Kit zarnak be és miert? A nickneved egyertelműen te vagy!Ez nem rasszizmus, hanem nettó f@szság. Tehát ha esetleg bezárnak, akkor tudd, hogy az az ostobaságért volt, és nem a rasszizmusért!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kit zarnak be és miert? A nickneved egyertelműen te vagy!Ez nem rasszizmus, hanem nettó f@szság. Tehát ha esetleg bezárnak, akkor tudd, hogy az az ostobaságért volt, és nem a rasszizmusért!![]()
Link
...
majd jön a htka-ra - holisztikusnak nem mondható (inkább jól kereső) - ügyvédek hadával, hogy "dehát itten tényállás állt fenn!"
Aztán meg lehet járkálni a büntető, meg a polgári perekre...
Kinek kell ez?![]()
Újabb Maróth interjú...
https://24.hu/kozelet/2020/01/27/maroth-gaspar-gvh-egeszsegugyi-kartell-interju/
Valami azt súgja nemsokára lesznek még itt más emlékezetes botrányok is...
Újabb Maróth interjú...
https://24.hu/kozelet/2020/01/27/maroth-gaspar-gvh-egeszsegugyi-kartell-interju/
Valami azt súgja nemsokára lesznek még itt más emlékezetes botrányok is...
Igen, poppet. Lehet matekozni, a harmadik pontba szerintem kicsit belekeveredett a firkasz, de nehez ezt gyozelemkent talalni. https://index.hu/belfold/2020/01/26...ollreisz_borkai_tanulsagok_gyorsosszefoglalo/Kicsit meglett Gyor?
Igyekszek nem követni a belpolitikát amennyire lehet, de itt mi történt? Megijedtek az emberek hogy visszatérnek az ellenzékiek, vagy ennyire jó volt a Fideszes jelölt?Igen, poppet. Lehet matekozni, a harmadik pontba szerintem kicsit belekeveredett a firkasz, de nehez ezt gyozelemkent talalni. https://index.hu/belfold/2020/01/26...ollreisz_borkai_tanulsagok_gyorsosszefoglalo/
Igyekszek nem követni a belpolitikát amennyire lehet, de itt mi történt? Megijedtek az emberek hogy visszatérnek az ellenzékiek, vagy ennyire jó volt a Fideszes jelölt?
Mondjuk az összefogástól lehet én is felsírnék álmomban![]()
Semmi különös nem történt. A részleteket össze lehet legózni a médiából, de az ellenzék egy része is visszább vett a kampányból, vagyis nem értékelném túl a győzelmet.Igyekszek nem követni a belpolitikát amennyire lehet, de itt mi történt?
Is-is, persze. Meg nem akartak méheket a buszmegállókba.Megijedtek az emberek hogy visszatérnek az ellenzékiek, vagy ennyire jó volt a Fideszes jelölt?
Akik októberben elmentek, de Borkai miatt érvénytelent dobtak, most behúzták Dézsire, plusz mivel jó jelölt volt jött még rá extra.Igyekszek nem követni a belpolitikát amennyire lehet, de itt mi történt? Megijedtek az emberek hogy visszatérnek az ellenzékiek, vagy ennyire jó volt a Fideszes jelölt?
Mondjuk az összefogástól lehet én is felsírnék álmomban![]()
Ez mi? Kik ők?Tavalyi agyhalál, de ezek hülyítették be a két szülőt is akiktől elvették múlt héten a gyereküket...
Totál bolond. Remélem a dutyiban végzi mielőtt másokat is bebolondít.Ez mi? Kik ők?
Totál bolond. Remélem a dutyiban végzi mielőtt másokat is bebolondít.
Ez mi? Kik ők?
Megpróbáltam megnézni, nem bírom.Késő
https://www.blikk.hu/aktualis/belfo...te-a-hazaspar-gyermeket-a-gyamhatosag/5lxmzpg
Sajnos az eredeti facebook bejegyzésük nem elérhető az esetről, pedig több mint 1000 komment volt alatta nagy részük ugyanattól a 10 db titokzoknitól aki mindenkinél okosabbnak hitte magát...
Dettó. Az egész világ összeesküvik szegény életmódjuk ellen. Azt hiszik, mintha 300-400 évvel ezelőtt élnénk. Ami még akkor sem volt igaz, mert akkor is számba vette jobbágyait az nemes...Megpróbáltam megnézni, nem bírom.
Tudom hogy vannak ilyen emberek, csoportok, akik nem ismerik el semmilyen állam fennhatóságát, nekik szar lesz az élet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..