Istenem, mintha hájjal kenegetnének
Ha nő lennél feleségül vennélek
Na de komolyra terelve a szót , az én véleményem is csak 1 a sok közül.
Van itt sok értelmes ember aki okosat tud mondani , néha persze az ideològia meg a vallás beszennyezi a kommenteket (talán részemről is) dehát ez van.
A személyemről: nem vagyok háborús veterán, egyszerű baka aki elég sokmindent csinált , lassan 21 év hadsereg van mögöttem magyarban és franciában. Nem bújom a szakkönyveket mert nincs rá időm, inkább olyan általános pragmatikus tudásom van amiért sokszor megizzadtam.
Szeretem olvasni nehány fórumtárs szakkomentjeit , alapvetően sokat tanulok itt, megpróbálom elfogadni mások véleményét is.
Voltam tüzér, őrszázados, tötámos hiradó, gyalogos , MILAN kezelõ , most logisztikai téren dolgozok amit nem bánok mert így mindennel együtt elég jó rálátásom van sok dologra.
Katonai eü oktató vagyok, néha sport referáns, néhány APC oktató, sok jogsim is van.
Csináltam mindenféle tanfolyamokat sok országban,
Megéltem nehány dolgot élesben, de közöm nem volt egy olyan volumenű konfliktushoz mint ami Ukrajnában van, nem is akarom kipróbálni, eleget láttam ahhoz hogy ne legyen Call of Duty szindrómám. Ezért minden háborúpárti bekaphatja a brémet. Főleg olyanok akiknek a legnhalványabb elképzelése nincs az egészről. Még ha egy kiképzett katona akarja azt elfogadom, tudja nagyjából mit vállalna.
Tömören ennyi. Nem az álszerénység íratta mindezt velem , annak ellenére hogy tisztában vagyok azzal , mi van a hátizsákomban és hány km a bakancsaimban, nem akarom hogy bárkiben is egy hogyismondjam "HTKA INFLUENCER "képe alakuljon ki rólam. Én is beszélek hülyeségeket én is tévedek, mint mindenki. Ide meg tanulni és szórakozni járok.
Megsértődni sem szoktam , csak sokszor rövidre vágom az eszmecserét ha már fáraszt. Mindenre azért nincs energiám