Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
5 890
9 076
113

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
8 593
13 420
113
[QUOTE="Kurfürst, post: 788941, member: 1863 dolgozni kell majd, nincs mese.[/QUOTE]
Tartózkodjunk az ilyen agresszív megnyilvánulásoktól,ha kérhetném, innen már csak 1 apró lépés a ne lopj(pl)....
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány and zeal

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
5 616
9 148
113

Részlet a Nemzeti Sport Diego Maradonáról szóló nekrológjából.

"1990-es világbajnokság elődöntőjében Olaszország–Argentína mérkőzést rendeztek – éppen Nápolyban. Az isteni Diego pedig a meccs előtti napon bement az egyik nápolyi rádióba, és az adásban az olaszok ellen hangolta a nápolyiakat, természetesen kiemelve, hogy az északolaszok mennyire lenézik őket, és most itt az alkalom, hogy bosszút álljanak. Az eredmény pedig a világ legbizarrabb jelensége lett: az olasz–argentin vb-elődöntőn Nápolyban a San Paolo Stadionban a szurkolók nagy többsége az argentinoknak szurkolt, ők is jutottak be a döntőbe. Erre csak Maradona volt képes, így tűzbe hozni az embereket"
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
1 052
1 561
113
Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek
Te mit nézel? Mert Hír TV-t, Pesti TV--t biztos nem. Ezekben más sincs, főleg a "beszélgetős" műsorokban...
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
1 052
1 561
113
A leg olvasottab weboldalak listája:
https://thepitch.hu/legolvasottabb-hirportalok-hazai-weboldalak-listaja/
Ebből, ha kigyüjtjük a hírportálokat, akkor láthatjuk, hogy az első hat hírportálból 4 brutál baloldali és csak az origo.hu kormánypárti.

A legnézetteb TV műsorok listája:
https://www.penzcentrum.hu/otthon/t...b-tv-musorok-most-magyarorszagon.1102148.html
Ha megnézed egy darab M1 műsor nincs rajta, viszont az RTL klub híradó a második helyen van kb. ugyan annyi nézőszámmal, mint a TV2 Tények.

Persze ilyen és ehhez hasonló linkeket már betettek mások is évek óta folyamatosan, mégis mindig előkerül ez a hülyeség, hogy az ellenzéki média el van nyomva. Hiába van rá bizonyíték, hogy nem így van, megy a mantra akkor is.
A nézőszám és az olvasottság tartalom kérdése, ezt elmondtam már többször is. Hiába tette a kormány a csatornakiosztásban előre a közmédiát, nem nőtt a nézettsége. Az online felületek olvasottságát meg nem a nyugdíjas régi "kommunisták" adják. Ha nem érdekes, vagy nem nem érinti meg a fiatalokat, akkor nem lesz olvasottság. Ez nem régi beidegződés, a mai netet használók nagyrésze már a gengszterváltás után született, nincs előítéletük.
 
  • Tetszik
Reactions: Avtomat

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
1 052
1 561
113
A liberálisoknak semmi köze a kommunistákhoz. A 20 évben meg volt egy Antall- meg egy Orbán-kormány is.
A kommunisták is azt ígérték, hogy az állam majd jó/jobb gazdája lesz az ország javainak, gyárainak, közműveinek, el is vették a magáncégektől, és mi lett belőle...