Világos, minden normális helyen így csinálnák!Ja,és ha beszart a csengő,akkor egy téglával bedobtad az ablakot,hogy hallják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Világos, minden normális helyen így csinálnák!Ja,és ha beszart a csengő,akkor egy téglával bedobtad az ablakot,hogy hallják.
Jurtán ablak ?Világos, minden normális helyen így csinálnák!
Ez még a heterokra is igaz, már csak a nagy számok törvénye alapján is.Még meg is énekelték K-val kezdődik
De most komolyan, mintha a máglyahalál elől menekülnének a buzik Bp-re, nem azért, mert könnyebb ott ismerkedni.
Nagy igazság van abban amit írsz és nyilván civilként bármilyen komoly tapasztalat nélkül egy késes támadóval felvenni a harcot az finoman szólva is kamikaze.
Viszont nem véletlenül van például teleszkópos bot vagy egyéb a különböző rendvédelemmel foglalkozók oldalán és biztonsági embereknél. Remekül lehet kés ellen használni, ha valaki tudja is és nem csak az oldalára van akasztva.
HOW to USE a BATON AGAINST a KNIFE ATTACK
LEARN DEFENSIVE TACTICS: https://www.nickdrossos.com Nick Drossos is distinguished as one of the most prized self-defense experts in the world and founder of...youtu.be
Ja, hát nyilván azért is. Meg azért is, mert a falusi közeg azért annyira nem elfogadó, Bp meg anonim... senki sem tudja ki vagy, nem is érdekli.
Ja meg ha a nyilvános wck....mesélhettek volna ..A Kádár rendszerben simán összeverték őket. A bátyám meg a haverjai sokszor jártak a Széchenyihez a Városligetbe,és rendesen megcipőzték őket. Még kölyök voltam,emlékszem egyszer elkapták őket a zsaruk,és csak azért úszták meg,mert sportolók voltak. A fater csak röhögött rajta,de a mutter állandóan arénázott a balhék miatt. Akkor simán elkalapálták a rendőrök is a burnyákokat,ha elcsípték őket.
Csatlakozom Wolframhoz. Ismerek több buzit a faluban, környékén. Azért ezeket sokszor tudja az ember akarva-akaratlanul. De soha senkitől nem hallottam, hogy valami helybeli homoszexuálist, vagy hasonlót az alapján ítélne meg, hogy kit tart vonzónak. Miért? Mert nem az a kizárólagos, elsődleges identitása, mint a főleg városokban koncentrálódó pávatollasoknak és pláne pártolóiknak/ideológusaiknak; akik ideológiát csinálnak belőle. Sokkal fontosabb, hogy milyen ember, mennyire dolgos, mennyire normális, mint sem, hogy épp azonos neművel, vagy idősebbel, a szomszéd asszonnyal vagy a fél faluval bújik e ágyba a négy fal között. És ami még fontos, hogy nem akar senkit sem gyerekként, vagy felnőttként meggyőzni.Ja, hát nyilván azért is. Meg azért is, mert a falusi közeg azért annyira nem elfogadó, Bp meg anonim... senki sem tudja ki vagy, nem is érdekli.
On- és offline is azt látom, hogy az emberek, és ebben a témában főleg a városiak teljesen sötéten vannak a falvak népével, életével, gondolkodásával, világával és nem gyengülnek, hanem egyre mélyebbek a sztereotípiák és olyan szintű kreténségig fajulnak, hogy csak les az ember, mint karácsonyi ponty a kádban.
Ha szimbólumként vesszük... ez értelemszerűen nem lokalizmus.Valószínűleg interferál a belpestiek agyhulláma a troli vezetékkel. Ez lehet az ok.
