Huh?Te minden iskolaban hianyoztal a gorog ill romai tortenelemmel foglalkozo orakon?
Nagyon ugy tunik.
Nem, hogy nem hiányoztam, hanem még tovább is kutakodtam aztán a leegyszerűsített iskolai tananyagnál.
Tégy így te is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Huh?Te minden iskolaban hianyoztal a gorog ill romai tortenelemmel foglalkozo orakon?
Nagyon ugy tunik.
Nem, hogy nem hiányoztam, hanem még tovább is kutakodtam aztán a leegyszerűsített iskolai tananyagnál.
Tégy így te is.
Nem véletlenül, a Land-lease keretében Szovjetúnióba szállított technika sok mérnököt inspirált, átvettek egy csomó technikai megoldást vagy egyszerűen lemásolták őket kisebb-nagyobb változtatásokkal.Az első fele tiszta BTR-152. Főleg az első képen.
Azt nem értem, hogy mitől lesz egy faj védett/veszélyeztetett ? Eddig úgy tudtam, hogy alacsony egyedszámmal rendelkező fajok lesznek védettek, nem pedig azok amik olyanok itt európában mint a cigányok, mind a rézsikló mind a gyík tucatjában él nálunk és európa jóformán egész területén.Fürgegyíkok és rézsiklók miatt csúszik a Tesla berlini gyára
ezektől b+ megőrülök. Amikor az Audi győri gyárbővítése volt, akkor a volt katonai telepről kellett vmi büdösbogarat földdel együtt sokmillióért kitelepíteni. Remélem a bogarak, azóta is jól vannak!!!
Szeretem a természetet, imádok kirándulni, de amikor totálisan nincs egyensúlyban a természetvédelem és egy beruházás hasznossága, attól megőrülök. És mostanában a büdösbogaraknak több joguk van mint 5.000-10.000 munkahelynek.
Remélem az önkori nem számláz ki nekem vmi csekket. A macskám hozott nyáron egy siklót is, a gyíkokat nem is számolom.....Azt nem értem, hogy mitől lesz egy faj védett/veszélyeztetett ? Eddig úgy tudtam, hogy alacsony egyedszámmal rendelkező fajok lesznek védettek, nem pedig azok amik olyanok itt európában mint a cigányok, mind a rézsikló mind a gyík tucatjában él nálunk és európa jóformán egész területén.
Rákerestem: nálunk 50kFt az értéke a rézsiklónak, 25k pedig a gyíknak...
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
Édes istenem mekkora hülyeségek vannak bene, az utolsó tétel önmagában az.
Egy basic terv az jogilag szinte "firkálgatás". Abból nem épül semmi, az nem kiviteli terv.Ennek megvan a jogszabályi oka is.
Nem véletlen.....
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hogy csak simán képet hogy lehet itt berakni,mert nekem csak linkelni enged,de saját gépről nem enged a rendszer..
Nem tudom mások hogyan tudják megtenni... És néha jó lenni szemléltetni dolgokat hogy jobban eltudjam magyarázni miről beszélek..![]()
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hogy csak simán képet hogy lehet itt berakni,mert nekem csak linkelni enged,de saját gépről nem enged a rendszer..
Nem tudom mások hogyan tudják megtenni... És néha jó lenni szemléltetni dolgokat hogy jobban eltudjam magyarázni miről beszélek..![]()
Ahhaaa,na ez jó,köszönöm a válaszát mindenkinek!Fel lehet tölteni egy képmegosztó oldalra és onnan linkelni. Ez az egy módja van, mindenki ezt teszi.
Fürgegyíkok és rézsiklók miatt csúszik a Tesla berlini gyára
ezektől b+ megőrülök. Amikor az Audi győri gyárbővítése volt, akkor a volt katonai telepről kellett vmi büdösbogarat földdel együtt sokmillióért kitelepíteni. Remélem a bogarak, azóta is jól vannak!!!
Szeretem a természetet, imádok kirándulni, de amikor totálisan nincs egyensúlyban a természetvédelem és egy beruházás hasznossága, attól megőrülök. És mostanában a büdösbogaraknak több joguk van mint 5.000-10.000 munkahelynek.
Hát igen, ez meg mindenhol. A Vágóhíd helyén is hatalmas tömbök épültek, zöldfelület az 1 emeleten van és csá. Ennyi.https://telex.hu/belfold/2020/12/21...ziU9PLK6Gtt-y5IlwoCF0eWIVYmX-jPEb7oImGQLbR71E
Jó kis cikk, arról amit rég tudni lehet: a régi, tudatos várostervezésnek nyoma sincsen, megveszik és lenyomják a befektetők az önkormányzatokat, a vége meg egy nem jól lakható, a lakóteleknél szarabb szerkezetű, lakóparknak titulált valami, ahonnan a lakók az önkormányzatnak kiabálnak közlekedésért (meg van lepve hogy szar, de hát az volt mikor megvette) meg oviért és iskoláért. A XI.-ben most is alig kapni óvodai helyet, bölcsiről ne is álmodj!
Most már nagyon oda kellene baszni...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..