Legyél akkor te a forgács...
+1
A kurva szó használatért meg, nos...
Rossz az aki rosszra gondol.

A szobára értette a k-t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszönöm a kiigazítást többek között ezért is hasznos a Htka látogatása számomra,de abban szerintem egyetérthetunk,ha csak a Szent Istvántól kezdődő történelmi korszakokat nézzük uralkodóink jó pár alkalommal fogadtak be más kultúrájú és vallású népeket.És amelyeket sikeresen integráltak kisebb nagyobb zökkenőkkel a magyar társadalom és ezek a népek egyértelműen gazdagították a magyar társadalmat.
És ha ismerős akkor mi van, az állami szervezetek működéséért nem a kormány felel? Azért választottuk őket FELELŐS pozícióba, de nem istennek jelöltük őket, emberek, tehát időnként hibázhatnak is. Csak ezt nem úgy kell megoldani, hogy csakazértis, és punktum!! Az ellenzéknek meg szintén ki van jelölve a helye ... amíg ilyenek, addig jó helyen vannak ott ahol vannak ... Csak én attól tarok, ha túl sok lesz a "csakazértis, meg punktum", akkor még visszajöhet a mai ellenzék is FELELŐTLEN pozícióba.Ez szépen hangzik és igaz is, csak az emberek többsége nem így gondolkodik. Ne játsszuk már a naív kislányt, tök mindegy ki van hatalmon a regnáló hatalomra hatással van minden hír amit az emberek kapnak a médiától. Az egészségügy is állami, ha baj van a rendszerrel a kormány a hibás. Elbaszott valamit a rendőrség? A kormány a hibás.. Katasztrófa van, hibáztak a tűzoltóságnál, a kormány a hibás. A mindenkori ellenzék veri az asztalt, hogy történhetett ilyen, mondjon le... Nem ismerős?
Viszont a 444 szerint nem randalírozhatott, mert amikor a többiek randalíroztak (amiért kiment a rendőrség is) ő még nem is volt beutalva a korházba, amit a korházi beutaló bizonyít.
Ez igaz.
Ugyanakkor én vagyok olyan lelkes támogatója idegen kultúrák integrációjának mert nap mint nap szembesülök az egyik országunkat gazdagító rejtett erőforrással aminek esetében az integráció sajnos a kívántnál pár száz évvel többet vesz igénybe.
Töltöttem már hétvégét kórházban úgy, hogy csak hétfő reggel vettek fel és rögtön el is engedtek saját felelősségre, mivel sürgősségivel vittek be így csak ágyat kaptam, ellátást nem.
Aztán kuncsoroghattam a háziorvosnál táppénzes papírért mert munkahelyről vitt el a mentő...
Ma más világot élünk, az ide jövőknek semmi okuk integrálódni, könnyedén tudják tartani a kapcsolatot az otthoniakkal, nincsenek rákényszerítve kulturális szokások átvételére (templomba járás stb.), a mindennapi teendőkhöz is bőven elég ha a közösségük pár tagja töri a helyi nyelvet.
Nem tudom ki az a "nálatok", én csak a magam nevében írogatom itt a hülyeségeimet. A 444-ről meg azt se tudom kicsoda-micsoda (itt hivatkoztok rá sokan pro és kontra), kinek-minek a nótáját fújja.Ebben igazad van. De több okot adott arra a 444, hogy nekik ne higgyek el egy betűt sem. Nincs bajom az ellenzéki lapokkal ha legalább megpróbálnak korrektek vagy néha objektívak lenni mint pl az index. A 444 egy vicc. Ezt kéne felfogni. Nem vagyok a hatalom vagy a rendőrség vakon hívő imádója, de ha választanom kell a rendőrség és a 444 között kinek hiszek hát nálam magasan a rendőrség vezet.. Ha ez nálatok nem így van akkor óriási baj van a fejetekben.
Nem tudom ki az a "nálatok", én csak a magam nevében írogatom itt a hülyeségeimet. A 444-ről meg azt se tudom kicsoda-micsoda (itt hivatkoztok rá sokan pro és kontra), kinek-minek a nótáját fújja.
Most egy világ omlott bennem össze. Eddig azt hittem, az csak egy blog. De ez tényleg újság-ish dolog. Blognak is igénytelen na de újság..........Sajnos olyan hiteltelen már ez az újság,....
Köszönöm a kiigazítást többek között ezért is hasznos a Htka látogatása számomra,de abban szerintem egyetérthetunk,ha csak a Szent Istvántól kezdődő történelmi korszakokat nézzük uralkodóink jó pár alkalommal fogadtak be más kultúrájú és vallású népeket.És amelyeket sikeresen integráltak kisebb nagyobb zökkenőkkel a magyar társadalom és ezek a népek egyértelműen gazdagították a magyar társadalmat.
Nem tette azt, elhagyta a kurva szobáját.. Nem egy hat évesről beszélünk aki megszegte a szobafogságot hanem egy gyógyszerész hallgatóról pandémia idején.