Megjegyezném, hogy szvsz a városi képviselői a nevezett szexuális kisebbségnek is teljesen normálisak nagyobb részben.Csatlakozom Wolframhoz. Ismerek több buzit a faluban, környékén. Azért ezeket sokszor tudja az ember akarva-akaratlanul. De soha senkitől nem hallottam, hogy valami helybeli homoszexuálist, vagy hasonlót az alapján ítélne meg, hogy kit tart vonzónak. Miért? Mert nem az a kizárólagos, elsődleges identitása, mint a főleg városokban koncentrálódó pávatollasoknak és pláne pártolóiknak/ideológusaiknak; akik ideológiát csinálnak belőle. Sokkal fontosabb, hogy milyen ember, mennyire dolgos, mennyire normális, mint sem, hogy épp azonos neművel, vagy idősebbel, a szomszéd asszonnyal vagy a fél faluval bújik e ágyba a négy fal között. És ami még fontos, hogy nem akar senkit sem gyerekként, vagy felnőttként meggyőzni.
On- és offline is azt látom, hogy az emberek, és ebben a témában főleg a városiak teljesen sötéten vannak a falvak népével, életével, gondolkodásával, világával és nem gyengülnek, hanem egyre mélyebbek a sztereotípiák és olyan szintű kreténségig fajulnak, hogy csak les az ember, mint karácsonyi ponty a kádban.
Lehet, Neked.Megjegyezném, hogy szvsz a városi képviselői a nevezett szexuális kisebbségnek is teljesen normálisak nagyobb részben.
Illetve továbbra is tartom, hogy heteroként is tök jó buli a Pride.
Nyilván van pár excentrikusabb felvonuló, de egy karneválon is. Sőt, több.
(Emlékszem Bp Parádéra, mik voltak anno... hááát )
Ellenben tök jó programok, koncertek stb vannak.
Ha életem bármely pillanatában ilyen hozzászólást követnék el, akkor ha nem is rögtön, de másnap minden bizonnyal lekapcsolnám a villanyt, leülnék, magamra locsolnék egy kanna benzint és a sötétben gyújtanék két csillagszórót, hogy gyönyörködjek egy kicsit saját égésemben.Megjegyezném, hogy szvsz a városi képviselői a nevezett szexuális kisebbségnek is teljesen normálisak nagyobb részben.
Illetve továbbra is tartom, hogy heteroként is tök jó buli a Pride.
Nyilván van pár excentrikusabb felvonuló, de egy karneválon is. Sőt, több.
(Emlékszem Bp Parádéra, mik voltak anno... hááát )
Ellenben tök jó programok, koncertek stb vannak.
Nem gondolnám égőnek, én így gondolom, ennyi. Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.Ha életem bármely pillanatában ilyen hozzászólást követnék el, akkor ha nem is rögtön, de másnap minden bizonnyal lekapcsolnám a villanyt, leülnék, magamra locsolnék egy kanna benzint és a sötétben gyújtanék két csillagszórót, hogy gyönyörködjek egy kicsit saját égésemben.
Ja, nekem se ha pl a 64 vármegyések a 4 fal között teszik.Lehet, Neked.
Nekem nincs bajom a vonulgatással, ha azt a négy fal között teszik.
Most tettem pont egy szívességet. Életvezetési tanácsot adtam életednek eme kritikus és elhibázott pontján. Sok szerencsét tesa!Nem gondolnám égőnek, én így gondolom, ennyi. Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.
Azért inkább nem menj coach-nakMost tettem pont egy szívességet. Életvezetési tanácsot adtam életednek eme kritikus is elhibázott pontján. Sok szerencsét tesa!
Ok-okozat.Ja, nekem se ha pl a 64 vármegyések a 4 fal között teszik.
Csak mondjuk az a különbség, hogy az egyik az elfogadásról szól, a másik a gyűlölködésről.
Én elmegyek, bulizok, jól érzem magam. Ennyi történik.
Ugyan annyi energia, mint fröcsögni valakikre.
Nem akarom kinyitni Pandora szelencéjét, meg túlságosan belemnni a témába, de azért láthattunk már olyan bicskanyitogató performanszokat "az elfogadásról szóló" vonuláson, aminek a polgárpukkasztáson és a primitív gyalázkodáson túl semmi köze nem volt az elfogadáshoz.Csak mondjuk az a különbség, hogy az egyik az elfogadásról szól, a másik a gyűlölködésről.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..