Beszélgető

"Ebben az írásban¹ belekóstolunk a bolygóegyüttállások kultúrtörténetébe, különös tekintettel Shakespeare korszakára, a koraújkorra, azon belül pedig a Jupiter-Szaturnusz együttállásokra és azok asztrológiai jelentőségére. Ki fog derülni, mit takar a fenti idézet „tüzes arczú Trigonum” (fiery Trigon) kifejezése, valamint az is, állítólag mi köze lehet egy bolygóegyüttállásnak Krisztus születéséhez és a betlehemi csillaghoz. Vizsgálatunk apropóját az szolgáltatja, hogy holnap, 2020. december 21-én a Jupiter és a Szaturnusz olyan szoros együttállását figyelhetjük meg (tiszta égbolt esetén), amilyenre közel 400 éve, a távcső feltalálása – pontosabban kicsit később: 1623 – óta nem volt példa."

https://bmefilozofia.blog.hu/2020/12/20/a_bolygoegyuttallasok_asztrologiaja

• Tetszik
Reactions: Horizon
Nehezen hiheto, 75kg mar szurkefarkas himnel is nagynak szamit, nemhogy szukanal.

Nekem is kicsit soknak tűnik,de én már nem lepődök meg semmin az én Komondor kanom így tél elején 58-60 kg között van,mondjuk egy gramm felesleg sincs rajta,de hozzáteszem találkoztam már 60 kg körüli Kuvasszal.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nekem is kicsit soknak tűnik,de én már nem lepődök meg semmin az én Komondor kanom így tél elején 58-60 kg között van,mondjuk egy gramm felesleg sincs rajta,de hozzáteszem találkoztam már 60 kg körüli Kuvasszal.

Jaja, a csaladban "aki" volt, az is 60-70 kozott jart anno...

• Tetszik
Reactions: Wilson
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hogy csak simán képet hogy lehet itt berakni,mert nekem csak linkelni enged,de saját gépről nem enged a rendszer..
Nem tudom mások hogyan tudják megtenni... És néha jó lenni szemléltetni dolgokat hogy jobban eltudjam magyarázni miről beszélek.. :rolleyes:
A képet amit ki akarsz rakni NE mentsd le!
Csak nyisd meg új ablakban és a címsort illeszd be itt a keretes helyre amit felhoz a kép ikonra klikkelve.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Mit kíván a magyar nemzet?
Hungaropannon népi nemzeti magyar vasembert.
Ez hatalmas xD végre pozitívan diszkriminálják a cloverfield szerű póklények Budapestet is!

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and éber
http://www.ksh.hu/heti-monitor/covid.html

Csudálatos. De a gazdasági helyzet miatt meg sírnak...

Én első nap bejelentkeztem rá.
Ma hagyhattam el végre a lakást, ~3 hétig kínlasztott a vírus, szerencsére "enyhe" lefutású volt, de így is volt 2 nap amikor legszívesebben felkötöttem volna magam, csak legyen vége...

Előtte meg hallgattam a többieket, hogy egy kormány által kitalált kamu, "fiú is elkapta, köhögött egy kicsit meg fájt pár napig a háta"...
Most meg lélegeztető gépen van, mert ő nem volt beteg míg össze nem esett, de legalább minket is megfertőzött...

Apám még kitart, de egyszer javul, egyszer romlik az állapota, orvosok tehetetlenek, teszik amit a központ mond...
Kedden is hívták anyámat, hogy kell a hozzájárulása a gégemetszéshez, mert 1 hét után átkötik úgy a lélegeztető gépet.
Csak pénteken ment be, mivel húgom elintézte, hogy meglátogathassák, akkor már nem akartak gégemetszést csinálni, mivel már egyedül ő volt életben, a többiek 24 órán belül belehaltak...

Szerk.:
Az egész vasút szörnyű állapotban van, már minden 60 év alattit kivezényelték nálunk dolgozni, tavasszal lehet jön a mellékvonalak bezárása..

Érdekes, hogy Nèmetországban szinte mindenki ekëzi a Bundesbahnt: Pontatlan, sok a müszaki hiba, zsúfolt, hol a WC, hol a klima romlik el, barátságtalan a személyzet stb. Az egész üzem 110% kapacitâson fut. A legkisebb gond is azonnal jelentös késéshez, vonatok kieséséhez vezet.Èvente csak1-2 szer megyek velük ( ha már elkerülhetetlen) de engem legjobban a közönség zavar. Szemetelnek, fegyelmezetlenek, tolakodnak,hangoskodók. Lehet, hogy az 1.osztályon más nèpek utaznak...

Érdekes, hogy Nèmetországban szinte mindenki ekëzi a Bundesbahnt: Pontatlan, sok a müszaki hiba, zsúfolt, hol a WC, hol a klima romlik el, barátságtalan a személyzet stb. Az egész üzem 110% kapacitâson fut. A legkisebb gond is azonnal jelentös késéshez, vonatok kieséséhez vezet.

Azt már rég meghaladtuk, főleg a Nyugati-Monor szakasz iszonyatosan túlterhelt, sokszor úgy fordulnak meg vonatok, hogy csak papíron végzik el a műszaki ellenőrzést, ha meg csinálni kell vmit (leszívni a wc-t stb.) akkor borul minden.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Ma hagyhattam el végre a lakást, ~3 hétig kínlasztott a vírus, szerencsére "enyhe" lefutású volt, de így is volt 2 nap amikor legszívesebben felkötöttem volna magam, csak legyen vége...

Előtte meg hallgattam a többieket, hogy egy kormány által kitalált kamu, "fiú is elkapta, köhögött egy kicsit meg fájt pár napig a háta"...
Most meg lélegeztető gépen van, mert ő nem volt beteg míg össze nem esett, de legalább minket is megfertőzött...

Apám még kitart, de egyszer javul, egyszer romlik az állapota, orvosok tehetetlenek, teszik amit a központ mond...
Kedden is hívták anyámat, hogy kell a hozzájárulása a gégemetszéshez, mert 1 hét után átkötik úgy a lélegeztető gépet.
Csak pénteken ment be, mivel húgom elintézte, hogy meglátogathassák, akkor már nem akartak gégemetszést csinálni, mivel már egyedül ő volt életben, a többiek 24 órán belül belehaltak...

Szerk.:
Az egész vasút szörnyű állapotban van, már minden 60 év alattit kivezényelték nálunk dolgozni, tavasszal lehet jön a mellékvonalak bezárása..

Nagyon remélem,hogy felgyógyul az édesapád!

Szerk.:
Jobbulást, és kitartást! :(