Itt te élsz alternatív valóságban, az a nagy helyzet hogy nem sokat értesz az egész tb vagy nyugdíjrendszerből vagy az államigazgatás működéséből (szarul működik, az államigazgatás ilyen főleg az alacsony presztizs által be vonzott gyenge ember anyag miatt), mert gagyi clickbair netes újságokból és rendőrök által írt blogok alapján(!) teszel nagyívű kijelentéseket, de valamiért elvárod, hogy ezt komolyan is vegyük. Egyszer menj el a nyugdíjfolyósítóba, meglátod a gyakorlatban hogyan működik, nekem pl. pár nap alatt összerakták miután igényeltem, és még szóltak is hogy az egyik munkáltatóm elrontott valamit.
Ha viszont az index-444-blog.hu alternatív valóság dimenzióban (mai mantra: a közszolgálat lázadása ) akarsz élni, ám tegyed, engem nem zavar. Legyen ez a te problémád, hogy ha szembejönnek a tények meg a számok, akkor értelmezés helyett konspirációs elméleteket gyártasz, a folyamatos kognitív disszonancia miatt állandó tagadásban vagy, mint a beta bohóc, aki már ott tart hogy minden szám hamis és csak az ‘igazi helyzetet’ leplezi, de nem értem bárki másnak miért kellene ebben a performanceban részt vennie.
Ha viszont az index-444-blog.hu alternatív valóság dimenzióban (mai mantra: a közszolgálat lázadása ) akarsz élni, ám tegyed, engem nem zavar. Legyen ez a te problémád, hogy ha szembejönnek a tények meg a számok, akkor értelmezés helyett konspirációs elméleteket gyártasz, a folyamatos kognitív disszonancia miatt állandó tagadásban vagy, mint a beta bohóc, aki már ott tart hogy minden szám hamis és csak az ‘igazi helyzetet’ leplezi, de nem értem bárki másnak miért kellene ebben a performanceban részt vennie.