T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na innentől kb. vadnyugat lesz... Amikor majd a rablóbandákkal vívnak az érdekszövettségbe verődött boltosok tűzharcot, az igazán haladó látvány lesz!A hülyeség kezd tetőfokára hágni...
https://thepoliticalinsider.com/sea...78bmUyN6qP0EkTan0BRE-K-y4sYJB9sl5yFD8xVCfTr7w
A seattle-i rendőrfőnök azt üzente az üzlettulajdonosoknak, hogy a rendőrségre ne számítsanak, mivel az önkormányzat betiltotta a nem halálos tömegoszlatási eszközök (pl. bors spray) használatát, így nem tudnak tömeget oszlatni és a tulajdont megvédeni. Mindenki csak magára számíthat...
World Bank és IMF. Tehát ez az optimista US előrejelzés... A valóságban az US ha kurva gyorsan nem rázza meg magát, és tesz rendet odahaza, nem a második helyen lesznek 2024-ben...Érdekes ábra:
Mikor készült ez az ábra? A 2024-es orosz predikción mondjuk úgy, hogy vakarom a fejem, hogy oszt hogyan...Érdekes ábra:
A hülyeség kezd tetőfokára hágni...
https://thepoliticalinsider.com/sea...78bmUyN6qP0EkTan0BRE-K-y4sYJB9sl5yFD8xVCfTr7w
A seattle-i rendőrfőnök azt üzente az üzlettulajdonosoknak, hogy a rendőrségre ne számítsanak, mivel az önkormányzat betiltotta a nem halálos tömegoszlatási eszközök (pl. bors spray) használatát, így nem tudnak tömeget oszlatni és a tulajdont megvédeni. Mindenki csak magára számíthat...
Mikor készült ez az ábra? A 2024-es orosz predikción mondjuk úgy, hogy vakarom a fejem, hogy oszt hogyan...
Kínáról 20 éve azt írják, hogy mostmár tényleg mindjárt megelőzi az USA-t, de csak nem jön össze.Érdekes ábra:
Igen, de akkor is egy forgatókönyv szükségszerűségei mentén alakulnak a dolgok, a káosz és a polgárháború lassan elszabadul. Lehet abban reménykedni, hogy majd legalább látják az emberek hova jutnak a demokratákkal, de én egyre kevésbé hiszem, hogy azok vannak emögött, legfeljebb mint közvetítők. Ennyire azért ők sem hülyék, hogy egy új hidegháború küszöbén belülről szétrombolják az országukat.Fordítom: "szóval innentől megvédhetitek magatokat".
Technikailag annyi történik, hogy a dem hazaáruló vezetés lebénította őket, így a rendőrség a legésszerűbb megoldást választotta - nem megy ki sehová. Vagyis se védeni, se utána megtorolni.
Na most azt tudni kell, hogy a nigger (meg az antifa csicskáik) kb. annyira jó harcosok, mint az arabok - pontosan addig ér valamit a ténykedésük, míg a rendszer védelme alatt teszik (vagyis nem védekezhetsz arányosan, mert téged büntetnek meg - nem ismerős ez egy másik népcsoport esetében kicsit közelebbről...?). Abban a pillanatban, hogy a rendszer nem lép fel a védekezővel szemben - onnatól indul a természetes helyreállás. Mert minden társadalom a stablitásra törekszik, lásd Oroszország sem omlott anarhiába a kilencvenes években, pedig minden adott volt. De az emberek tudták ez mivel jár és nem engedték. Fel is álltak.
Vagyis a rendőrfőnök levette a terrorista BLM/Antifák feje fölül a védelmet, ennyit jelent az üzenet. Védekezhetsz - és nagykapacitású tárakkal felszerelt, jól szervezett, évtizedek óta lőgyakorlatra járó militarista republikánusok vs. fekete macska nigger drogbandák + antifa genetikai hulladékok összecsapásban azt hiszem tudom, hová teszem a pénzemet....
