Erdo Petert is az eselyesek kozott emlegetik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én inkább abban bízom, hogy olyan pápát választanak, aki Ferenc örökségét viszi tovább.Erdo Petert is az eselyesek kozott emlegetik.
Erdo Petert is az eselyesek kozott emlegetik.
Én inkább abban bízom, hogy olyan pápát választanak, aki Ferenc örökségét viszi tovább.
Miért lenne az?Bocs, de neked nem teljesen mindegy?
Hidd el bent a vatikanban mar a haldoklasa alatt ment a harcB+ még ki sem hűlt Ferenc pápa teste, és már ezen laminálsz?
Valóságban már az előtt.Hidd el bent a vatikanban mar a haldoklasa alatt ment a harc
En? Akiknek valasztojoguk van mar ezen agyalnak par honapja ne aggodj.B+ még ki sem hűlt Ferenc pápa teste, és már ezen laminálsz?
Miért választottak pápát egy kommunista országból? Pont azért.. És lett is eredménye.Én egyébként a rengeteg európai püspököt leszámítva nem látom okát miért válasszanak pápát erről a hitehagyott kontinensről.
Persze, és Gyurcsány is rendszeresen bérmálkozott, ennek ellenére őt sem kérdezzük. Mi sem szólunk bele, h ki legyen a Mazsihisz elnöke.Miért lenne az?
Én II.J.Pálért celebrált misén is ott voltam anno a Bazilikában.
Kávénak és Antinak igaza van. A pápa nem csak a Szentatya, hanem államfő is. Természetes a találgatás és biztos, hogy megy a.. "kampány". Ami nem feltétlenül egyes személyekre megy, hanem inkább irányvonalak: konzervatív vs liberális, szociális, nyitás a többi világvallás felé, jó kapcsolat az ortodoxiával, fiatal vs öreg, tudós vs tanár, kapcsolat a fiatalokkal stb. Sok szempont van. Na meg ott van az is, h "visszakapják-e" az olaszok a pápai trónt.B+ még ki sem hűlt Ferenc pápa teste, és már ezen laminálsz?
Mi a kolontári vésznél főztünk kb 3 héten át. Civil adakozás, rendőrnek álcázott konvojon bevinni a kaját, és sok főzés. Én inkább logisztikusként, de amikor kellett, segítettünk főzni. (Komoly.
Nekem a 2006 Tiszai árvizről van emlékem, ott katonákkal helyiekkel, meg a Főiskoláról kivezényelt tanulókkal láncban pakoltuk a zsákokat, de akkor nagyon jó ellátásunk volt. Tea állandóan, meleg étel, frankón csülkös Babgulyás, friss kenyérrel, és aki akart többször is sorba állhatott, bőven volt kaja.
Sose felejtem el, mert már viszonylag jó idő volt, sütött a nap, és egész nap a víz mellett állva jól leégett a bőr a pofamról, tarkómról..
Már 20 éve annak tekintik!Erdo Petert is az eselyesek kozott emlegetik.
Lehet ateista a nyugati ember, hiszen a szekularizáció a nyugat egyik nagy vívmánya. De. A júdeó keresztény értékrend az alapja mindannak, ami értékes a nyugati kultúrában.Nem akarok senki lelkivilágába belegázolni, nyugodjon békében az elhunyt.
Most jön a de: számomra elárulta mindazt aminek a feje volt. Tevékenyen részt vett a maradék kereszténység hanyatlásában, szándékosan vagy nem az most mindegy. Nem egyházfő volt hanem egy közszereplő, ezekben az időkben nem a "fordítsd oda a másik orcádat is" , "pucsits mégjobban ha hátulról tolnak", meg az elfogadás kell hanem egy harcos paplovag.
Mindezt úgy írom hogy nálam ateistább valakit nehezen találni
Azért nem csak a kereszténység az értékes, de az egyik legszebb, igen.Lehet ateista a nyugati ember, hiszen a szekularizáció a nyugat egyik nagy vívmánya. De. A júdeó keresztény értékrend az alapja mindannak, ami értékes a nyugati kultúrában.
Legalábbis ez vezette európát oda ahol ma van. Vagyis nagy szerepet vállalt benne.Lehet ateista a nyugati ember, hiszen a szekularizáció a nyugat egyik nagy vívmánya. De. A júdeó keresztény értékrend az alapja mindannak, ami értékes a nyugati kultúrában.
A pápába se szólsz bele.Persze, és Gyurcsány is rendszeresen bérmálkozott, ennek ellenére őt sem kérdezzük. Mi sem szólunk bele, h ki legyen a Mazsihisz elnöke.
Elmondása szerint Gyurcsány is.A pápába se szólsz bele.
Ugyan nem mintha rád tartozna, de r.kat-nak voltam keresztelve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..