M
molnibalage
Guest
Ettől a mentalitástól megyek sokszor falnak. Egy nagyon egyszerű példával. Ha én mondom, hogy kék az ég, akkor az kevésbé hitelesebb, mintha egy professzor monjda? Igen, Márton stílusa olyan, amilyen. Az én stílsom is sokak számára irritáló, de ettől még a tények és levezetések mások? Nem...Nekem ezzel két problémám van:
- találhattak volna hitelesebb embereket ezeknek a tényeknek a kimondásához.
Márminthogy a rá ömlő sok baromságtól lerepül nála is menetrendszerűen a gépszíj...?Õ nem a jelenlegi erkölcsi és politikai válság megoldása, hanem a válság egyik súlyos tūnete...
Az íreknél is lerepült anno, lett IRA és 30 évig az, ami... Ehhez képest G.M. még szeldíen válogatja meg eszközeit...
Pontosan. Érdekérvényesítésre elégtelen, de arra pont elég, hogy csípbőlé szétkúrjon bármiféle megyezési lehetőséget.a nagy nemzeti sovinizmus soha nem volt elég arra hogy Trianon hőbörgésen kívül többre is fussa.
Szokás mondani, hogy az országnak olyan kormánya van, amit maga lehetőségeivel megteremt és megérdemel. Látható, hogy ez nálunk mit jelent. A 40 alattiak gyakorlatilag menekülnek ebből a szarkupacból. Valaki vidáman, hátre sem néz, valaki kicsit szomorúan.A németek nem hőbörögtek hogy elvesztettek két haborút (de mondhatnám Japánt is) hanem fegyelmezetten dolgoztak és - így vagy úgy -de megnyerték a békét.