Elvekről írtam, hogyan kell(ene) működnie egy országnak. Az eü problémájához senki nem nyúlt még, mert darázsfészek. De a harmadik ciklusban kétharmaddal már igazán elvárható lenne, hogy legalább elképzelése legyen pártunknak és kormányunknak. De közel, s távolban sincs. Valószínűleg (szerintem biztos) alkalmatlan emberek vannak kulcspozícióban.Az eu-re forditott penz keves. A rezsin es a gyogyszer koltsegeken alig tud a rendszer sporolni, vagyis marad a dolgozok lehuzasa. Ez megy hosszu evtizedek ota es ezt mindenki tudja. Na most ezek utan menj be egy rendelobe es mondd el, hogy neked jogaid vannak es voltal katona is... Majd nezd meg az arcukat.
Hiaba te fizetsz, megsem te rendelsz, hanem a doki. Tudom, szokatlan, de ez egy ilyen szolgaltatas. Persze a folosleges hisztivel es kopkodessel akkor sem fognak foglalkozni, ha tobbszorosere emeled a fizetesuket. (Lehet tovabb szidni oket. Egyik fulemen be, a masikon ki.)
@zsolti Azért a dolgozók (orvosok és ápolók) túlnyomó többsége lelkiismeretes, csak túlterhelt. A Honvédkórház melyik részlegébe mentél? Mert pl. amikor kardiológiára jártam (időpontra), akkor minimum két órával később kerültem mindig sorra. Igaz, a doki a rendelési időn túl is dolgozott, (alaposan) megvizsgált minden pácienst.