Ez annak fényében, hogy van olyan, aki csak a legutóbbi filmjére egy milliárdot kapott, ez mitől olyan hű de nagy összeg?Nem keveset (2007-ben 8.710.000.000 Ft)

Ez annak fényében, hogy van olyan, aki csak a legutóbbi filmjére egy milliárdot kapott, ez mitől olyan hű de nagy összeg?Nem keveset (2007-ben 8.710.000.000 Ft)
Fehérvár nem egyenlő Székes(Szikes)Fehérvárral!Volt.De ez tényleg érdekes kérdés,hogyha tényleg sikerrel járnak akkor hova akarják elhelyezni Mátyás csontjait.
Van egy YT csatorna, ami sokat foglalkozik a témával, és bejárja a területet. https://www.youtube.com/user/emanacio/videosFehérvár nem egyenlő Székes(Szikes)Fehérvárral!
Fehérvár valahol a Pilisben volt. Valószínűleg egy egész erődrendszer volt az egész!
Bradák Károly és társai igen jól összefoglalták már a dolgot.
De nem kell nagy geostratégának lenni, hogy a mai Székesfehérvár soha nem lehetett semmilyen központ.
Fájó lehet ez egy ottani lokálpatriótának, tudom, de a tények tények!
Lánszki Imre is érintette a kérdéskört, bár ő Sicambriát, Ős-Budavárát kutatja.Van egy YT csatorna, ami sokat foglalkozik a témával, és bejárja a területet. https://www.youtube.com/user/emanacio/videos
Hát, ha a negyvenezres lelkészi jövedelmet írt itt valaki, 2007-ben szép összeg.Ez annak fényében, hogy van olyan, aki csak a legutóbbi filmjére egy milliárdot kapott, ez mitől olyan hű de nagy összeg?![]()
"a teljes egyházi vagyont államosították"A kommunisták vették ki a kezükből a saját hatalmi érdekeik mentén, egyébként meg Magyarországon a 18. század óta az általános közoktatás réges rég megvalósult, az egyetemek nagy részét is valamelyik egyház alapította.
Mármint a 40 ezer, vagy az 1 milliárd? Az utóbbi az nem 2007-es.Hát, ha a negyvenezres lelkészi jövedelmet írt itt valaki, 2007-ben szép összeg.![]()
Kár volt, nézzünk meg régi műhold képet:Lánszki Imre is érintette a kérdéskört, bár ő Sicambriát, Ős-Budavárát kutatja.
Hát ha nem mész sehova, akkor neked lábra sincs szükséged... Szóval jobb ha levágatod mindkettőt.Vonattal 32 éve utaztam, busszal 2001-ben utoljára. Szerintem nincs szükség tömegközlekedéssel!![]()
Sokfelé megyek, csak nem tömegközlekedéssel. Azért jóHát ha nem mész sehova, akkor neked lábra sincs szükséged... Szóval jobb ha levágatod mindkettőt.![]()
Apropó a videón látható új-Kairó City.
A jelek szerint Te nem értetted meg elsőre, hogy miért írtam.Sokfelé megyek, csak nem tömegközlekedéssel. Azért jó
Lenne, ha tudnád mire írtam!![]()
Egerbe még templomot?második ütem
főprogram:
- Eger, Szent János székesegyház utolsó, későgótikus formájának újjáépítése az eredeti helyszínen
Biztos vagyok benne, hogy az amúgy is "templomok városa"-ként számontartott Egert turisztikailag egy újabb, n+1. templom felépítésével lehet majd még vonzóbbá tenni.Nincs szmájli, ezek komoly városszépítő, turisztikai és művészeti projektek, amik masszívan behozzák az árukat.
Van egy ötfős, zárt csoportunk régi gimis osztálytársaimmal. Betettem oda ezt a képet. Ja, facebook természetesen. Két percen belül letiltották, hogy sérti a közösségi alapelveket. Hát no fucking comment...
Oké, valahol teljesen érthető lenne a véleményed. Valahol persze igazad is van, hogy nem a magyar haderő fejlesztése. De! A pl.: Különleges Erőkről megosztod cikknek mi köze van fejlesztéshez? Ahogy átfutottam semmi. Akkor meg??? "Ide csak a haderőfejlesztéssel kapcsolatos dolgokat kellene írni."1 napig nincs bejelentés valamilyen beszerzésről és elönti a politika a haditechnikai részt... tudtátok hogy van egy [BIZTPOL] Magyarország topik is ahol az ilyen témák mennek? Ide csak a haderőfejlesztéssel kapcsolatos dolgokat kellene írni.
A hozzászólás megfelelő topikba másolásához használhatjátok a "+Idézet" és "Idézések beillesztése" gombokat.
Ezek azok, amit ugy soztak ra a danokra, hogy kozben lehallgattak oket is meg mindenki mast, aki versenyzett... a legarcatlanabb, hogy mindezt a dan szolgalatokkal meglevo egyuttkmukodest kihasznalva kovette el az NSA - hiaba, a tiszta, fair, korrekt amerikai verseny ill. etika, ugye.![]()
Üdv @kamm !
Ez, és egyéb friss hozzászólásaid apropóján üdvözöllek köreinkben ismét, egy hónapos --adminisztratív bakinak tekinthető-- erőgyűjtésed véget-értével!
Megtérve, de megtörve nem, tértél vissza, úgyhogy várjuk újabb/további kellemes anyagaidat:![]()
![]()
... &!