Amikor 2018ban volt a békemenet, akkor egy 444es függetlenújságíró suna volt aki végigjárta riportokért egyfajta függetlenobjektív köntösben kérdezve a népeket akik ott megjelentek. Mindegyik akihez odament, tudta miért van ott, tudott nyilatkozni, értelmes gondolatai voltak. Bár próbálták beállítani, a tömeget megnézve észrevehető volt, hogy 70:30 volt a fiatalok-középkorúak vs boomerek aránya. A csaj egy ideig bírta, de semmi nem jött össze, majd idegességében úgy elrohant, mintha puskából lőtték volna ki, majd összeröttyintettek egy riportot a választások előtti eléggé brutális kormány melletti tüntetésről, amiben a valóság csak elvétve képviselte magát. Nem voltak tisztában a számokkal, de a tömeg okán legalább Orbánoztak egy jót. Természetesen függetlenobjektívül. Én csak a fórumokat olvasgattam akkoriban a 444en, és nem voltak felkészülve ennyi emberre. Olyan szinten döbbentek le, hogy nem lesz most se kormányváltás, hogy sokan kétségbe estek miatta. Sőt, a nő annyira ideges volt a tömeg és a nyilatkozatok okán, hogy baromira nem sikerült neki függetlenobjektívul megnyilvánulnia. Természetesen számháborúba kezdtek, amit elvesztettek, és ezt HMV után szar volt nekik megélni. (Megj. 2018ban Lázár HMVben Lázár majdnem 52%al húzta be a körzetet, annak ellenére, hogy MZP előtte simán hozta a várost. Mondom ezt annak fényében, hogy mi történt Budapesten és pár nagyvárosban, miközben full narancssárga a térkép. De a lengyeleknél is hasonló volt nemrég.)
Én örülnék egy tényleg független médiának, de ilyen sose volt és nem is lesz. Viszont azt hazudni, hogy ilyen van, az a legnagyobb fake news. A Mandi jobbos, de tény, hogy az összes kretén böfögését lehozza kommentár nélkül.
Én nem tudom mit akartok a Szabad Európával, de ha megnézitek a média portálok népszerűségét, hosszú nevű portál nem nagyon akad, tehát az USA külügy öntheti bele a manit a szabadeuropába, de azt pont azok hallgatták anno, akik utálták a komcsikat. Tehát már nem igazán értem hová is akarnak kilyukadni?
Na már most komcsibarát szabad európát indítani szerintem ugyanolyan halott ötlet, mint a genderlobbiba önteni a pénzt itthon, de ha erre akarnak elbaszni értelmetlenül sok pénzt egyes kormányok, tegyék, kb. akkora sikere lesz, mint a jelenlegi ellenzékbe öntött milliárdoknak az elmúlt 10 évben.