Lázár? Vicc. Ki lehet küldeni, de totál alkalmatlan.
Ha A "zsolti"-val ezt mondatják, akkor pont az ellenkezője igaz

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lázár? Vicc. Ki lehet küldeni, de totál alkalmatlan.
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2...sszel_metelik_a_felborult_autoszallito_hajot/
Baromi érdekes az eljárás ahogyan szétvágják a hajót, a képeket is érdemes megnézni.
![]()
Na igen, pedig ha akkora társadalmi akarat lett volna mögötte, egy népszavazás még jól is jöhetett volna erről. Ahogy a világ szerencsésebb politikai fejlődésen átesett országaiban gyakori egy ekkora projekt társadalmi támogatottságát szavazással lemérni.Nem véletlenül visszakozott az Olimpiától a kormány a népszavazási kezdeményezéskor.
Attól, hogy élvezi a vidéki életet, még nem törvényszerű, hogy ne lenne kész új kihívásokra.Nekem úgy tunt,a vele készult interjú alapján,hogy ő nagyon élvezi a vidéki "arisztokrata létet"nem hiszem,hogy sok kedve lenne a brüsszeli"lövészárok harchoz".
Csak igazodott a jelenkori européer trendekhez ...mármint nem bajuszügyileg...Leborotvàlta a bajuszát ?
Leborotvàlta a bajuszát ?
Meg beszorult a szoliba.Leborotvàlta a bajuszát ?
hallgattassék meg minden fél az ügyben nincs meg a 444-nél se
saját szubjektív vélemény nem tény , nincs meg a 444-nél se
hírek elhallgatása meg túl szubjektív dolog
Kilenc fideszes és négy jobboldali lengyel politikus jár az orgiáimra a hazájából - állítja a brüsszeli szexbuli szervezője
Most már tiszta, hogy nem titkosszolgákati akció és lejáratási kampány áll a háttérben. Nem nyomásgyakorlás a vétó miatt a lengyel és magyar kormányra. Egyszerűen kibukott, a többi meg véletlen....
A jó a ebben, hogy most hitelesen lehet sározni mindenkit, mert a Szájer ügyben ott van Merkelnél az adu. Ha vki meg tényleg érintett hitelesen lehet zsarolni.
Én azt mondom a vétóval ki kell tartani, a győzelmet sosem adják ingyen, a nagy csatákban mindig vannak nagy veszteségek. Hulljon a férgese!!!
Hangtompító egy vadászgépre? Nem puska az...Még érdekesség -ha már haditechnikai oldal, hogy a 1983-ban a Cserháti Mezőgép vállalat az F-18-hoz hangtompítót gyártott.
38. perc a videóban:
az Operation Simoonra keress rá, az hasonlít a fenti történethez,
Nem kéne a búzákat itt keleten lábtörlőnek használni, és rögtön a fideszes meg lengyel képviselő búzák sem lennének annyira szexuálisan frusztráltak, hogy megaorgiákba kelljen járniuk brüsszelben.Most már tiszta, hogy nem titkosszolgákati akció és lejáratási kampány áll a háttérben. Nem nyomásgyakorlás a vétó miatt a lengyel és magyar kormányra. Egyszerűen kibukott, a többi meg véletlen....
Mondod ameddig Vitya mondja.Én azt mondom a vétóval ki kell tartani, a győzelmet sosem adják ingyen, a nagy csatákban mindig vannak nagy veszteségek. Hulljon a férgese!!!
Most mit csináljak, ez volt az iratban. Nem tudom mire gondolt a költő. Szerintem abszolút nem értett hozzá.Hangtompító egy vadászgépre? Nem puska az...
Én azt mondom a vétóval ki kell tartani, a győzelmet sosem adják ingyen, a nagy csatákban mindig vannak nagy veszteségek. Hulljon a férgese!!!
Azért voltak itt is ötletek:
http://pctrs.network.hu/picture/9/8/8/_/hargita_motorvonat_988891_34421.JPG
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..