Te sem bírsz megnézni egy percnél több Ovi tájékoztatót, mert O1G, de bezzeg a mindenhez is értő GulyásMarcsi agymosó videója az mehet minden mennyiségben. Más szemében a szálkát...
Olyan cuki vagy, ahogy a sok más emberrel együtt azt hiszitek, hogy tudjátok én mit csinálok vagy hallgatok.
Honnan jön ez a végtelen magabiztosság,
hogy te tudod egy képernyő mögül, hogy mit csinál a másik?
Hm...?
A COVID alatt rendszeresen belehalgattam, hogy mit mondott OV. Volt amiben igaza volt, volt amiben nem.
Amit meg most ősszel adott elő, az a minősíthetetlen kategória volt sokszor.
A baloldalról kb. az energetikai témájú balfasz benyögéseket szoktam meghallgatni, ha éppen megszólalnak abban. Az összes zöldenergiás marhaságtól a Paks II ellenességig, amikor még ők is aláírták anno, hogy igen, Paks II jöhet.
Egyébként nem érdekel azon oldal egyetlen bohóca sem.
Ha mai teljes magyar politikai garnitúrát beledózerolnák a Dunába nem ejtenék érte sok könnycseppet sem.
Az egyik része ostoba, a másik fele csak simán gátlástalanul aljas a mai garnitúrának. Mindkét oldalon.
ui. Eljön valaha az az áldott pillanat, ahogy végre hozzászólt HT témához is?
Mert én úgy látom, hogy te csak azért vagy itt, hogy a napi propit toljad és személyeskedj.
ui. 2
A Partizán legtöbb videója is egyre inkább balfasz. Be is szoktam kommentálni, de persze erről sem lehet fogalmad, de játszod itt a mindentudó rébusz bácsit.
Válaszolnod felesleges, téged is csaplak oda, ahova való vagy. Ignore on.
Te vagy a 10-dik.
Elárul valamit a HTKA fórum mélyrepüléséről, hogy 1 évvel ezelőttig erre funkcióra nemigen volt szükségem...
Most me 10 ember van rajta...
Kösz, hogy te jobban tudod hogy engem mi zavar mi nem... Ez a tipikus legjobb védekezés a támadás taktika. Te nem az MTVAnak dolgozol? Mert ez az a stílus. Olyan dolgokat tulajdonítasz nekem amiket nem mondtam. Idekevered Közmédiához a privátszektort érvként.
Ő már csak ilyen, így szeretjük...
Bocsánat, elviseljük...