Én csak a Handó Tündét nem értem....
Ő mit nyilatkozott??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én csak a Handó Tündét nem értem....
Nebassz! ezt fájt! Nem vagyok hithú konzerv!!!T
Én azért javasolnék neked, meg a haveroknak valamit a Lendvay utcában: Fel a fejjel! Ez egy elég nagy gyomros volt, de úgy kell csinálni, mint ahogy @SilvioD teszi hithű konzervatívként.
KI KELL RÖHÖGNI ezt az egészet! Tessék pár mémet betenni. 2 nap és lecseng ez a marhaság. De fél éven belül már senki nem fogja tudni megmondani, hogy ez melyik ciklusban történt.
Persze keleti-európai mércével.....
A jelenségre gondoltam!
Nebassz! ezt fájt! Nem vagyok hithú konzerv!!!
Ha comingoutolnom kell nekem is, akkor inkább egy megveszekedett nacionalista
és a libsi - konzerv tengelyen középen állok. Persze keleti-európai mércével.....
Egyébként a tulaj nem ismerte, valszeg még nem járt ott, viszont további kis színes hírekkel szórakoztatja a belga sajtót a szervező. Ez is sokat elmond, hogy szervezett kampány van mögötte, folyamatos bulvárrészletekkel kell felszínen tartani a témát, lásd Borkai sztori.
Amúgy - teoretice- ha korábban coming out-ot volna, ő lehetett volna a "liberális fertőnek" címkézett Brüsszelbe előretolt díszbuzi. Onnantól már tényleg nem találtak volna fogást a Fideszen. Ez így visszafele sült el. Ez egy ablakban kinthagyott zsarolási potenciál volt, amire minden másnál jobban oda kellett volna figyelni.
Most már felesleges utólag békaembereket meg Abwehr-t vizionálni a házibuliba.
Minek ment oda?
Dugni... Minek ment oda?
Ilyenkor azt kell mondani, non-binary, gender fluid, bi-intersexual. És amíg vakarják a fejüket, hogy ez wtf addig le kell lépni, hogy nehogy visszakérdezzenek.....
Nem mondhatta bele a kamerába, hogy.., hát izé.., khöm,.. szóval értitek.
ez egy jó vicc , akkor én szeretném kijelenteni hogy az M1 is megfelel az újságírás feltételeinek, ha már viccelődünk
Ez sajnos egy tévedés. Az EU lényege, hogy az EGK magországainak egy olcsóbb perifériát biztosítson. Ehhez kellett a máz a szabad tőkeáramlásról és a munkaerő vándorlásról. A pénz beszél. Keleten olcsó a munkaerő, de az EU-nak hála, jöhet ide az olcsó gyártás, de úgy, hogy még náluk is jut hely az övékénél mindenképpen olcsóbb munkaerőnek is. Win-win szituáció, de csak nekik.
A menekültválság mutatta meg, hogy az ő történelmi befolyási övezeteikből érkező számunkra idegen etnikumokat velünk is kritika nélkül be akarták fogadtatni.
Ahogy a Covid-válság is megmutatja, hogy a nagy közös összetartás is csak egy lózung.
Valódi, az egész kontinenst érintő fenyegetés esetén megszűnik az a bizonyos Únió.
Jó válasz. Ezen lehet vitatkozni. Sajnos az átlag csalóka. Sokat ërek a budapesti vizfejjel, ha Nogràdban, Somogyban olyan a helyzet, amilyen. Budapest- vidék viszony is egy központ- periferia viszony. Ugyanazokkal a problèmàkkal.
Már miért lenne vicc? A 444 melyik feltétlenének nem fele meg az újságírásnak? Neked kell igazolni! A 888-ra ránéztem és kapásból három fontos szabályt nem tart be:
- hallgattassék meg minden fél az ügyben
- saját szubjektív vélemény nem tény
- híreket nem hallgatunk el
hallgattassék meg minden fél az ügyben nincs meg a 444-nél se
saját szubjektív vélemény nem tény , nincs meg a 444-nél se
hírek elhallgatása meg túl szubjektív dolog , mi számít hírnek ? mi számít elhallgatásnak ? mert lefogadom hogy nem tudnál olyat megfogalmazást adni amire megtudna felelni bármilyen létező hírlap a mai modern világba ... ( itt lehetne sokat vitázni hogy akkor szerintem mi a hír elhallgatás meg szerinted mi , nincs itt objektív igazság . ha pedig azt állítod van , akkor meg partizán vagy ergo nincs értelme se nagyon beszélni erről )
de amúgy ez kedvencem , hogy az emberek nagy része megtudja mondani hogy a 888 meg a 444 azok szenny lapok... aztán van néhány elvetemült akik úgy érzik meg kell védeniük ezen lapok egyikét ... Partizán aki ilyet tesz ... semmi objektivitás ... így hiába mondok akármilyen érvet, ha neked eddig nem tűnt fel hogy a 444 nem egy rendes újság hanem ugyan olyan szenny mint a 888 ... akkor nincs mit mondanom, mert bármit mondok nem fog úgyse meggyőzni , hisz a neked tetsző valóságnak megfelelően írnak cikkeket és valszeg csak ez a fontos neked ... (példaképp a cnn.en egésznap orange man bad megy , mert ez kell a nézőknek , a foxon meg egésznap a demokraták badek mert ott meg az kell a nézőknek, és ez a nézőket nem zavarja mert ez kell nekik )
én utálom a partizán politikát , ezért nem olvasok 444,888,pestisrácok,vadhajtások,nyugatifény,napi.hu-t meg a ilyen kaliberű társaikat , mert ezek fosok ... Telexet meg még nem olvastam , nem igazán került elém , meg annyira nem is szeretem az index régi stábját ...
Itt ugye az a baj, hogy a nógrádi bérviszonyokhoz nincs sok köze annak, hogy a NER, mint újnemesség feltőkésítéséhez az EU-s forrásokat az orcátlan túlszámlázásokkal lopják el. Ez csak a kurucos szabadságharc, melynek egyik velejárója az osztrák aknavetőgyár, vagy a cseh repülőgépgyár egy részének felvásárlása.
Hogy az újmagyar újnemesség is ki tudjon lépni a nagyon színpadára.
A nógrádi, baranyai, szabolcsi életszínvonal a helyi munkahelyek hiánya, a helyi munkaerő hozzáadott értékének szintje miatt olyan, amilyen.
Azt be kell látni, hogy nem lehet minden kistérségbe autóipari, vagy IT fejlesztési központot nyitni, így az ilyen munkaköröknek megfelelő bérezés, ennek a bérszintnek megfelelő vásárlóerő és ennek a vásárlóerőnek megfelelő árszínvonal sem érhető el. Innentől meg az ország nagyobbik részén nincs más, csak “kis pénz - kis foci”.
Erre pedig így nem lehet alapozni a várva várt felzárkóztatást.
Ebben az országban mindig is meglesz a kevés, koncentrált vízfej és a többségi vidék közti tetemes életszínvonalbeli és az ezekkel összefüggő népességbeli, munkaerőbeli, infrastrukturális, de még a jövőképet illető perspektivikus-morális különbség is.
Mindig szorakoztato a "egyforman semmit sem olvasok, mert olyan bitang kiegyensulyozottan akarok tudatlan maradni" meg a kamu "minden egyforman sz@r" erveles... mar az sokat elarul, hogy egyesek szerint egyszeruen ketpolusu a politika.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..