*vagy papMindjárt nem lesz akkor sikk buzinak* lenni,ha nincs belőle semmi előny.
vagy nevelőotthoni alkalmazott
etc.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
*vagy papMindjárt nem lesz akkor sikk buzinak* lenni,ha nincs belőle semmi előny.
Ezzel minden normális ember így van, senki nem kiváncsi a dolgaikra. Otthon meg azt csinál amit akar a négyfal között.Egyébként én undorodom a buziktol.De attol még nem akarom őket kiirtani.A közéletben,közterületen mindenki tartsa be a normális együtélés szabályait.Hogy a Kék Osztriga bárban meg mit csinálnak,az meg tartozzon arra,ki odajár.Ki meg nem kér abbol,az ne járjon oda.
Minden normális ember nem mások előtt csinálja a 'dolgait', ez nemi beállítottságtól teljesen független.Ezzel minden normális ember így van, senki nem kiváncsi a dolgaikra. Otthon meg azt csinál amit akar a négyfal között.
A nyúlon túl?
Miért kéne?Én heteró,fehér és keresztény vagyok,meg még pasi is-és ezért én spec semmiféle szégyent nem érzek.De jelenleg nekem mint heteró fehér kersztény pasinak kell szégyelni magamat.
A Kék Osztriga bár működéséről kérdezd meg az üzletvezetőjét. Sir Higgins minden kérdésedre kielégítő választ fog adni.Egyébként én undorodom a buziktol.De attol még nem akarom őket kiirtani.A közéletben,közterületen mindenki tartsa be a normális együtélés szabályait.Hogy a Kék Osztriga bárban meg mit csinálnak,az meg tartozzon arra,ki odajár.Ki meg nem kér abbol,az ne járjon oda.
A Kék Osztriga bár működéséről kérdezd meg az üzletvezetőjét. Sir Higgins minden kérdésedre kielégítő választ fog adni.![]()
Már jó pár éve amikor még jártam kempóra az ottani edzőm tanított késsel harcolni, de volt harc bottal es még fegyver elvétel az ellenségtől is, de a hangsúly a késharcon volt, mivel ez edzőm egy kicsit "megszállottja" volt a késharcnak. Szabadidejében is azt gyakorolta ha tehette, az edzéseken fából faragott késeket hazsnáltunk azokkal szúrtuk vagtuk egymást.Nagy igazság van abban amit írsz és nyilván civilként bármilyen komoly tapasztalat nélkül egy késes támadóval felvenni a harcot az finoman szólva is kamikaze.
Viszont nem véletlenül van például teleszkópos bot vagy egyéb a különböző rendvédelemmel foglalkozók oldalán és biztonsági embereknél. Remekül lehet kés ellen használni, ha valaki tudja is és nem csak az oldalára van akasztva.
![]()
HOW to USE a BATON AGAINST a KNIFE ATTACK
LEARN DEFENSIVE TACTICS: https://www.nickdrossos.com Nick Drossos is distinguished as one of the most prized self-defense experts in the world and founder of...youtu.be
Én megmentettem egyszer egy macskát
Mondjuk ha ezen elmés hozzászólásokat megfelelő topicba /Beszélgető, Macskák, Önfényező és önfelszopó szakkör/ követnéd el, ha már mindenképp muszáj vagy kiírni magadból, akkor nem lenne olv.társ, aki válaszul kérné a kioffolásodat kérné. Plusz egyel kevesebb lenne az ukrán topicban faszságokat írók száma.Amúgy meg kibic vagy...
De kényes lett mindenki idénre...Mondjuk ha ezen elmés hozzászólásokat megfelelő topicba /Beszélgető, Macskák, Önfényező és önfelszopó szakkör/ követnéd el, ha már mindenképp muszáj vagy kiírni magadból, akkor nem lenne olv.társ, aki válaszul kérné a kioffolásodat kérné. Plusz egyel kevesebb lenne az ukrán topicban faszságokat írók száma.
Ps. egyszer amúgy megmentettem egy földigiliszta családot. Nagyon durca sztori volt!
Mindenki verje a sajátjátSztm meg mindenki a sajátjával foglalkozzon és ne akarja megmondani másoknak a tutit.
csalánnal...Mindenki verje a sajátját![]()
Nem muszáj, csak aztán azért semmi buzulásMindenki verje a sajátját![]()
Nézd, tőlem hobbiból mindenki annak öltözik ill identifikálja magát, aminek szeretné. Van itt a fórumon is pl képzeletbeli angol, oszt nyugodtan játszhat. De.Sztm meg mindenki a sajátjával foglalkozzon és ne akarja megmondani másoknak a tutit.
Újabb coming out? Csak nem Bese atya szilveszteri buliján voltál?Nem muszáj, csak aztán azért semmi buzulás
Nem ilyen szélsőséges esetekre gondoltam. Ezekkel egyet értek. Ti. mondandóddal.Nézd, tőlem hobbiból mindenki annak öltözik ill identifikálja magát, aminek szeretné. Van itt a fórumon is pl képzeletbeli angol, oszt nyugodtan játszhat. De.
1, Másnak ne kelljen részt vennie a szerepjátékában.
2, Aki nem tetováltathatja magát, az miért adathat be magának hormonokat, vágathatja le a mellét, stb? Kiskorú -> döntésképtelen. Amelyik orvos kiszolgálja, attól elvenni a diplomáját, és csá.
3, Sportösztöndíj, versenysport, nemi erőszaktevő ne kerülhessen női börtönbe, csak mert aláír egy papírt, h ő mostantól Loretta. Ez megszűnne, egyből nagyot esne a transznők száma.
Pedig de cukika bulika lett volna, de be-se engedtekÚjabb coming out? Csak nem Bese atya szilveszteri buliján voltál?![]()
A posztja alatt ha megnézitek elvileg azt írta, hogy az Ultrahang videók maradni fognak, szóval valszeg csak visszább veszi a tevékenységi körét/a PS videókat hagyja abba. Minden esetre tőlem fixen nem fogtok megszabadulni ilyen könnyenMár épp ideje volt...
"24 év politikai- és médiaaktivitás után visszavonul a Fideszhez közel álló „biztonságpolitikai szakértő”, Georg Spöttle – a visszalépést Spöttle a Facebookon jelentette be."
![]()
Visszavonul a közélettől és a politikától Georg Spöttle
A Fideszhez közel álló Spöttle írta, lehet, hogy csatlakozna azon német nyugdíjasokhoz, akik pálmafák alatt akarják eltölteni utolsó éveiket.telex.hu
Tőlem akár végleg elvihetik az UFÓk ezt a csávót - az egész eddigi tevékenysége tök ciki volt...A posztja alatt ha megnézitek elvileg azt írta, hogy az Ultrahang videók maradni fognak, szóval valszeg csak visszább veszi a tevékenységi körét/a PS videókat hagyja abba. Minden esetre tőlem fixen nem fogtok megszabadulni ilyen könnyen
Igaz amilyen intenzitással én gyártom a videóimat, lassan nyugdíjba megyek mire a következő kijön
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..