Igen, pontosan! Bocs, én a rendőrségnek hiszek, nem a 444-nek. Nem érdekel, hogy előtte mintapolgár volt, miért érdekeljen? Megszegett egy kurva fontos szabályt, igen csak egyszer, hiba volt. Ha egy gyilkos érvel azzal, hogy még nincs priusza sose tett semmi rosszat, az se érdekelne.
Ha tévedek, akkor magamat tudom ismételni és visszakanyarodok a korábbi kommentemhez.
"Ha nekem ki kellene mennem UAE-be vagy a környéken bármelyik iszlám országba (ne adja az ég, úgyse mennék oda) többed magammal, pl magyarokkal, és ha ott többen közülünk elkezdenének részegen randalírozni meg letépni a nőkről a fekete lepedőt én kurvára nem lepődnék, nem sértődnék meg ha az egész csürhét velem együtt hazazavarnák."
Sajnos úgy látom,hogy alapvetően máshogy látjuk a világot,de ezzel nincs semmi gond hiszen nem vagyunk egyformák.De mondok neked egy nagyon lesarkított példát, ha egy kínai diák került volna karanténba és úgy dönt,hogy hiányoznak neki a hazai ízek és fogja magát,felveszi kedvenc O1G feliratú pólóját elhagyja a kórházi szóbáját majd elballag a Kossuth térre és ott a Parlament előtt el kezd grillezni néhány denevért biztos vagyok benne,hogy nem hogy kiutasítás nem lenne a dologból, hanem éppen ellenkezőleg a kínai diáknak személyesen Pintér Sándor nyújtana át ünnepélyes keretek között pár db nemzeti színu szalaggal átkötött faszenet tartalmazó zsákot,ezzel is erősítve a két ország megbonthatatlan szövetségét.
Ez most egy rohadt nagy trollkodás volt. Ha csak trollkodni akarsz nem kéne írogatnod.
Nem trollkodás, konkrétan semmi értelme.
Edgy akart lenni, de túl erőltette és híg f*s lett.
Feltételezéseket és főleg jóslásokat inkább valami másik topikba kellene elsütni. "Biztos vagyok benne .." - tehát nem tény, még csak nem is esemény, így csak a te hitvilágodat mutatja, persze mindenkinek joga van azt hinni amit akar. Csak ne akarja tényként kezelni/felhasználni ...Sajnos úgy látom,hogy alapvetően máshogy látjuk a világot,de ezzel nincs semmi gond hiszen nem vagyunk egyformák.De mondok neked egy nagyon lesarkított példát, ha egy kínai diák került volna karanténba és úgy dönt,hogy hiányoznak neki a hazai ízek és fogja magát,felveszi kedvenc O1G feliratú pólóját elhagyja a kórházi szóbáját majd elballag a Kossuth térre és ott a Parlament előtt el kezd grillezni néhány denevért biztos vagyok benne,hogy nem hogy kiutasítás nem lenne a dologból, hanem éppen ellenkezőleg a kínai diáknak személyesen Pintér Sándor nyújtana át ünnepélyes keretek között pár db nemzeti színu szalaggal átkötött faszenet tartalmazó zsákot,ezzel is erősítve a két ország megbonthatatlan szövetségét.
Ha emlékeim nem csaltak, a kunokat többször is kib*sztuk innen, a német lovagrendnek meg egy rövid erdélyi próbálkozása után megmondtuk, hogy akkor kívül tágasabb. Mentek is a lengyeleket, litvánok és poroszokat boldogítani. Utóbb nézve jó döntés volt.![]()
Lényeg hogy ez nem ilyen feltétlen elfogadósdi - avagy ha Rómában vagy, élj úgy mint a rómaiak, vagy mehetsz ahova akarsz.
Ez most egy rohadt nagy trollkodás volt. Ha csak trollkodni akarsz nem kéne írogatnod.
Feltételezéseket és főleg jóslásokat inkább valami másik topikba kellene elsütni. "Biztos vagyok benne .." - tehát nem tény, még csak nem is esemény, így csak a te hitvilágodat mutatja, persze mindenkinek joga van azt hinni amit akar. Csak ne akarja tényként kezelni/felhasználni ...
Ezzel a befogadással kapcsolatban az a helyzet, hogy a jövevények a feudális rendszerben a Korona fennhatósága alá csatlakoztak be. Tehát nem "a magyarokhoz", nem is a királyhoz, hanem a mindenkori, elvont akár spirituális értelemben is vett Országhoz kellett hűséget fogadniuk. Nagyon nem ugyanaz a felállás, mint ma. Sem a fejekben, sem a szívekben, sem a jogban.Köszönöm a kiigazítást többek között ezért is hasznos a Htka látogatása számomra,de abban szerintem egyetérthetunk,ha csak a Szent Istvántól kezdődő történelmi korszakokat nézzük uralkodóink jó pár alkalommal fogadtak be más kultúrájú és vallású népeket.És amelyeket sikeresen integráltak kisebb nagyobb zökkenőkkel a magyar társadalom és ezek a népek egyértelműen gazdagították a magyar társadalmat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..