Hat az edeskeves, ne is haragudj. Egyreszt az "angolszasz" nyelvteruletnek kb annyi koze van az amerikai szlenghez ill kulturalis kozeghez, mint nekem a Marvelhez, masreszrol nem akarlak megbantani, de az angolul olvasok ers forditok akarmit is jelenthet (lattam en itt magyar angoltanart 10 tanitas utan kierkezni es ugy beszelni angolul, hogy a szemem kikerekedett es egy szavat nem ertettem.)
Mert gyerekesen nagyzolo. Mert nevetsegesen tulzo. MIndez itt kb mindenkinek lejon egybol.
Nem, amiatt max serto lenne, de azt - latom, nem sikerult kovetni - arra hoztam csak peldanak, hogy a marveles ertelmezesen kivul is letezik a szo
Huh... most erre mit mondjak, ami nem hangzik sertoen? Tenyleg itt tartunk, hogy bizonygatod, hogy hasznalatban van a szo? Szerinted ez volt a mondanivalom lenyege, hogy nem azt jelenti?
Most pont oda jutottunk, amirol beszeltem a legelejen, az angoltudas ill helyi kulturalis kozegek kapcsan.
Ketlem, hogy tul sok amerikai olvasna ezt a forumot, kulonosen magyarul, masoknak meg igazabol irrelevans a velemenyuk, mert ez amerikai kulturalis kerdes, nem also-kobanyai avagy akar svajci izles kerdese.
Egy idiota nev es februartol Biden alatt megszunik, nem veletlenul.