https://www.youtube.com/results?search_query=concrete+recyclingA beton ujra felhasznalhato.
Marmint?
A bontott anyagok felhasznalasa allapotfuggo.
Fel lehet már használni egyre több helyen, többféleképp.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://www.youtube.com/results?search_query=concrete+recyclingA beton ujra felhasznalhato.
Marmint?
A bontott anyagok felhasznalasa allapotfuggo.
Magyarországon is -nagyobb léptékű beruházásnál- újrafelhasználnak beton pl.: Groupama Aréna.A beton ujra felhasznalhato. Gondolom belathato idon belul nalunk is el fog terjedni a technologia, vagyis megeri csak tarolni, nem kell bedaralni. A legtobb tegla megtisztithato. Ujabban mar malterbol is csak keveset hasznalnak. A nagyobb fagerendak is felhasznalhatoak. Sok munka van vele, de ha az ember raszanja az idot, akkor egy atlagos kerteshaz bontasa anyagilag nem megterhelo, sot. Fizikailag persze eleg kemeny melo.
Nyilván nem az örökkévalóságnak születnek az ilyen fabrikálások, na meg ahogy elnézem egyet-egyet lőnek az ilyenekkel, nem "sorozatokat".Vajon meddig bírhatja az alváz?
Az ammónia koncentrációt mér, ami az izzadtságban és a vizeletben van. Telepítették helikopterekre is. A programot valószínűleg leállították, mert nem tudott különbséget tenni az állatcsordák és emberi csoportok között, aztán, lehet, hogy technikát fejlesztették.Valaki aki okosabb nálam elmagyarázhatná, hogy a rossebbe működik az "emberkiszagoló"
Inkább Líbia, legalábbis az Ural alvázas harckocsiágyú mindenképp, arról én is beraktam képet a technikalos topikba.Ezek szerintem szíriai bütykölések. Vajon meddig bírhatja az alváz?
Ha nem lesz már teherautó ezek a tevére is rárakják. A dromedárra a kis kaliber à tevére meg a nagyInkább Líbia, legalábbis az Ural alvázas harckocsiágyú mindenképp, arról én is beraktam képet a technikalos topikba.
Ha nem lesz már teherautó ezek a tevére is rárakják. A dromedárra a kis kaliber à tevére meg a nagy
A legutolsó önkormányzat előre eldöntötten adja ki a pályázatokat, általában az "udvari" építési/informatikai/egyéb vállalkozónak aki pedig általában vastagon túlszámláz
Alakul ez,mint politikus a lövészárokban!
Tb jogviszony az van,nem vagyunk bárosok,össze kell ezt fűzni,átolvasom ma az gészet.
még nem tudjuk mi lesz, de az biztos!
Amikor nálunk cég szinten volt memória bővítés win upgrade miatt valami irgalmatlan mennyiségű ram modul kellett. A standard beszállítónk úgy megnyomta a tollat, hogy csak pisogtunk. Havernak számtech boltja volt, mondtam neki WTF van a piacon erre röhögött, hogy semmi és hát ő ezt harmad áron tudná hozni. Ugyanazt a modult!!! Szóltam a beszerzőknek összehoztam őket. Tőlük vettünk a standard beszállíttónk meg elesett a profittól. Túl nagyot akart markolni. Igen, néha hülyének nézik a multikat. Itt sem ingyen van a pénz és minél nagyobb a kiadás annál nagyobb vezetőnek kell jóváhagynia és annál jobban meg kell indokolni.....mert papi@nagynemzetközicégneve kérte az árajánlatot. A baromnak nem volt elég, hogy pikk-pakk megkereshette volna 500 telefon hasznát, ő rögtön milliomos akart lenni......
Fordítva is van ilyen: amikor egy nagy IT-multinál voltam sales, az állami vállalatok nagy beszerzési tendereiben olyan túltolt árakat kellett adnunk a regionális, bécsi központi utasítására, hogy majd' lefagyott az excel -- és még így is nyertünk a legtöbb esetben. Oké, hogy tényleg minőséget kaptak, komoly értékű projekteket csináltunk, és minden "nyugati módon" fasza volt, de mindezt iszonyatos árakon. A másik ilyen emlékem a Y2K, ahol megrendelői oldalon, egy multinál voltam projektmenedzser. Na, ott voltak olyan túlárazások, hogy már csak röhögtünk rajta. Annyiban jó volt, hogy amikor áthívtak a Y2K projektbe egy másik üzletágból, majdnem háromszoros fizetést kértem arra a másfél évre, és csuklás nélkül megadták.Amikor nálunk cég szinten volt memória bővítés win upgrade miatt valami irgalmatlan mennyiségű ram modul kellett. A standard beszállítónk úgy megnyomta a tollat, hogy csak pisogtunk. Havernak számtech boltja volt, mondtam neki WTF van a piacon erre röhögött, hogy semmi és hát ő ezt harmad áron tudná hozni. Ugyanazt a modult!!! Szóltam a beszerzőknek összehoztam őket. Tőlük vettünk a standard beszállíttónk meg elesett a profittól. Túl nagyot akart markolni. Igen, néha hülyének nézik a multikat. Itt sem ingyen van a pénz és minél nagyobb a kiadás annál nagyobb vezetőnek kell jóváhagynia és annál jobban meg kell indokolni.
Mindent bele, mi eddig csak egy babavárón vagyunk túl, de azt sikerült pik-pak 20 nap alatt elintézni (20. napon bementem a bankba és addig csapkodtam az asztalt míg hirtelen minden meg nem oldódott).
Minden létező kalkulátor szerint jogosultak voltunk a 10 millióra, de végül 6,6 milliót adtak (utólag valszeg azért mert meg kellett jelölni mire akarjuk használni az elvileg szabad felhasználású kölcsönt és autóvásárlást választottuk).
Bátyámnak átlsuliban osztálytársa családjában hat lánytesó volt.Mondjuk mi már ezen túlvagyunk, a nagyobbik fiam 15,a kisebbik 12,az asszony akart mindig mégegy kislányt,hogy tudjanak majd csajoskodni,és még mindig akar.
Kérdeztem tőle,mi van ha megint fiú lesz, azt mondja addig nem állunk meg amíg lesz egy lánya!
Cimborámék 4 lány után adták fel a fiú gyártást.
Javasolnék egy óvatlan cserét a "gyártás" bármelyik fázisában!Mondjuk mi már ezen túlvagyunk, a nagyobbik fiam 15,a kisebbik 12,az asszony akart mindig mégegy kislányt,hogy tudjanak majd csajoskodni,és még mindig akar.
Kérdeztem tőle,mi van ha megint fiú lesz, azt mondja addig nem állunk meg amíg lesz egy lánya!
Cimborámék 4 lány után adták fel a fiú gyártást.