Örökmozgó kifejlesztésére ítélt oda félmilliárd forint támogatást a magyar állam
Bakker,írnom kell 1 pályázatot,a majdnem örökmozgóra,pár 10 milliót csak ad nak arra is nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Örökmozgó kifejlesztésére ítélt oda félmilliárd forint támogatást a magyar állam
http://index.hu/tech/2017/06/29/oro...felmilliard_forint_tamogatast_a_magyar_allam/
Azóta a céget felszámolták.
Bakker,írnom kell 1 pályázatot,a majdnem örökmozgóra,pár 10 milliót csak ad nak arra is nem?
Ezt számítógép vezérli vagy manuálisan ember tolja?Szép manőver!
Utánanézve elvileg Cleveland és az Erie-tóból felfelé a Cuyahoga-folyón, közvetlenül a torkolat közelében.
Esélyes, hogy van a kis pörgős lokátor a tetején, meg esetleg valaki az orrban és kb. ennyi.Ezt számítógép vezérli vagy manuálisan ember tolja?
Vannak kétségeim, de űgy tűnik komolyan gondolják.
Fura élményben volt ma részem. Elmentünk strandolni a családdal Montpellier mellé Dél-Franciaországban. Éppen vertem bele a homokba a napernyőt mikor a barátnőm kérdezte hogy mik ezek? És az égre mutatott. Odanéztem és azt hittem rosszul látok, mert 2 db mi 24 es vagy 35 ös repült felfegyverezve. Legalábbis voltak valamik a szárnyakra függesztve. A mi 24 et ismerem még a honvédségből, pumával sokat repültem franciaországban, tigre es gazelle helókat láttam már akció közben így kizárt hogy Francia gyártmány volt. Az elejükön tisztán láttam a jellegzetes döntött szélvédőt, a félszárnyakat...Terepszínűek voltak szürke és fekete vagy sötétkék. Valaki tud valami gyakorlatról vagy vásárlásról? Vagy ennyire erősen tűzött a nap?
Nem tudom. És őszintén szólva kicsit hülyén is érzem magam annyira képtelenség. Mutattam heló fényképeket a barátnőmnek és ő is rábökött a mi 24/35 re pedig köze nincs hozzá. Szürke színű azt mondja.Nem volt arrafelé valamilyen filmforgatás (James Bond, vagy Born)?
Fura élményben volt ma részem. Elmentünk strandolni a családdal Montpellier mellé Dél-Franciaországban. Éppen vertem bele a homokba a napernyőt mikor a barátnőm kérdezte hogy mik ezek? És az égre mutatott. Odanéztem és azt hittem rosszul látok, mert 2 db mi 24 es vagy 35 ös repült felfegyverezve. Legalábbis voltak valamik a szárnyakra függesztve. A mi 24 et ismerem még a honvédségből, pumával sokat repültem franciaországban, tigre es gazelle helókat láttam már akció közben így kizárt hogy Francia gyártmány volt. Az elejükön tisztán láttam a jellegzetes döntött szélvédőt, a félszárnyakat...Terepszínűek voltak szürke és fekete vagy sötétkék. Valaki tud valami gyakorlatról vagy vásárlásról? Vagy ennyire erősen tűzött a nap?
Na közeledünk. A végén még kiderül hogy nem vagyok tiszta hülye.Még nemPortugáliában volt egy NATO hadgyakorlatahol a lengyelek és románok is részt vettek.
Egy jó ok arra, hogy ne csapvizet igyon az ember:
http://www.origo.hu/tudomany/201707...szennyvizekbe-kerulo-vegyi-anyagok-miatt.html
Sör, bor, pálinka és egyéb tömények és kevésbé tömények révén a sor a végtelenségig fokozható lenne, de az már az alkoholos topik témájaHanem mit?
papajoe
Ásványvizet például.
Igazából a belinkelt cikk csak megerősítette nekem azt amit az egyik vízelemzéssel foglalkozó vegyésztechnikus rokonom mondott. Mégpedig, hogy a természetes vizeink tele vannak gyógyszer és drog maradványokkal. És mivel ezeket kiszűrni sem lehet így a csapvízben is megtalálhatóak.