T
Törölt tag
Guest
Mit kíván a magyar nemzet?
Hungaropannon népi nemzeti magyar vasembert.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Őszinte részvétem.Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
Nehezen hiheto, 75kg mar szurkefarkas himnel is nagynak szamit, nemhogy szukanal.
Nekem is kicsit soknak tűnik,de én már nem lepődök meg semmin az én Komondor kanom így tél elején 58-60 kg között van,mondjuk egy gramm felesleg sincs rajta,de hozzáteszem találkoztam már 60 kg körüli Kuvasszal.
Nagyon sajnálom. Fogadd együttérzésemet!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
A képet amit ki akarsz rakni NE mentsd le!Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hogy csak simán képet hogy lehet itt berakni,mert nekem csak linkelni enged,de saját gépről nem enged a rendszer..
Nem tudom mások hogyan tudják megtenni... És néha jó lenni szemléltetni dolgokat hogy jobban eltudjam magyarázni miről beszélek..![]()
Köszönöm a tippet!A képet amit ki akarsz rakni NE mentsd le!
Csak nyisd meg új ablakban és a címsort illeszd be itt a keretes helyre amit felhoz a kép ikonra klikkelve.
Ez hatalmas xD végre pozitívan diszkriminálják a cloverfield szerű póklények Budapestet is!Mit kíván a magyar nemzet?
Érdekes, hogy Nèmetországban szinte mindenki ekëzi a Bundesbahnt: Pontatlan, sok a müszaki hiba, zsúfolt, hol a WC, hol a klima romlik el, barátságtalan a személyzet stb. Az egész üzem 110% kapacitâson fut. A legkisebb gond is azonnal jelentös késéshez, vonatok kieséséhez vezet.
Én első nap bejelentkeztem rá.
Ma hagyhattam el végre a lakást, ~3 hétig kínlasztott a vírus, szerencsére "enyhe" lefutású volt, de így is volt 2 nap amikor legszívesebben felkötöttem volna magam, csak legyen vége...
Előtte meg hallgattam a többieket, hogy egy kormány által kitalált kamu, "fiú is elkapta, köhögött egy kicsit meg fájt pár napig a háta"...
Most meg lélegeztető gépen van, mert ő nem volt beteg míg össze nem esett, de legalább minket is megfertőzött...
Apám még kitart, de egyszer javul, egyszer romlik az állapota, orvosok tehetetlenek, teszik amit a központ mond...
Kedden is hívták anyámat, hogy kell a hozzájárulása a gégemetszéshez, mert 1 hét után átkötik úgy a lélegeztető gépet.
Csak pénteken ment be, mivel húgom elintézte, hogy meglátogathassák, akkor már nem akartak gégemetszést csinálni, mivel már egyedül ő volt életben, a többiek 24 órán belül belehaltak...
Szerk.:
Az egész vasút szörnyű állapotban van, már minden 60 év alattit kivezényelték nálunk dolgozni, tavasszal lehet jön a mellékvonalak bezárása..
Jobbulást, és kitartást!Én első nap bejelentkeztem rá.
Ma hagyhattam el végre a lakást, ~3 hétig kínlasztott a vírus, szerencsére "enyhe" lefutású volt, de így is volt 2 nap amikor legszívesebben felkötöttem volna magam, csak legyen vége...
Előtte meg hallgattam a többieket, hogy egy kormány által kitalált kamu, "fiú is elkapta, köhögött egy kicsit meg fájt pár napig a háta"...
Most meg lélegeztető gépen van, mert ő nem volt beteg míg össze nem esett, de legalább minket is megfertőzött...
Apám még kitart, de egyszer javul, egyszer romlik az állapota, orvosok tehetetlenek, teszik amit a központ mond...
Kedden is hívták anyámat, hogy kell a hozzájárulása a gégemetszéshez, mert 1 hét után átkötik úgy a lélegeztető gépet.
Csak pénteken ment be, mivel húgom elintézte, hogy meglátogathassák, akkor már nem akartak gégemetszést csinálni, mivel már egyedül ő volt életben, a többiek 24 órán belül belehaltak...
Szerk.:
Az egész vasút szörnyű állapotban van, már minden 60 év alattit kivezényelték nálunk dolgozni, tavasszal lehet jön a mellékvonalak bezárása..
" Dr Gődény és Lenkei " már beoltották őket. Mind zombi is lett...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..