1. igen tudom, és vicces, hogy ezt mindig felhozza egy ellenzéki válaszul a fizu emelkedésre, de mindig csak lebegtetik, mivel ha tényleg ütős érv lenne akkor lehetne mondani, hogy "igen ám de 600 forint egy kenyért a boltban meg 400 egy liter tej!". de nem lehet ezt mondani, mert minimális infláció volt. minimális áremelkedés volt a legtöbb termék esetében. persze vannak kivételek, de azok a mindennapi életemet nem befolyásolják
2. közalkalmazotti bértábla? minek? minimálbér és garantált bérminimum. sajnos ebben az országban ezt kell nézni.
3. lol persze, tipik ellenzéki faszság, hogy még a jóból is megpróbálnak rosszt hírt csinálni. összeomlik a közműszolgáltatás? úgy mint a gazdaságunk matolcsy alatt? "nem lesz gázáremelés", "a gazdaságunk összemolik", "nem jönnek migránsok", "jönnek, de nem rajtunk keresztül", "a kerítés nem állítja meg", "nincs demokrácia" stb Te tényleg elhiszed, hogy állambácsi nem adna pénzt ha esetleg egy alapszolgáltatás veszélybe kerülne? lol oké, tegyük hozzá az előző listához, hogy "nem lesz ivóvíz". lehet ezzel is riogatni
4. ne legyünk álszentek, az zavar, hogy ők lopnak, vagy, hogy nem a baloldal lop? csak mert minden országban, minden rendszerben, a vezető politikusok 90%-a lop. megmondták az elején, hogy fel kell húzni egy új magyar gazdagabb vállalkozói réteget aki a nemzeti oldalhoz hű. nem szó szerint de ez volt a lényege. és legyen is így. ha választhatok, hogy egy ország irányításához bizonyítottan hozzá nem értő banda legyen hatalmon akik amellett, hogy lopnak nem építenek semmit és ellenségei bárkinek aki egy hangyafasznyit is patrióta, akik ha nincsenek hatalmon ott fúrják az országot külföldön ahol tudják akkor én inkább azokra a tolvajokra szavazok akik értenek is az ország irányításához és amellett még az én zsebem is vastagabb lesz mert többet keresek és kisebb a kiadásom