Beszélgető

Nekem ezzel két problémám van:
- találhattak volna hitelesebb embereket ezeknek a tényeknek a kimondásához.
Ettől a mentalitástól megyek sokszor falnak. Egy nagyon egyszerű példával. Ha én mondom, hogy kék az ég, akkor az kevésbé hitelesebb, mintha egy professzor monjda? Igen, Márton stílusa olyan, amilyen. Az én stílsom is sokak számára irritáló, de ettől még a tények és levezetések mások? Nem...

Õ nem a jelenlegi erkölcsi és politikai válság megoldása, hanem a válság egyik súlyos tūnete...
Márminthogy a rá ömlő sok baromságtól lerepül nála is menetrendszerűen a gépszíj...?
Az íreknél is lerepült anno, lett IRA és 30 évig az, ami... Ehhez képest G.M. még szeldíen válogatja meg eszközeit...

a nagy nemzeti sovinizmus soha nem volt elég arra hogy Trianon hőbörgésen kívül többre is fussa.
Pontosan. Érdekérvényesítésre elégtelen, de arra pont elég, hogy csípbőlé szétkúrjon bármiféle megyezési lehetőséget.

A németek nem hőbörögtek hogy elvesztettek két haborút (de mondhatnám Japánt is) hanem fegyelmezetten dolgoztak és - így vagy úgy -de megnyerték a békét.
Szokás mondani, hogy az országnak olyan kormánya van, amit maga lehetőségeivel megteremt és megérdemel. Látható, hogy ez nálunk mit jelent. A 40 alattiak gyakorlatilag menekülnek ebből a szarkupacból. Valaki vidáman, hátre sem néz, valaki kicsit szomorúan.

• Tetszik
Reactions: fishbed
En csak a kommented utan kapcsoltam oda. Na mondom, ha molninak tetszik egy foci akkor tenyleg jo lehet. Mindenki oromkodott az elso felido utani szunetben, hogy az milyen jo volt, stb. stb. Erre nezem a masodikat, uccsi, ragcsa bekeszitve es... basszus, megyeketto. Utottek vagtak egymast. Szetesett a Juventus. Nem akartam mondani, de nezhetetlenne valt a meccs. Megszivtam. :rolleyes:
Igy jàr, aki molninak hisz...:) :)

• Tetszik
Reactions: vilmoci
Elég volt! – ezt üzenik az állatvédők, de az állatszeretők is, akiknek kommentjeivel tele az internet a deteki ügyben hozott ítélet után.

Ahogy már megszokhattuk, a bíró csak felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki, illetve novellaolvasásra kötelezte a két fiatalkorút. Ezért most sajátos akciót hirdettek a neten: mindenkit arra kérnek, ne mocskolódva, ne anyázva, de írjon egy mailt az ítéletet meghozó bírónak arról, hogy ez elfogadhatatlan.

http://hvg.hu/itthon/20170620_Eleg_...edte_a_kiskutyat_baseball_utovel_agyonveroket

Amúgy az elkövetők itt is cigányok voltak.

Rövid kis összegzés Észak-Amerika legészakibb településéről:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Rohadt jó ez a csatorna nagy átlagban.

Vannak kétségeim, de űgy tűnik komolyan gondolják.

• Tetszik
Reactions: wolfram
Örökmozgó kifejlesztésére ítélt oda félmilliárd forint támogatást a magyar állam
0tKaCVp.jpg

Bakker,írnom kell 1 pályázatot,a majdnem örökmozgóra,pár 10 milliót csak ad nak arra is nem?
:rolleyes::D

Egyszerű. Állapítsd meg. hogy a Föld nevű bolygó immár 4,5 milliárd éve kering a Nap körül és várhatóan még néhány milliárd évig úgy teszi ezt, hogy ez semmilyen rezsit nem generál a magyar államnak! A kiadványban szép képek a Naprendszerről, metszeti rajz a Föld kéreg rétegződéseiről (kihajtogatós, mint a Playboy közepén), szövegnek megteszi Horváth Rozi revceptkönyve (ctrl V...ctrlC) úgyse olvassa el senki.... Pályázz 200 millióra, amiből "visszacsepegtetsz" 170 milliót és maradt pénzed Neked is egy egy jobb autóra, meg egy szép hétvégére a BL döntő megteintésével. A legnehezebb része, hogy otthon ezt hogy adod el az asszonynak. (Bár korábbról kiderült, hogy béketűrő az asszony)

Szép manőver!

Utánanézve elvileg Cleveland és az Erie-tóból felfelé a Cuyahoga-folyón, közvetlenül a torkolat közelében.

Szép manőver!

Utánanézve elvileg Cleveland és az Erie-tóból felfelé a Cuyahoga-folyón, közvetlenül a torkolat közelében.
Ezt számítógép vezérli vagy manuálisan ember tolja?