Molni,
Akkora nyugat seggnyaló vagy, hogy már nem látod a fától az erdőt.
Csak kicsit volt személyeskedés ez...
Főleg, hogy az USA külpolitikáját nagyrészt utálom.
Utána kéne olvasni, mit kapnak itt sokan, akik nem a nyugatot majmolják!!! Egyszerűen le kommunistázzák a tagságot és akkor még finoman fogalmaztam.
Nem kocsiztam le senkit...
A nyugat a gyarmatosítással a világot nullázta (nullázza) le és most is ezt teszi, csak most főleg gazdaságilag.
Ezen a részen röhögök. De jó nagyon. A nyugati felfogás miatt tart ma ott a világ fejlettségben, ahol. A komcsi eszme és a mögé besorakozók meg százmilliós hullahegyet és tönkretett gazdaságra voltak csak képesek. Azért kellett vasfüggöny aköré a szarkupac köré, mert sokan mentek volna onnan, ha hagyták volna...
Olyanok mint a vérszívó piócák. Hazudnak, és rabolnak, (ez náluk alap tevékenység), ráadásul még ők kiáltanak rabló után.
A KGST az orosz lerablásról szólt. A Szu és Oo. meg soha nem hazudott... Oh, wait. Hogy is volt az, hogy az új 29-es pl. használt alkatrészekből is volt? Epic... Ekkora kummantást csúcs HT exportban a világ nem látott még...
Olyan képmutatók és álszentek, hogy attól már fel fordul az ember gyomra.
Ismét epic, mikor Oo. be van tiltva a Company of Heroes II, mert a Vörös Hadsereget a valóságnak megfelelően ábrázolta, és ez persze ott kiverte az biztosítékot. Na, ennyit a képmutatásról...
Ha valaki nem áll be a sorba, és nem azt csinálja, ami nekik tetszik, akkor azt vagy megszankciózzák, vagy lenyomják.
Mo-t és cseheket simán csak megszállta a Szu... Bárcsak szankció lett volna megszállás és elnyomás helyett...
A vasfüggöny sajnos egy önvédelem volt a kelet részéről, nem véletlenül húzták fel.
Persze, mert a fantasztikus munkásparadicsom akkora paradicsom volt, hogy sokan
hátrahagyták mindenüket és inkább leléptek abból a pöcegödörből akár az életüket kockáztatva. A lista megnézhető, hogy ki az, aki az életlével fizetetett ezért az NDK-ban. Ez csak a berlini fal...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_deaths_at_the_Berlin_Wall#First_and_last_deaths
A nyugat mindig is ellensége volt a Szu-nak, szövetségre is csak érdekből és szükségből léptek vele. (Az orosz szintúgy).
Ez ebben a formában nettó hülyeség. Napóleon ellen az angolok és poroszok hány koalíciót is kötöttek? A 6. után én már nem számoltam... A szent szövetség mi is volt? Kicsit felszínesek a történelmi ismereteid... Az angol-orosz viszony a komcsi forradalomig szoros volt az uralkodói rokonság miatt is. A komcsiknak sikerült a külkapcsolatokat is teljesen szétcseszni, a gazdaság csak utána jött...
A háború után rögtön neki akartak ugrani, állandóan tervezték a lerohanását.
Igen, készültek ilyen tervek. Tervek is maradtak. A VSz-nek is voltak terveik a nyugat lerohanására. A szemetek...
Ellenben ÉK lerohanta DK-t, ÉV DV-t és Afganisztába sem hívta őket valójában senki... A komcsi indítású polgárháborúkat inkább fel sem sorolom, mert átszakdna a padló tőlük...
Amikor meg népek demokratikus önrendelkezéséről van szó akkor Csecsenföld az tabu mi? Ja, persze, Krímet meg meg lehet szállni ezen vonal mentén.
És akkor még van képed seggnyalózni. Hát hallodd, nagyon elvesztetted józan ítélőképességedet...
A szovjet rendszer a kezdetektől állandóan félelemben élt, ezért is csináltak szélsőséges dolgokat, a sokszor primitív, de erőszakos vezetők, amit nem lehet eltörölni, lemosni róluk.
Igen, annyira "féltek", hogy az I. vh után egyből el akarták foglalni a függetlenedő lengyeleket, akik visszakézből hazazavarták őket. Akkor még megúszták őket. Azok a fantasztikus félelemben élő bolsevikok így kezelték a lengyel hadifoglyok egy részét. (+18-os kép.)
https://upload.wikimedia.org/wikipe...f_captain_rosinsky_by_soldies_of_red_army.jpg
Katyinnál is biztos emiatt a félelemből lőttek agyon több ezer hadifoglyot..
A nyugatnak is bőven volt sara abban, hogy így alakultak a dolgok.
Te hallod, az arcbőrőd igen vastag lehet...
A nyugat olyan fejlett, hogy a népirtást mindig másoknál, felforgató tevékenységgel, a háttérben uszítással és ha kell nyílt erőszakkal, másokon követi el.
Persze, az ő hibájk volt az, hogy sztálin (szigorúan kisbetűvel) tízmilliókat gyilkoltatott le. Hallod, elmeorvos mikor látott utoljára...?
A szovjetnek ki volt a saját népe? Mert olyan nép sohasem létezett, hogy szovjet! Egy néppel sem azonosult, azért is nem számított, hogy kiket nyírt ki!
A politiai vezetés orosz volt, tehát még viccesebb, mert orosz elnyomásról szólt a Szu. A Szu pont annyira volt életképes az etnikai porblémák miatt, mint az OMM.
Az USA vazallussá tette a németeket, ami sokkal rosszabb nekik, mert ebből sohasem fognak szabadulni.
Persze, annyira "vazallus", hogy mehetnek előre és tolják a saját ökörségüket, az USA meg nem állítja le. Pl. energetikai vonalon. Eddig cirka kb. 200-300 mrd-ot tapsoltak el a semmire. Biztos erről is a patás ördög USA tehet... Oh, wait, nem. A németek saját ökörsége ez...
Én nem voltam és nem is leszek senkinek a seggnyalója,
A seggnyalója nem hiszem, de hogy az optikádról hiányzonak dolgok, az ziher...
Én ide a fórumra szórakozásból jövök, ismereteket, tudást megosztani, nem veszekedni.
Legyen. Bár a fentiekre tudás és ismeretek szó elég murisan értelmezhető.
Na de befejezem, mert nem azért vagyok a HTKA-n fent, hogy politizáljak, meg felhúzzam magam
Akkor bár érteném a fenti sorokat főleg úgy, hogy szép vastag személyeskedéssel nyitottál.
Most igazából nem tudom, hogy a kommented baranyazota viccességével a délutánomat vagy inkább a kezembe kéne temetni az arcomat, hogy ezt komolyan gondolta bárki is..