Nekem nem látszik a kép.
Közben módosítottam, fentebb ott a helyes link.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem nem látszik a kép.
Folytatása:facebookról:
Pár telefon és messenger után okosabban
Jelenleg a Szájer ügyben a kormány számára hosszútávon a legfájdalmasabb nem a botrány, hanem az egyik leghűségesebb, legsikeresebb pártkáderének az elvesztése lehet, Szájer Józsefről még az ellenfelei is elismerik, hogy kevés olyan politikus van Brüsszelben aki jobban átlátta volna az uniós rendszert és annak jogi kiskapuit. Nagyon sok esetben segítette ki a kormányt Brüsszeli ügyekben. Az európai uniós erodálódásunk innentől csak gyorsulni fog, aminek a vége akár egy kizárás és vagy felfüggesztés lehet a vége, az pedig summa summárum borítékolhatja a 22-es választási vereséget. Jelenleg nagy tanakodás folyik, hogy ki kerüljön a képviselő helyére, de nincs olyan jelölt aki szakmailag és politikailag is megfelelne.
A végére egy megjegyzés amit senki nem fog rajtam kívül leírni. Brüsszelben az egyik legerősebb a meleg lobby, minden fórumon védik egymást, és egyfajta véd és dacszövetség van köztük. Na ez az érdekcsoport gyaníthatóan nem lesz innentől elérhető. Mielőtt bárki felemlegetné, hogy melegként, hogyan volt képes a kirekesztésért küzdeni, nekik ajánlom nézzenek utána Arthur J. Finkelstein nevének.
Ez igy vanl! Borkait is idevehetjük. Viszont attól még érdekes az időzítés és ki irányította az eseményeket.
Strache - Mutti
Borkai - Czeglédi, Gyurcsány, (Laborc-Portik???)
Szájer - Mutti
Ez abszolút nem menti őket a tettük alól. De ha jobban meg akarjuk érteni a világot néhány kérdést fel kell tenni.
Nem véletlenül hogy a Borkai ügy után Gréczy DK-s farka is megvillant.
Most azt kell figyelni Orbán és Merkel hogyan alkudozik. Azt látni kell hogy keményen tárgyalnak. Vétó vs. Analorgia.
az Operation Simoonra keress rá, az hasonlít a fenti történethez,Erről még sosem hallottam. Hol lehet erről olvasni?
Szerintem Allesmor nem bántja Nógrád megyét. Én kifejezetten örülök neki, hogy felhozta példának, mert igaza van. Ezt meg onnan tudom, hogy nekem nem a kedvenc túrahelyem, hanem a szülőföldem Nógrád megye.
A youtubon van egy videó a Mallard rekordkisérletèről. Lenyügöző, ahogy 200km/ óra felett megy azokon az óriàsi kerekeken 1938-ban.
szülőfölded csak, vagy ott is laksz/jársz-e oda ?
Panaszkodás csak ... az hogy nem tudjátok észre venni a fejlődést ... szomorú ... de sok ilyen ember van , sőt , a panaszkodás az általános , ha pedig javulás van az le van szarva ... ez rossz élet mentalitás !
De jó, Salgótarján elismerem tényleg nem a legjobb része a megyének , de salgótarján nem az egész megye ... én egész nográd megyéről beszélek ... vagy budapestet kőbánya alapján kéne megitélnem ? hisz az csak egyetlen egy kerülete budapestnek ... egészben kell nézni a képet ...
Nográd megye fejlődik és remélem ez nem fog megállni ! így menjen tovább
oké, ez azért felvet bennem kérédseket a mai nagy hajók valós tűlélőképességével kapcsolatban...https://totalcar.hu/magazin/hirek/2...sszel_metelik_a_felborult_autoszallito_hajot/
Baromi érdekes az eljárás ahogyan szétvágják a hajót, a képeket is érdemes megnézni.
Tényleg ezekhez mérjük magunkat? Lengyelekhez, észtekhez? Mindjárt sírógörcsöt kapok.
A 90-es évek végén, az EU csatlakozás előtt Magyarország a 3. legjobb teljesítőképességű volt kommunista állam volt Szlovénia és Csehország után. Akkor elhittem hogy nem kell sok a felzárkózáshoz.
Folytatása:
Abból a szempontból biztonságpolitikai a hír, hogy gyorsan lehullhat az álarc a hazai gazdasági sikerekről, az uniós pénzek nélkül, és akkor a vírushelyzettel karöltve tavasszal lázongások lehetnek, a magyar utcákon. A hírek szerint már így is elkezdődött az EU beruházások eltávolodása Magyarországról. Az összes forrásom azt rebesgeti, hogy a lengyelek bocsánatot nyerhetnek, de nekünk végünk
Nen én állítom, hanem csoporttag, aki külpol vonalon dolgozik, Ennyi. Ja. ha tényleg úgy döntenek, hogy leverik Mo-n a nagy szabaccságharcot. és pénzcsap zár, akkor számolj utána mivel jár ez. Mellesleg akkor a Zrinyi-terv is kuka, annyira nem lesz pénz. Hacsak a Kedves Vezető afrikai állam módjára el nem ad mindent Kínának. --oh wait..No offense, de mar annyi abszurd dolgot allitottal kozismert tenyekrol, hogy ha nem haragszol, ezt sem hiszem el.
Amióta a magyar kormány 2018 -as választáson Juncker képével kampányolt, és a saját párttársa volt az egyik főellenség, azóta a rosszul áll Brüsszelben a Fidesz szénája. Saját családom példáján: Amikor a rottweilerünk az állatorvost harapta meg, azt megbocsátottuk neki. Amikor apukámra támadt, azt nem. A politikában is így van. Amíg a családon kívülieket támadod, azt megbocsájtják akkor is, ha kicsit túl tolod a dolgot. Ha a szövetségeseidet támadod, azt sokkal nehezebb helyrehozni.Folytatása:
Abból a szempontból biztonságpolitikai a hír, hogy gyorsan lehullhat az álarc a hazai gazdasági sikerekről, az uniós pénzek nélkül, és akkor a vírushelyzettel karöltve tavasszal lázongások lehetnek, a magyar utcákon. A hírek szerint már így is elkezdődött az EU beruházások eltávolodása Magyarországról. Az összes forrásom azt rebesgeti, hogy a lengyelek bocsánatot nyerhetnek, de nekünk végünk
Ahhoz képest, hogy először azt nyilatkozta, hogy csak 10 főnek rendezte a partyt és Szájert nem is ismerte, nem volt meghívva csak valaki hozta elég szépen tud mostmár mindenről. Közben megvilágosodott? Elkezdett emlékezni?..... Azt is mondta, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta."
Még érdekesség -ha már haditechnikai oldal, hogy a 1983-ban a Cserháti Mezőgép vállalat az F-18-hoz hangtompítót gyártott.
38. perc a videóban:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..