztonságos megoldások vannak. De az nekik nem jó. Nem, nekik egy bonyolult de legalább nem biztonságos megoldás kell