Köznyelvi értelmezés szerint a HTKA-ról, hisz itt publikálták ezt az álláspontot. Ezzel együtt értem, hogy nem a szerkesztőség hivatalos álláspontja, magam sem ezt akartam implikálni, inkább csak a társadalmunk szinte teljes vertikumát lefedő olvasóközönségre utalásként használtam ezt.Nem a HTKA-ról tudtad így, hanem néhány ideíró fórumozótól...
Eljutottunk oda, hogy már ez a szókapcsolat belpolitikai tartalomnak minősülhet? Attól tartottam ugyan, hogy esetleg végjegyet sérthet...(A profilképed belpolitikai tartalmat jelenít meg, javasolni szeretném a lehető leggyorsabb lecserélését.)
A szabályzat pedig azt kifejezettel kizárja.
De még úgy tudom, hogy nem került bejegyzésre a védjegy, és használata csak a „hirdetés és reklámozás; reklámozási szolgáltatások” területén kerülne korlátozásra, ezért azt gondoltam, hogy beleesik a fair use kategóriába.
- olyan Felhasználói Tartalmak elhelyezése, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát sértheti, ilyen tartalomra történő utalás, vagy a Felhasználók buzdítása ilyen tartalom használatára.
Más betűtípussal kiírva is problémás lenne vajon? Azért lecserélem, fő a békesség.