De a botmixer meg muanyag, szennyezi a kornyezetet.
Utolsóhoz: nem baj, majd más népek megteszik
Még egy:
Minek, hogy a botmixernek legyen dolga? Merthogy ugye a gyerek az káros... különösen ha európai...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De a botmixer meg muanyag, szennyezi a kornyezetet.
Még egy:
Minek, hogy a botmixernek legyen dolga? Merthogy ugye a gyerek az káros... különösen ha európai...
Az lehetne, ha Bródy ezt a dalt és csapata a hasonló nótáikat mondjuk 12-13 éve IS elénekelték volna, de akkor nem szóltak/énekeltek egy nyikket se hasonló stílusban, szóval nekik és szerintük minden jó volt AKKOR ... no comment. Szeretem Bródyt, de nem ezért a nótáért, írt ennél sokkal jobbakat is.
Teljesen igazad van. Szerintem akkor meg elt a remeny hogy kinojuk es letisztul a rendszer. Aztan semmit nem tisztult csak mocskosabb lett.
Igen, faképnél hagytam a televíziózást Ma már nem számít, csak a "hősi" vadkeletre hoztam egy példát. A weboldal megvan még?Sajnálom, remélem azért tanultál ebből és azóta más a helyzet
Mintha azt olvastam volna, hogy kivezetik a KATA-t hamarosan sajnos. Pedig ez komoly jópont volt, elsősorban az egyszerű adminisztráció miatt.2008 - ban meg orultel hogy vanmukahelyed. Most akkor melyik jobb? Itt sirt neke p
Vallalkozonak, pont a kicsiknek ott a kata. Fillerek gyakorlatilag. A 27%-ot meg pont jol csinaltak, mert beraktak melle az onlie peztargepet. Persze nem kell mindent beutni nehay helyen, de nagyforgalmu helyeken mar igen, es minden adat bemegy.
Igen, faképnél hagytam a televíziózást Ma már nem számít, csak a "hősi" vadkeletre hoztam egy példát. A weboldal megvan még?
Még egy:
Ez Csongrád vagy Hajdú-Bihar megye?
Busz vagy térfigyelő felvette?És akkor térjünk vissza a kibaszott autósok témakörre:
https://index.hu/belfold/2019/09/27...obrentei_ternel_leszakadt_az_5-os_busz_eleje/
Na akkor is enyém az utolsó szóBocsi,de nem tudok más választ adni,mint csak azt,hogy kicsit olvass utána.Pl az osztrák Habsburgok végig a korszakban a regensburgi birodalmi gyűlésen pedáloznak a pénzért,amibl fizetik a magyarországi védelmi költségeket.A lepantói Szent Liga nem az első,és nem is az utolsó.1532ben példul az oszmán flotta nyert az akkori liga flotta ellen.Az 1686os liga meg egy másik liga,a felsorolt tagokkal.A lengyel haderő alapvetően feudális hadszervezet,reguláris csapatok kiegészitő jellegüek.Habsburgoknál ez forditva van.És ez az államszervezetre is igaz.Ez a különbség okozza később Lengyelország bukását.Persze,a feudális keretek fentállnak,de a tartalom már túllépet azon.Nem feudális bandériumok alkották a nyugati seregeket,hűbéres harcosokkal,bandériumokban,hanem zsoldos,hivatásos katonák,reguláris ezredszervezetekben.Más az a gazdaság is,ami a költségeket kitermeli.Stb.
Portugálok különben az 1500as években nagyon is komoly szereplő.Az évszázad második felére ők látják el tűzfegyverekkel a szászánida perzsa sereget,ami ezután nagyon komoly problémákat okozott az oszmánoknak.Szóval sokkal összetettebb a kép.
Bocsi,de lövésed sincs az egészről.Csak egy részletről hiszed,hogy az az egész.Egy igen bonyorult viszonyrendszert akarsz leegyszerüsiteni,buta begyöpösödött mucsajröcsögei látásmóddal.Az Oszmán Birodalom,ami ekkor már lefele ment a lejtőn,az 1600as évek végén,80ezres sereget küld a magyar frontra,40ezres a fekete tengeri frontra,20ezrest a moreaira,kzben üzemeltet egy 50ezer főt foglalkoztató flottát,10ezres sereget küld Jemenbe,és 40-50ezres sereget tart a perzsa határon.Nekünk baromi nagy pech,hogy rajtunk merevedett meg a frontvonal majd 200évre az ország közepén.De tudomásul kell venni,hogy mi ekkor már csak bábuk vagyunk a sakktáblán,nem játékosok.Egyszerüen túlnőttek rajtunk.Ez van,akkor is,ha sérti a büszkeséged.
Elöbb öröklődés majd tulajdonjogot kaptak az örökösök. Boszniai keresztény nemesek nem is vesztették el ezt a jogukat. Már aki ottmaradt,Fesretetics,Teleki családok hozzánk léceltek le. Amúgy bosznia történelmét ismerni nagyon hasznos ahoz,hogy mégjobban megismerd a tör. bir. történelmét Lehet te másképp tudod.Részben,részben nem,illetve folyamatosan szoritja vissza a porta az egész haderőnemet.És az örkölhetőség nem jelent tulajdonjogot abban az esetben sem,mikor öröklődik.Te kis buta.Hát nem tudod,hogy a Titanic elsűllyedt?Enye+bennye.
Busz vagy térfigyelő felvette?
Nem sokon múlt hogy nem álltak bele a leállósávon ácsorgó rönkszállítóba (ha néhány másodperccel később kezdenek előzésbe összejött volna nekik), az pedig elég érzékenyen érintette volna őket!!
Én a belső sávból úgy kitiltanám a kamionosokat. Ha bemegy 91-el előzni az előtte 90-el haladó másik kamionost kivetetném a sorból, megvágnám 3000 euróra meg 12órát pihiztetném. olaszba régen így volt, lehetett is haladni.Nem tudom. Remélem igen! Ha ment arra vili, aminek kamera a tükre, azon hátha látszódik.
Más.
https://videa.hu/videok/origo/jarmuvek/jobbrol-eloztek-az-m7-esen-Z5tREdUPPN85R69Q
Én a belső sávból úgy kitiltanám a kamionosokat. Ha bemegy 91-el előzni az előtte 90-el haladó másik kamionost kivetetném a sorból, megvágnám 3000 euróra meg 12órát pihiztetném. olaszba régen így volt, lehetett is haladni.
Hát az m5 meg m1-en folyamatosan előzgetnek, ezek szerint hiába van tiltás, túl kicsi a büntetés....Ki is vannak. Legalábbis reggel hat és este 22 óra között. Az, hogy mindenki leszarja már egy másik dolog. Egyébként meg autópályán 3,5 tonnánál nehezebb teherautónak max. 80 km/h a megengedett. Az megint más dolog, hogy mindenki 89 km/h-val nyomja. Európában is vannak olyan országok ahol (közel) zéró tolerancia van a sebességhatárok túllépésére.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..