Ahhoz képest elég lelkes!
...vagy egy újabb " megélhetési politikus"?
Üvegtigris, Hülye vevő
-Tönkre foglak tenni!
-Ahhoz te hülye vagy.
-De megpróbálom!
Na, a hülye vevő=Tusk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahhoz képest elég lelkes!
...vagy egy újabb " megélhetési politikus"?
Ezzel egyet értek. Nen a nagyapja miatt kell megítélni Tuskot. Mondjuk így sem vagyok benne biztos, hogy a nagypapi nem ugyan úgy kikérné magának, hogy ne ez után az unoka után ítélje meg bárki is őt!
Gyerekek, ha ezt nem látom, nem hiszem el.
És egy ekkora idióta a világ egyik szuperhatalmát vezetheti.
Persze, ha egy konteós barom lehet a szóvivője...
Egészen elképesztő az a nívótlanság, ami uralja ma a politikát mindenhol.
Van aki házikedvencként tart baromfit, vannak a youtube-n videók róla.Nyugodtan netezgetek, erre szembejön egy aliexpress hirdetés...
Csirkepelenka b+
https://a.aliexpress.com/_dT7HEB4
Én egy terápiás Krakent szeretnék tartani, csak sajnos nincs hozzá se pelenka, se vegán táp.Van aki házikedvencként tart baromfit, vannak a youtube-n videók róla.
A fagyi visszanyalt kicsit.Migránsok foglalták el a francia lány lakását, míg a karantént szüleinél töltötte
"A történetben van egy érdekes csavar is, mégpedig az, hogy a fiatal lány mindig is támogatta azt az elgondolást, hogy üresen álló lakásokba migránsokat költöztessenek be, ezzel is enyhítve a lakhatási problémákat, még az sem zavarta volna, hogy ha a szomszédjába költöztek volna migránsok."
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200424-migransok-foglaltak-el-a-lakasat.html
A fagyi visszanyalt kicsit.
Inkább csak azt mondanám, hogy torzít. Mert ilyen a migránsok előtt is voltak...Nyilvánvalóan csak hazudozik a propagandasajtó.
Meg értelmes személyzet és semmi sem. A második vonal is csak arra jó, hogy lemészárolja az elsővonalas. Erről már írtam...Ők minden pillanatban a végpusztulás szélén vannak. A lengyelek is így érzik magukat. Ezért nem selejteznek.
Én meg úgy vagyok vele, hogy igenis van értelme a harmadik lépcsőnek is. Nem jut GPSbomba minden tankra.
Meg értelmes személyzet és semmi sem. A második vonal is csak arra jó, hogy lemészárolja az elsővonalas. Erről már írtam...
https://forum.htka.hu/threads/a-magyar-haderő-lehetséges-fejlesztési-irányai.499/page-3085#post-621693
A másodvonalas technika kiképzésre is jó. Ahogy vadászgép tanoncok sem F-16-on kezdenek, úgy a kezdő harckocsizó is gyakorolhat M60 leszármazotton. De akkor sem az megy csatába.
A végpusztulás szélén álláson is jót röhögök. Az egyiptomi kiegyezés óta semmiféle nagy katonai erő nem fenyegeti Izrael állam létét. Izrael konkrétan annyira erős szomszédaihoz képest, mintha valami szuperhatalom lenne.