Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Válasz arra,hogy az ügyészség teszi a dolgát.Lófaszt.
És ha ez megtörténne akkor újra eljönne a dicső 90-es évek, tudod amikor annyira nem volt munka a külföldi privatizáció és az utána következő bezárások után, hogy a kiemelkedő szakértelemmel rendelkező villanyszerelők, karbantartók elmentek fóliázni.... A libsik gondtalanul kiszolgálnák az őket létrehozó nyugati hatalmakat. Ja, hogy te és a társaid ezt akarják, mi meg nem....Válasz arra,hogy az ügyészség teszi a dolgát.Lófaszt.
EU a EU támogatások kapcsán bizonyitékokkal alátámasztva adta át a magyar ügyészségnek a lopások eseteit.Mit csinált a magyar ügyészség?Lófaszt.Semmit.
Ha rendes jogállami igazságszolgáltatási rendszerünk lenne,már OV rég Szibériában vágná a fát Gyurcsánnyal együt.A komplett politikai osztállyal,és az állami nomenklatúra 88%ával kalákában.A jelenlegi főügyész a belügyminiszterrel a kétemberes fűrészt nyűnék-valahol Jakutföldön
egy magyar/EU cég sem az USA-ban, eleve be se vihetsz terméket, ami nem tartalmaz min. 50% amerikai értéket,
Akkor erről lemaradtam. Erről tudnál oldalt nekem küldeni?? Erről a " bizonyítékokról", "lopás"-ról. Ha már ezt így konkrétan kijelentetted. Ha nem tudsz akkor ez rágalmazás és azt a BTK bünteti.Válasz arra,hogy az ügyészség teszi a dolgát.Lófaszt.
EU a EU támogatások kapcsán bizonyitékokkal alátámasztva adta át a magyar ügyészségnek a lopások eseteit
Lehet menni feljelenteni.Annyiszor linkelték már ide is be,hogy csak az nem veszi észre,aki nem akarjaAkkor erről lemaradtam. Erről tudnál oldalt nekem küldeni?? Erről a " bizonyítékokról", "lopás"-ról. Ha már ezt így konkrétan kijelentetted. Ha nem tudsz akkor ez rágalmazás és azt a BTK bünteti.
Tehát semmi.Lehet menni feljelenteni.Annyiszor linkelték már ide is be,hogy csak az nem veszi észre,aki nem akarja
Kössz, igazságosztó bajnok...Teljesen fölöslegesen irtjátok egymás agysejtjeit és jókedvét ezekkel a vitákkal, tisztelt Urak. A hatalom titokban működik, és a saját szabályai szerint játszik olyan játszmákat, amikről nekünk fogalmunk sincs. Továbbá azt is a figyelmetekbe ajánlanám, hogy még a valóban fontos szereplőket sem ismerjük ezekben a játszmákban, nemhogy a céljaikat vagy motivációikat. Sztem ezek tudatában érdemes mérlegelni bármit, amit akár a hatalom, akár a sajtó elénk tesz. A rendszer a mi legrosszabb tulajdonságainkra épít, a félelmeinkre és vágyainkra, és mindenkinek azt hazudja, amit az adott ember hallani, érezni, remélni kíván. Így szerzi meg és táplálja a türelmünket, a lojalitásunkat, a lelkesedésünket -- vagy akár a fásultságunkat is. Ezen a fórumon mindenki az átlagnál jobban hozzászagolt már a történelemhez, politikához és a hatalom természetrajzához, sztem ezeket pontosan tudja itt kb. mindenki, úgyhogy fogadjátok meg egy kívülálló troll kéretlen tanácsát, és ne pusztítsátok egymást hülyeségek miatt.
Bocsánat, én nem latom magam annak, de az rém fájdalmas, amikor okos, jóravaló emberek marhaságok miatt egymásnak ugranak.Kössz, igazságosztó bajnok...
