2008-ban történt sztori. Este megállítottak a zsaruk,majd az adataim lekérdezése után bezsákoltak,hogy elfogatóparancs van ellenem. Másnap reggel átvittek a 3. kerületi bíróságra,és ott is hagytak.Egy helyettesítő bíró közölte velem,hogy 6-án jöjjek vissza,mert akkor lesz a bírónő benn,mert éppen szabadságon van. Majd ő megmondja,hogy mikor lesz a következő tárgyalás.Onnan taxival irány az ügyvédem,aki boci szemekkel közli velem,hogy ezt már most megúsztam,mert ő sem kapott idézést. 6-án visszaballagok,ott fellengzősen közli velem a nő az új időpontot. A tárgyalás végén az ügyvéd rákérdez a bírónőre,hogy hol van a két idézés tértivevénye,hogy se az ügyvédi iroda,se én nem vettük át. A nyomorult majdnem infarktust kapott,mert nem lett kiküldve,és mivel nem jelentem meg a tárgyaláson lazán kiadatta ellenem az elfogatóparancsot. Az ügyvédem felsorolta,hogy ez jogtalan fogva tartás, ha jól rémlik akkor személyi szabadság korlátozása,és egy panasz ellene a 3-ik kerületi bíróság vezető bírójának címezve. Olyan szintem be volt fosva,hogy egy minimális pénzbüntetéssel megúsztam.