Az fel sem merül, hogy mindkettő miatt is lehet, ugye?
Persze, mindkettő szerepet játszott, csak ugyebár a nagyságrendek ...mind a kettő miatt, elöbb tianon, aztán a hülye népírtások és kitelepítések.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az fel sem merül, hogy mindkettő miatt is lehet, ugye?
Persze, mindkettő szerepet játszott, csak ugyebár a nagyságrendek ...mind a kettő miatt, elöbb tianon, aztán a hülye népírtások és kitelepítések.
Nem gondolnám, hogy nemzeti tragédiák között f@sztméregetni kellenePersze, mindkettő szerepet játszott, csak ugyebár a nagyságrendek ...
A faszméregetés szót leginkább lényegtelen dolgok összehasonlítására használják lekicsinylő értelemben.Nem gondolnám, hogy nemzeti tragédiák között f@sztméregetni kellene
Értelmezés kérdése. Hál Istennek mindketten értjük, miről van szó. Még ha nem is teszel úgy.A faszméregetés szót leginkább lényegtelen dolgok összehasonlítására használják lekicsinylő értelemben.
Big biznisIde teszem, mert a rendvédelmi topik sajnos még mindig zárva van.
"Szolgálunk és vétünk: egy volt rendőrrel közösen üzemeltetett bordélyházat a kecskeméti ügyésznő"
![]()
Kuruc.info - Szolgálunk és vétünk: egy volt rendőrrel közösen üzemeltetett bordélyházat a kecskeméti ügyésznő
Szó szerint elkurvult az igazságszolgáltatás.kuruc.info
Most azt mondja a cikk, hogy nagyvonalakban a szlovén az a sikertelen és/vagy beépített ügynök magyar aki tud csehül? Nahát.![]()
Hát egyből a PavolR gyerekre gondoltam…. Tényleg hol van?
Nekem mondjuk az lenne. Meg még a gumicukor is például.Teszem fel, jön az apokalipszis és valakinek az a fontos, hogy kólázzon, meg ranch szószt, salsát, kechupot és mustárt vesz?![]()
100meterte lskom egy spartok az elso dolgom vilag vegen kifosztani es meg pizsibolse kell atoltoznom nem rakok ossze 72oras csomagot.72 órás "túlélőkészlet" a téma, indexes cikk:
![]()
Az EU vészhelyzetre készítené fel a lakosságot, de mit mondanak a magyar prepperek?
Megnéztük, hogyan éljük túl a 73. órát.index.hu
Mit vegyünk (talán 3 évre elegendő adag?)
Teszem fel, jön az apokalipszis és valakinek az a fontos, hogy kólázzon, meg ranch szószt, salsát, kechupot és mustárt vesz?
- 70 kilogramm tejpor,
- 72 darab borsókonzerv,
- 48 liter kóla,
- 144 zacskó instant ramen,
- 576 energiaszelet,
- 16 kilogramm cukor,
- 4 liter ketchup,
- 3 liter mustár,
- 1,5 liter ranch szósz,
- 16 kilogramm salsa.
![]()
Sose becsüld alá őket...100meterte lskom egy spartok az elso dolgom vilag vegen kifosztani es meg pizsibolse kell atoltoznom nem rakok ossze 72oras csomagot.
Más okból van értelme szerintem, otthon felkészülni valamilyen szinten (a 72 óra eleve semmi, annyinak szerintem eleve alapból kellene lennie mindenkinek, persze nincs készlet vagy épp belátási képesség - kedvenceim a mamik, akik képesek ónos esőben is nekiindulni három k.rva kifliért), a Covid alatt eleve a korlátozások miatt rákényszerültünk, és az a készlet nagyon jól jött a családnak, amikor kórházba kerültem, ők meg karanténba, önellátóak tudtak lenni. Én azóta eleve tartok itthon szinte mindent, ami kellhet, de törekszem a "mindenre". Sparral az a gond szerintem, hogy minimum a szomszédaidnak is ez lesz az első gondolatuk.100meterte lskom egy spartok az elso dolgom vilag vegen kifosztani es meg pizsibolse kell atoltoznom nem rakok ossze 72oras csomagot.
Persze ezt is ertem.Más okból van értelme szerintem, otthon felkészülni valamilyen szinten (a 72 óra eleve semmi, annyinak szerintem eleve alapból kellene lennie mindenkinek, persze nincs készlet vagy épp belátási képesség - kedvenceim a mamik, akik képesek ónos esőben is nekiindulni három k.rva kifliért), a Covid alatt eleve a korlátozások miatt rákényszerültünk, és az a készlet nagyon jól jött a családnak, amikor kórházba kerültem, ők meg karanténba, önellátóak tudtak lenni. Én azóta eleve tartok itthon szinte mindent, ami kellhet, de törekszem a "mindenre". Sparral az a gond szerintem, hogy minimum a szomszédaidnak is ez lesz az első gondolatuk.
"Régen csak koffein volt benne, ma már félelem is. A környék tudja: Kávé itt van. "Persze ezt is ertem.
A szomszedaim tobbsege tipik budapesti ha ha fogok a kezet is elteved…nekem meg van rutinom abban hogy oda jutok be ahova mas nem akarja es a tesoimnak is szoval ossze fogva negan 2.0 vagyunkA kornyek irai leszunk anarcia idején
![]()
Mire a DuplaKáVé észbekapna, már az ablakokat is kibontották a Spúrból. Meg ha nem is, akkor is, a négylábú birodalmi lépegetőről Csollány Szilvesztert meghazudtoló magyarvándor bemutatása után egy "lengőpörgőforgórugással" úgy "ütnekfekszel", hogy Csáknorisz is sír a sarokban.Sose becsüld alá őket...
![]()
Három napra felesleges felkészülni, akár van otthon készlet, akár nincs.a 72 óra eleve semmi, annyinak szerintem eleve alapból kellene
Csodálatos a mi nyelvünk: Szolgálunk és vétünk.Ide teszem, mert a rendvédelmi topik sajnos még mindig zárva van.
"Szolgálunk és vétünk: egy volt rendőrrel közösen üzemeltetett bordélyházat a kecskeméti ügyésznő"
![]()
Kuruc.info - Szolgálunk és vétünk: egy volt rendőrrel közösen üzemeltetett bordélyházat a kecskeméti ügyésznő
Szó szerint elkurvult az igazságszolgáltatás.kuruc.info
na meg "szolgálunk és végünk"Csodálatos a mi nyelvünk: Szolgálunk és vétünk.
Egy betü különbség.![]()
Apám mondta anno, ha fájna a hülyeség, hangosan ordítana. Remélem, az átlag indexolvasók be is táraztak gyorsan mustárból és kólából.72 órás "túlélőkészlet" a téma, indexes cikk:
![]()
Az EU vészhelyzetre készítené fel a lakosságot, de mit mondanak a magyar prepperek?
Megnéztük, hogyan éljük túl a 73. órát.index.hu
Mit vegyünk (talán 3 évre elegendő adag?)
Teszem fel, jön az apokalipszis és valakinek az a fontos, hogy kólázzon, meg ranch szószt, salsát, kechupot és mustárt vesz?
- 70 kilogramm tejpor,
- 72 darab borsókonzerv,
- 48 liter kóla,
- 144 zacskó instant ramen,
- 576 energiaszelet,
- 16 kilogramm cukor,
- 4 liter ketchup,
- 3 liter mustár,
- 1,5 liter ranch szósz,
- 16 kilogramm salsa.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..