Pl. átviszik tartályhajóval, aztán ott palackozzák Made in USA palackba, címkével, díszcsomagolással. Persze ez csak egy elméleti lehetőség, én se azt írtam hogy francúz bort isznak, csak azt, hogy vizet dumálnak de bort isznak (pl. kaliforniai bort). A kínai piaccal meg nem keverem, kérdezz meg egy USA-ba exportáló/beszállító cégnél dolgozót, vagy bárki külkereskedőt, erre ott konkrétan törvény van (egyszer ezt már írtam itt is, csak 25%-ra emlékeztem, aztán valaki kijavított hogy milyen jó is lenne az - a tényleges 50% helyett). Nem véletlenül van az Airbus-nak is gyártósora az USA-ban, különben soha nem adna el oda egyetlen gépet sem.
Szerintem te ezt kevered a kínai piaccal.
Pl. hogy lenne francia bor az USA-ban? A határon belefingik a Custom, vagy mi?
Tehát semmi.
OK, jól van, további szép napot fórumtárs.
Próbáltam meglesni, hogy mit is linkeltem, az mondja az oldal nekem, hogy jól húzzak el.Ezek g@@ik.Kíváncsi vagyok, hogy erre kötnek-e a biztosítást a biztosítók.
Valahol olvastam, hogy egyes hasonló extrém sportolók élettartama drámaian alacsony. A wingsuitosoknál hoztak ki valami megdöbbentő számot, hogy mennyien halnak bele.
Tényleg ne csesszük szét azt a topicot!2 úszóval és 2 szeleppel 2 szintet tudsz beállítani. Az kuszálhatta össze a gondolataidat, hogy 3 zónára tudod osztani a tartályt. 2 feltölthető és egy nem feltölthetőre.
Ha a csap lefolyójához nem kell a szelep akkor vagy teljesen feltöltöd a tartályt és akkor a kéz mosás csak túltöltés és túlfolyik. Vagy alacsony szintre töltesz, és akkor kézmosás nélkül kevés víz lesz a tartályban.
Tehát egy szelep tisztítását mutató videó helyett magyarázd el nekem hogyan spórolsz a tiszta vízzel.
Azért van némi különbség aközött, hogy be sem vihet, meg hogy van rá némi vám, nempöcshuszár
Szerintem Emel nem jól fogalmazott. Ha nem tartalmaz 50%-os USA részarányt az adott termék akkor az vám köteles. (ha jól tudom)
pöcshuszár
Szerintem Emel nem jól fogalmazott. Ha nem tartalmaz 50%-os USA részarányt az adott termék akkor az vám köteles. (ha jól tudom)
Különben itt vannak a szabályok.Pl. átviszik tartályhajóval, aztán ott palackozzák Made in USA palackba, címkével, díszcsomagolással. Persze ez csak egy elméleti lehetőség, én se azt írtam hogy francúz bort isznak, csak azt, hogy vizet dumálnak de bort isznak (pl. kaliforniai bort). A kínai piaccal meg nem keverem, kérdezz meg egy USA-ba exportáló/beszállító cégnél dolgozót, vagy bárki külkereskedőt, erre ott konkrétan törvény van (egyszer ezt már írtam itt is, csak 25%-ra emlékeztem, aztán valaki kijavított hogy milyen jó is lenne az - a tényleges 50% helyett). Nem véletlenül van az Airbus-nak is gyártósora az USA-ban, különben soha nem adna el oda egyetlen gépet sem.
Tehát jól értem, egyesek szerint akkor minden vasúti sín mellé a sínek teljes hosszában olyan magas falat vagy kerítést kéne felhúzni és karbantartani, amit az ilyen Darwin-díj jelöltek nem tudnak fel és átmászni...? Mert ide vezet ki a nevetséges indoklás. Aha. És a vadállomány mozgásával mi lesz? Nem elég baj nekik már tengernyi út is?Lassan azzal a felülvizsgálattal! Az európai jog szerint igazad lenne, de nem az amerikai jog szerint. Ott a felelősséget másként nézik, pédául az egyik mikrohullámú sütők gyártóját több millióra marasztalták, mert nem írták rá a csomagolásra, hogy nem szabad macskát szárítani benne. Európai fejjel egy ilyen ítélet felfoghatatlan, de nem Amerikában. Ennél a szerencsétlen lánynál feltehetően az volt a kártérítés indoka, hogy a sorompót ki lehetett kerülni, így a vasút nem tett meg mindent a balesetek elkerüléséért. Ez az amerikai precedens jog, és az ügyvédek nem véletlenül keresnek nagyon sokat.