Igen, de akkor is egy forgatókönyv szükségszerűségei mentén alakulnak a dolgok, a káosz és a polgárháború lassan elszabadul. Lehet abban reménykedni, hogy majd legalább látják az emberek hova jutnak a demokratákkal, de én egyre kevésbé hiszem, hogy azok vannak emögött, legfeljebb mint közvetítők. Ennyire azért ők sem hülyék, hogy egy új hidegháború küszöbén belülről szétrombolják az országukat.
Kínáról 20 éve azt írják, hogy mostmár tényleg mindjárt megelőzi az USA-t, de csak nem jön össze.
Indiáról 30 éve írják, hogy ők lesznek a következő kína, az ipari nagyhatalom, világ vezető gazdasága. Aztán amikor odamennek a cégek felmérni a terepet elszaladnak, aki meg brute forceból odaköltözik, az 5 év múlva elmenekül.
Amíg USA-ban írják hogyan kell számolni addig nem is fogja
India meg pusztán saját fogyasztásának ellátása miatt is fel fog jönni a dobogóra, főleg ha már verdesni fogják a 2 milliárdot...
WUT...?Viszont azt a nem mellékes tényt is nézni kell, hogy jelenleg a világ nyersanyagkészletei eléggé az utolsókat rúgják, ami gyakorlatilag meghatározó lesz.
What is this...? De inkább hagyjuk...WUT...?
Komolyan érdekelne, hogy ez a generálisan, ebben a formában téves kijelentés min alapszik...What is this...? De inkább hagyjuk...
Amúgy meg nem kell velem egyetérteni senkinek.
Talán nézz utána. Én nem keveset dolgoztam ezért régebben. Nem tettem el "bizonyításra" az eredményeket, úgy hogy nem fogok neked idepakolni semmit.Komolyan érdekelne, hogy ez a generálisan, ebben a formában téves kijelentés min alapszik...
Tehát akkor nem vörösréz probléma van, hanem baromságot probléma van, mert ilyen hülye balfasz barom ötlettel foglalkozni sem kell.Talán nézz utána. Én nem keveset dolgoztam ezért régebben. Nem tettem el "bizonyításra" az eredményeket, úgy hogy nem fogok neked idepakolni semmit.
Csak egyetlen stratégiai fém jelenlegi állását ismertetném, ez legyen a vörösréz. Nos számításokat végeztek, és britania (csak a sziget, nem a brit nemzetközösség!) átállítása teljes napelemes üzemmódra felzabálná a világ összes vörösréz készleteit.
Lásd fent. Nem kell az agyatlan villanybuzulást tolni és kész.Talán annak is nézz utána, hogy mi a helyzet líthium és a ritkaföldfém nyersanyag piacon.
Nézz már utána a teljes helyzetnek, majd utána nyilatkozzál. Igaz hogy engem az sem fog zavarni ha akkor is ezeket mondod. Amúgy a líthiumnál és a ritkaföldfémeknél meg ha kihúzom e teljes elektromos jármű építést akkor is gáz van, mert az automatizáláshoz is kellenek ezek.Tehát akkor nem vörösréz probléma van, hanem baromságot probléma van, mert ilyen hülye balfasz barom ötlettel foglalkozni sem kell.
Az külön vicc, hogy azt a fémet hozod fel, ami a világon egyik legjobban és leginkább újrahasznosítható fém...
Lásd fent. Nem kell az agyatlan villanybuzulást tolni és kész.
Két olyan példát hoztál fel, ami a populizmus és hülye emberek miatt lehetne max. gond... Egyik sem releváns. Ha ezeket akarja a sok marha tolni, akkor az eredménye az, hogy magas kereslet + alacsony kínálat = luxus...
Van pár ásványkincs, főleg fémek, de például a hélium is, ami a jelenlegi kitermelési trendekkel számolva még ebben az évszázadban túl lesznek a kitermelésük csúcsán.WUT...?